برای فعال کردن GD شما باید فایل php.ini رو باز کنید و علامت ; در جلوی خط ;extension=php_gd2.dll یا ;extension=php_gd.dll (بسته به نگارش php شما متفاوت می باشد) را حذف کنید.
در مورد روش کار با GD هم از اونجایی که حدس می زنم انگلیسی خوبی داشته باشید و اینکه مسلما من هر چقدر توضیح بدم، به قشنگی یه این مقاله نمی شه..... پس لینک این مقاله رو اینجا می ذارم، قشنگ توضیح داده: http://zend.com/zend/tut/dynamic.php
سلام اون خطهايي را كه فرموديد در PHP ini من نبود. خب فرضا اگر من خودم بهش اضافه كنم اون DLL ها را از كجا بيارم و يا اينكه چه مسيري را بايد براي معرفي اون DLL ها در نظر بگيرم.
متشكرم
راه حلی نداره، من با سازندهء GD هم تماس گرفتم، هیچ راهی --فعلا-- نیست مگر اینکه خودتون تبدیلات رو انجام بدید، که می دونم یکی از دوستانم در حال نوشتن این برنامه هست.
اندکی صبر، سحر چیزه.
راه حلی نداره، من با سازندهء GD هم تماس گرفتم، هیچ راهی --فعلا-- نیست مگر اینکه خودتون تبدیلات رو انجام بدید، که می دونم یکی از دوستانم در حال نوشتن این برنامه هست.
اندکی صبر، سحر چیزه.
با اجازه...
اونجور که میگن! (و به نظر خودم) فعلا pdf تو php خیلی کارا نیست ... چند نقطه ضعف بزرگ داره که... (مثلا اگه یه نوشته 100 کاراکتری در متغیری داشته باشید ، برای نوشتن اون در یک صفحه پی دی اف ، هنگام رسیدن به انتهای خط متوجه نمیشه و به خط بعد نمیره (word wrap نداره ) و کل نوشته رو در یک خط چاپ میکنه... این خودش خیلی دردسر سازه... یعنی تک تک باید مختصات هر خط رو ذکر کرد، طول خط رو تشخیص داد، پاراگرافها و ...)
راستی اینجا که بحث از GD و این حرفاست...
کسی میدونه این نوشته ها رو (همون کدهای عکسی معروف لاگین) چطور کج و کوله میکنن؟ یه چیزی تو مایه های ذوب! که قابل پردازش و استخراج هم نباشه...
بستگی داره.
فرمول های تغییر این عکس ها معمولا توی اینترنت پیدا می شه.
در ضمن، می شه از توابعی مثل سری توابع imagemagick و ... (الان یادم نیست) استفاده کرد. imagemagick روی اغلب سرور ها (از جمله مال من) نصبه.
به نظر این تابع مذکور فقط یکسری effect داره... تغییر رنگ، سیاه سفید ، نگاتیو، پیکسل...
ولی چیزی مثل کشش پیکسل، موج دادن به عکس و... نداشت...
احتمالا دستی (بدون استفاده از توابع) و به صورت تصادفی انجام میدن...