سوال در مورد Loading

nasser

Member
سلام مي خواستم بدونم چه طور مي شود در فلاش يك loading گذاشت البته يك loading به صورتي كه درصد تكميل شدن را نشان بدهد
متشكرم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
براي اين كار من يك Extension دارم كه در قسمت دريافت فايل قرار دادم...

ميتونيد اين فايل رو بگيريد و بعد با برنامه Macromedia Extension Manager نصبش كنيد و در فلش از اون استفاده كنيد.
اين لودر تمام چيزها از جمله درصد , حجم و ... و همچنين به شكلهاي مختلف بصورت آماده در بر داره كه كافيه شما فقط رنگ اون رو تغيير بدين..

لينك اين فايل
موفق باشيد

akaveh

Member
مشكل من

با سلام
من رو يك وب سايت يك لودينگ گذاشتم ولي نمي دونم چرا كار نمي كنه
اين فايل 2 تا scene داره كه من تو scene 0 و رو موي كليپ تو اكشنش گذاشتم اگه مثلا فريم 700 از scene 1 رو گرفت به فريم 1 از scene 1 برود و اجرا بشه ولي هر بار امتحان مي كنمش درست كار نمي كنه . آدرس اون سايت و ميزارم اگه خواستيد ببيند .
متشكر مي شم اگه منو راهنمايي كنيد.
http://www.emosab.com

jo

New Member
سلام اقا مجيد
لطفا به صورت كامل برايم توضيح دهيد چگونه مي توانم از اين پرلودر كه داديد استفاده كنم
چون فكر ميكنم در قسمت
( كامپوننتس) فلشم نصب شده لطفا كامل توضيح دهيد چون خيلي به ان احتياج دارم
از شما ممنونم
يا علي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا راستش من خودم فلش كار نيستم و نميتونم راهنماييتون كنم..

اما دوستان قبلا توي همين انجمن در اين باره بحث كردند ميتونيد از نامه هاي قديمي استفاده كنيد

موفق باشيد
مجيد

prince

New Member
Re: مشكل من

akaveh گفت:
با سلام
من رو يك وب سايت يك لودينگ گذاشتم ولي نمي دونم چرا كار نمي كنه
اين فايل 2 تا scene داره كه من تو scene 0 و رو موي كليپ تو اكشنش گذاشتم اگه مثلا فريم 700 از scene 1 رو گرفت به فريم 1 از scene 1 برود و اجرا بشه ولي هر بار امتحان مي كنمش درست كار نمي كنه . آدرس اون سايت و ميزارم اگه خواستيد ببيند .
متشكر مي شم اگه منو راهنمايي كنيد.
http://www.emosab.com

مي‌گما
شما توي قسمت داخلي دستور شرط لودت

goto and play
دادي يا
goto and stop

البته خنده داره
ولي من خودم هم اولا زياد اين اشتباه رو مي‌كردم
:wink:

golden

Member
ساده است

سلام

بسيار ساده است فقط بايد به اين نكته توجه مي‌كردي كه Actionهاي مربوط به هر فريم فقط در لحظه Load اون فريم اجرا مي‌شوند؛ بنابراين شما كه در اولين فريم از Scene 1 گفته‌ايد كه اگر فريم 700 از Scene 2 لود شده بود شروع به Play كردن كنه. كاملا در اشتباهيد چون مسلما در هنگام اجراي فريم اول فريم 700 لود نشده است.

براي رفع اين مشكل بايد كاري كنيد كه فريم اول بارها اجرا شود. مثلا مي‌توانيد در فريم دوم كد زير را قرار بدهيد:
کد:
gotoAndPlay(1);
حالا آنقدر فريم اول اجرا مي‌شود تا فريم 700 لود شود و سپس شروع به Play كردن مي‌كند.

جواب سوالت

سلام،
خطي كه توي Loading مياد و پر ميشه رو ميشه يك Movie Clip در نظر گرفت كه از زمان شروع Load شدن تا آخرش ،xscale_ اون از 0 تا 100 درصد تغيير كنه.
حالا ما ميتونيم يكُ DynamicText Box داشته باشيم كه تو هر لحظه كه اين عدد تغيير كرد،اونو نمايش بده يعني از 0 تا 100 دزصد مثل اين:
کد:
onClipEvent (load) { 
_root.stop(); 
} 
onClipEvent (enterFrame) { 
var totalk = _root.getBytesTotal()/1024; 
var loadedk = _root.getBytesLoaded()/1024; 
var percent = Math.round((loadedk/totalk)*100); 
if (percent<100) { 
_parent.txt = percent add "%"; 
_xscale = percent; 
} else {