سوال در مورد Mysql روی iis در Xp و مواجهه با 2003 Error

محمدمهدی

Well-Known Member
سلام.
دو تا سیستم دارم که روی هر دوی اونها Windows Xp SP3 نصبه و از IIS خود ویندوز استفاده کردم و هر دو رو با 2 تا IP از بیرون باهاشون کار می کنم. روی یکی از اونها MySql 5.5 و PHP نصب بود و برنامه های ساده ی php ای با ترکیب این دو تا می نویسم و کار می کنه. برای راحتی هم از ورژن قدیمی MySQL Administrator 1.1 و Query Browser اونها استفاده می کردم. حالا روی سیستم دوم هم خواستم همین ها رو نصب کنم که تا IIS و PHP مشکلی نبود اما با نصب Mysql برای آخرین Config که باید Service رو اجرا کنه و Apply کنه تنظیمات رو به مشکل برخوردم و با این Error مواجه شدم :
کد:
MySQL Error Number 2003
Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)
بعد به روش دستی بالاخره سرویس رو اجرا کردم و از CommandLine ش تونستم نصب رو به اتمام برسونم. یعنی دستی رفتم برای root پسور set کردم و با show databases هم تست گرفتم و ظاهرا همه چیز درست به نظر می رسید.
اما با نصب MySQL Administrator 1.1 متوجه شدم که این Error پا برجا هست و فقط می تونم از CommandLine Clinet وارد بشم و با دادن یوزر root و پسوردش روی local به MySql Admin دویاره با همین Error 2003 مواجه شدم.
همچنین با php هم این تست رو کردم :
PHP:
<?PHP
$rst = @mysql_connect("localhost","root","abc123");

if (!$rst){
	 echo( "<p>Unable to connect to database manager.</p>");
       die('Could not connect: ' . mysql_error());
	 exit();
} else {
  echo("<p>Successfully Connected to MySQL Database Manager!</p>");
}

if (! @mysql_select_db("mysql") ){
	 echo( "<p>Unable to  connect database...</p>");
	 exit();
} else {
  echo("<p>Successfully Connected to Database 'MYSQL'!</p>");
}
?>
اما همچنان Error 2003 هست.
من روی سیستم فایروال ندارم و فقط یه ویروس کش ساده ی ESET نسخه ی معمولی بدون فایلوال هست که اون رو هم کامل Disable کردم و تمام موارد امنیتی رو هم روی IIS باز گذاشتم. البته روی این سیستمی که مشکل پیدا کردم نرم افزار زیاد نصب هست اما هیچکدوم به IIS و اینها مربوط نیست.
خیلی صفحه های فارسی و انگلیسی رو گشتم اما سر نخ ها همه غلط هست. و ظاهرا سوال خیلی ها بوده که در هیچ جا یا حل نشده یا به روش هایی حل شده که اصلا ربطی به این مشکل نداشته. مثلا ورژن Mysql قدیمی بوده.

ممنون میشم بزرگوارانی که حتی گمانی به نظرشون برسه بنده رو راهنمایی کنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا