::سوال در مورد کانورت از Bb به Vb ::

405

New Member
سلام
فوروم اینجانب با مشکلاتی روبرو شده که بهتر دیدم از پی اچ پی بی بی به وی بولتین مراجعت کنم(نسخه لایسنس دار البته :D )
کلی هم این انجمن رو گشتم و خوندم و اطلاعات کسب کردم. حالا چند سوال دارم:
1- از این کانورتور که همراه وی بی تحویل میشه برای کانورت هر نسخه ای از PHPbb (نسخه 17) میشه استفاده کرد؟
2- اگه مودی روی بی بی نصب باشه به همراه تغییر در دیتابیس وقتی از کانورتور استفاده میکنی این مود و تغییرات دیتابیسیش تکلیفش چی میشه؟ حذف میشه؟ اصلا کانورتور میتونه اینجور دیتابیسی رو تبدیل کنه؟
3-تغییرات اون فایل XML زبان در چه حد هست؟ میشه آدم خودش انجام بده؟

خیلی ممنون از پاسخ گوییتون.

ToFaN

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
بعد از اینکه شما خریداری کردین و در سایت خودشون لوگین شدین میتونید فایل های Impex رو دانلود كنيد و کانورت کردن ان بشدت آسان می باشد
و اتفاقا شما میتوانید از روی Help آن پیش برید در ضمن مشکلی هم داشتی وقتی لوگین شدی به سایتشون به قسمت Support برو و مشكلتو مطرح کن خیلی سریع پیگیر میشن اگه هم نتونستی میتونی پاس و یوزرتو بدی اونا براتون این کار رو انجام بدن :)

Parham

Well-Known Member
البته اسمش Impex هستش و زمانی‌ که شما لایسنس برنامه را میخری این برنامه هم به همراه vBulletin در قابل دریافت هستش که به راحتی‌ میتونی‌ از هر سیستمی‌ که استفاده میکنی‌ اطلاعات را به دیتابیس vBulletin تبدیل و وارد کنی‌ ...

405

New Member
سلام:
خیلی ممنون. فقط یه موردی میمونه. اگه دیتابیس بی بی رو دستکاری کرده باشیم(برای نصب مود) مطمئنا هیچ مشکلی پیش نمیاره؟!

Parham

Well-Known Member
هک های اضافه شده را تبدیل نمی‌کنه دوست عزیز ! شما پس از اینکه خریدی میتونی‌ از راهنمای Impex ببینی‌ که چه جداولی‌ را تبدیل می‌کنه ...

405

New Member
خیلی خیلی ممنون دوستان عزیز. ما هم به مشتریان وی بی خواهیم پیوست تا چندی دیگر.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا