hosein_mirian
Member
سلام هادی جان ..
من تازه با کلاسها آشنا شدم و بر اساس نیازم میخواستم از کلاس ورژن آخر mp3 شما استفاده کنم ... لذا من میخواستم فقط از اسلایدر تنظیم صدای شما استفاده کنم که در نهایت نتوانستم ... این کدیه که دستکاری کردم تا بتونم فقط اشیایی که نیاز دارمو به کلاس شما پاس کنم ولی جواب نمیده ... فک میکنم روشم هم درسته ولی خودت یک راه حل بهم بده .. اگه بخواد کسی از کلاست از یکسری آیتمهاش استفاده کنه مسه شرایط الان من باید چگار کنه اینم کد دستکاری شده من در فریم که ....
اومدم اون اشیایی که میخواستمو واسه فقط اسلایدر کم و زیاد صدا رو بش پاس کردم ولی بقیه چیزها رو یک چیز الکی با همون نوع ورودیش بش پاس کردم ... کلا اگه یک راهنمایی بکنی که چجوری همیشه میشه با یک روش بخصوص یکسری از آیتم های یک کلاسو بر اساس نیازمون استفاده کنیم ممنون میشم ...
اگه دیگر دوستان هم اطلاع دارند بهم کمک کنند ممنون میشم ..
من تازه با کلاسها آشنا شدم و بر اساس نیازم میخواستم از کلاس ورژن آخر mp3 شما استفاده کنم ... لذا من میخواستم فقط از اسلایدر تنظیم صدای شما استفاده کنم که در نهایت نتوانستم ... این کدیه که دستکاری کردم تا بتونم فقط اشیایی که نیاز دارمو به کلاس شما پاس کنم ولی جواب نمیده ... فک میکنم روشم هم درسته ولی خودت یک راه حل بهم بده .. اگه بخواد کسی از کلاست از یکسری آیتمهاش استفاده کنه مسه شرایط الان من باید چگار کنه اینم کد دستکاری شده من در فریم که ....
کد:
import flash.text.*;
import HadiMetal.SoundSlider;//ایمپورت کلاس پلیر
import HadiMetal.HadiMetalScroller;//ورود کلاس اسکرولر
import flash.display.DisplayObject;
import flash.display.MovieClip;
var s:DisplayObject=null
var f:MovieClip=null;
var ss:TextField=null;
var sss:TextFormat=null;
var slider:SoundSlider=new SoundSlider(s,s,s,s,s,Increase,Decrease,HandleCore._Soundhandle,s,s,s,s,f,ss,sss,0.7,0xccccff,20);
slider.AddTrack("Alphaville_BigInJapan1","Sounds/Alphaville_BigInJapan.mp3");
//setTimeout(Scrolling,200);//برای اسکرول شدن لیست آهنگها نیاز به وقفه 200 میلی ثانیه ای زمانی هست
slider.StartPlay();//این یکی از متد های عمومی این کلاس است و برای استارت پلی شدن اولین آهنگ استد
اگه دیگر دوستان هم اطلاع دارند بهم کمک کنند ممنون میشم ..