سوال در مورد GD Graphics Library

taher007

Member
دوستان سلام...

مي شه در مورد اين GD كمي توضيح بديد (چطوري بايد رو php تنظيمش كنيم و حتي المقدور چند تا آدرس tutorial ساده براي شروع )

اگر هم حال تايپ كردن نداريد لطف كنيد يه لينكي كه اين چيزها توش هست رو معرفي كنيد...

ممنون ميشم...

oxygenws

Active Member
سلام،

برای فعال کردن GD شما باید فایل php.ini رو باز کنید و علامت ; در جلوی خط ;extension=php_gd2.dll یا ;extension=php_gd.dll (بسته به نگارش php شما متفاوت می باشد) را حذف کنید.

در مورد روش کار با GD هم از اونجایی که حدس می زنم انگلیسی خوبی داشته باشید و اینکه مسلما من هر چقدر توضیح بدم، به قشنگی یه این مقاله نمی شه..... پس لینک این مقاله رو اینجا می ذارم، قشنگ توضیح داده:
http://zend.com/zend/tut/dynamic.php

موفق باشید، امید

taher007

Member
اميد عزيز... سلام...
آقا خير ببيني... استارت رو زدي براي ما...
خيلي ممنونم از راهنمايي و لينكتون...

اين هم نتيجه ي كار... (البته اولشه)

Pole Sample

موفق باشيد...
چاكرم...

سلام اون خطهايي را كه فرموديد در PHP ini من نبود. خب فرضا اگر من خودم بهش اضافه كنم اون DLL ها را از كجا بيارم و يا اينكه چه مسيري را بايد براي معرفي اون DLL ها در نظر بگيرم.
متشكرم

oxygenws

Active Member
شما از installer سایت PHP استفاده کردید. لطفا به مقاله ای که در مورد نصب PHP در سایت هست مراجعه کنید و نسخهء کامل PHP رو بگیرید و نصب کنید.

miladmovie

Active Member
مي بخشيد يكهمو مي پرم وسط بحث

من براي نوشتم فارسي(يوني كد ) توي GD مشكل داشتم شما روش حل اون رو بلديد؟

oxygenws

Active Member
راه حلی نداره، من با سازندهء GD هم تماس گرفتم، هیچ راهی --فعلا-- نیست مگر اینکه خودتون تبدیلات رو انجام بدید، که می دونم یکی از دوستانم در حال نوشتن این برنامه هست.
اندکی صبر، سحر چیزه.

با كدوم يك از توابع GD ميتوانم يك مستطيل رسم كنم يا اصلا از چه كدي واسه ساختن همچين تصويري استفاده كنم.
image.php

miladmovie

Active Member
oxygenws گفت:
راه حلی نداره، من با سازندهء GD هم تماس گرفتم، هیچ راهی --فعلا-- نیست مگر اینکه خودتون تبدیلات رو انجام بدید، که می دونم یکی از دوستانم در حال نوشتن این برنامه هست.
اندکی صبر، سحر چیزه.
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي!
منظورت از اينكه خودت بايد تبديلات رو انجام بدي چي هست؟ توي خود PHP يا منظورت توي خود GD است قبل از كامپايل كردن PHP 8O

miladmovie

Active Member
سوال كه فراونه!
فعلا فقط يك لينك ;)
نمي دوني كسي روي نوشتن يوني كد توي PDF كار كرده يا نه؟

oxygenws

Active Member
نه، ولی این روشی که گفتم، قاعدتا باید برای pdf هم کار کنه (زیاد در مورد pdf در php اطلاعات ندارم).

taher007

Member
با اجازه...:wink:
اونجور که میگن! (و به نظر خودم) فعلا pdf تو php خیلی کارا نیست ... چند نقطه ضعف بزرگ داره که... (مثلا اگه یه نوشته 100 کاراکتری در متغیری داشته باشید ، برای نوشتن اون در یک صفحه پی دی اف ، هنگام رسیدن به انتهای خط متوجه نمیشه و به خط بعد نمیره (word wrap نداره ) و کل نوشته رو در یک خط چاپ میکنه... این خودش خیلی دردسر سازه... یعنی تک تک باید مختصات هر خط رو ذکر کرد، طول خط رو تشخیص داد، پاراگرافها و ...)

به هر حال... :lol:

taher007

Member
راستی اینجا که بحث از GD و این حرفاست...
کسی میدونه این نوشته ها رو (همون کدهای عکسی معروف لاگین) چطور کج و کوله میکنن؟ یه چیزی تو مایه های ذوب! که قابل پردازش و استخراج هم نباشه...

oxygenws

Active Member
بستگی داره.
فرمول های تغییر این عکس ها معمولا توی اینترنت پیدا می شه.
در ضمن، می شه از توابعی مثل سری توابع imagemagick و ... (الان یادم نیست) استفاده کرد. imagemagick روی اغلب سرور ها (از جمله مال من) نصبه.

جدیدترین ارسال ها

بالا