سوال در مورد کارت ویزیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟فوری؟؟؟؟؟؟

nvshparia

Member
سلام
من میخواستم یه کارت ویزیت دو طرفه بزنم چه جوری میتونم تو فتو شاپ این کار رو انجام بدم؟
(البته به غیر از روش اینکه در دو صفحه مجزا دو روی کارت ویزیت رو بزنم روشی پیشنهاد کنید که کاربردی تر و اصولی تر باشد)
مرسی

majid_a95

Active Member
چرا تو دو صفحه؟ همین توی یه صفحه منتها طول کارت رو دو برابر در نظر بگیر! یکی واسه رو و یکی واسه پشت و حالا نسبت به موقعیت هرکدوم طراحیتو انجام بده.......... :rose: امیدوارم خوب گفته باشم که متوجه بشی:shock: موفق باشی

nvshparia

Member
چرا تو دو صفحه؟ همین توی یه صفحه منتها طول کارت رو دو برابر در نظر بگیر! یکی واسه رو و یکی واسه پشت و حالا نسبت به موقعیت هرکدوم طراحیتو انجام بده.......... :rose: امیدوارم خوب گفته باشم که متوجه بشی:shock: موفق باشی

اخه می خوام بدم برای چاپ که کارت ویزیت رو پشت و رو چاپ کنه

nima_dsnr

کاربر VIP
فرقی نداره هرجور میخوای طراحی کن.
بعدش jpg کن هرجور میخوای کنار هم بچین.
بهترین کار اینه که از بچاپچی بپرسی و با اون هماهنگ باشی...
اگر هم میخوای دوتا فایل جدا بده خودش هرجور دوس داره کنار هم میچینه چاپ میزنه.

mrtnet

Member
با سلام

دوست عزیز هیچ گونه فرقی نمیکنه بهتر این کار همین هست که خودتون گفته بودید در 2 صفحه کاملا طرحتون بزنید و موقعی که چاپخونه میرید بهش بگید خودشون کنار هم سیو میکنند مگر اینکههههههههههه بخواید چاپ اختصاصی داشته باشید که برای اون کار هم باید مثل صحبت بالا طراحی بکنی و در اخر کارتون در سایز 100 * 70 بچینید که برای زینک و ... اماده بشه و در ضمن البته من بنده جسارت میکنم خدمت دوستمون ولی هیچ وقت jpg سیو نکید چون اکثر چاپخونه ها با کورل سیو میکنند اونجوری رنگ ها خیلی بد در میاد و موقعی که میخواید صفحتون ایجاد کنید یادتون باشه فرمت کار ها روی cmyk باشه که با رنگ های اصلی نزدیکی داشته باشه ...

امیدوارم تونسته باشم خوب راهنمایی کرده باشم - موفق و پیروز باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا