سوال در مورد <List>

محمدمهدی

Well-Known Member
با سلام لطفا به من ياد بدين که يک متغير <List> رو چطور ميتونم بدون اينکه اون رو داخل يک ليست باکس بيارم درسته تبديلش کنم به يک متغير کاراکتري مثلا از سرچ دايرکتوري يه ليست فايل مي گيرم ما خوام درسته سيوش کنم تو يه فايل
در ضمن متغيري که انتخاب شده است چطوي مي تونم بگم که خط سوم متغير رو بردار بازم ميگم بدون سوتي کاري مثلا يه دفعه سيو نکنه بعد بگه خط چند که اينو خودم بلدم.
و لطفا بفرماييد ياد بديد که چطور ميتونم بگم که خط مثلا سوم از يه اسکريپت رو اجرا کن و يا...
با تشکر...!!!

bimO

Member
جواب

در مورد سوال اول باید بگم که امکان پذیر نیست چون تابع <List> انحصاراً متعلق به ListBox هست ولی می اگر بخوای می تونی ListBox رو خارج از پنجره کار بذاری تا دیده نشه یا از یه چیز دیگه استفاده کنی مثلاً:
'شماره 1'=[str$[1
'شماره 2'=[str$[2
'شماره 3'=[str$[3
بعد اخر کار همشونو با هم می خونی مثلاً برای save کردن به این صورت میشه:
'file$=<SrcDir>+'\file.txt
(q=StrToFile(file$,str[]$,0,0

سوال دوم هم بازم نمیشه چون متغیر ها همشون توی یه خط هستند، دو راه داری یا اینکه save کنی مثلاً تو Temp یا اینکه تعداد حروف هر خط رو بدونی!
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم

آخرین ویرایش:

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای بیمو بسیار از توجهتون ممنون ولی این راه ها رو انجام دادم و مشکلی برام نداره من مشکل گرفتن وقت کاربر من یه برنامه اطلاعاتی نوشتم که مثلا با کد 1000 نفر کار داره و اگر بخوام مثلا کد یه نفر رو از روی لیست انتخاب کنه لیست باکس خیلی طول میده و این کلکها برای ورژن قدیمیش بود توی ورژن جدید برنامه ام می خوام سرعت بره بالا
حتی فور هم سرعتی رو که خوندن از فایل رو داره، نداره.
در ضمن مثلا این روشی که شما میگی :
for i=1 to infinity
list> i>
str4=...
next i
این خودش برای هزار نفر خیلی طول میکشه تقریبا اصل سوال من اینه که چطور میشه اطلاعات رو از سرچ گرفت بدون اینکه حتما وارد لیست باکس بشیم یعنی از کلک استفاده نکنیم مثلا بگیم این کاراکتر مساوی با کل لیست که بشه یه دفعه از سرچ داده گرفت ببینم اصلا تنها خروجی که سرچ فور فایل میده لیسته یا چیزه دیگه ای هم هست

در ضمن سوال آخرم رو کسی جواب نداده میشه متغیر رو گفت کدوم خط رو اجرا کن و یا از اونجا شروع کن و یا بگی اسکریپت رو از روی یه فایل متنی بخون تا قابلیت آپدیت بالا بره
لطفا اگر کسی جواب منو میدونه بگه بابا نترسید یه ذره هم بلدید یاد من بد بخت بدید
(در ضمن میشه دلیل انتقال مبحث رو بگید؟ مگه مربوط به اسکریپت نویسی نیست!!!) با تشکر:neutral:

Little-Demon

Well-Known Member
اول شما بگو ببینم .....مگه شما نمی خوای به هر حال جستجو انجام بدی ؟ مگه این طور نیست ؟ مگه نمی گی سرعت پائینه ؟ مگه نمی گی تعداد زیاده .. خوب از الگوریتم های جستجو استفاده کن شما....اگه البته همینو میخوای شما ها ...

بجای دردسر کشیدن ....از همون For استفاده کن و یه الگوریتم جستجوی دودویی بکار ببر و بعدا هم خیلی سریع کار رو پیش ببر.. اگه منظور شما همینه ...و با فور مشکل دارید ها...این نظر بنده...

برای سوال دمتون هم من که خودم چیزی سراغ ندارم ..ندیدم تا حالا مگه این که .............صبر کنید امتحان کنم...خبرشو میدم بهتون...
مبحث شما رو انتقال دادن...چون درخواست و سوال هست...اون قسمت اسکریپت ها مال کد هایی هست که بچه ها می نویسند به عنوان کدهای آماده تا دیگران استفاده کنند نه این که اون جا درخواست بشه...
با تشکر

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای لیتلدمون عزیز و دوستانی که این مبحث رو دیدید ولی جواب نداید بابا به کی یگم آقا من یه مشکل ساده داشتم(توجه کنید داشتم) و اون این بود که دستور جستجو مثلا ما میگیم که آقا هرچی پسوند متنی توی این دایرکتوری هست برام توی یه فایل سیوش کن من نمی خوام توی پروژم چرت و پرت زیاد باشه بلدم که کلک زیاد بزنم اما فقط نمی خوام از لیست باکس استفاده کنم؟
و در ضمن از این موضوع تنها مشکلی که حل نشده و میدونم راه حل داره و من بلد نیستم مشکل اینه که بگیم یه خط از یک اسکریپت اجرا بشه لطفا بفرمایید چطوریه؟

Little-Demon

Well-Known Member
یه خط از یه اسکریپت ؟ شما مطمئنی که میشه.....من تا حالا حتی فکرش رو هم نکردم که این Editor داغون ام ام بی همچین امکانی داشته باشه.....حتی چی؟ حتی فکرش رو هم نکردم چه برسه به امتحانش ...!!!
تنها راه اجرای یه اسکریپت هست به نظر من البته .....

بالا