تغییرات فایل 1 سوال در مورد چگونگی ساخت این کلیپ

Radio

Member
سلام
من افتر افکت رو خیلی بلد نیستم به صورت تخصصی. برای همین نمی دونم سوالم رو جای درستی دارم میگم یا نه.
ولی از همه دوستان متخصص تقاضا دارم به این سوال بنده جواب بدن
امروز این ویدئو رو که برای هیئت آقای هلالی هست دیدم. یک نماهنگ 6 دقیقه ای هست با حجم 14 مگ.
خواهش دارم که از اینجا دانلود کنید و بگید که
اولا چجوری بین عکسها با این افکت خاص و با زاویه حرکت می کنه؟ آیا عکسها رو به هم چسبونده؟
سوال آخرم هم اینکه حرکت موجی که روی نوشته ی متنش می افته رو چجوری ایجاد کردن؟

این کلیپ خیلی ساده بود
حرکت عکس ها میتونه یا به هم چسبونده باشه در یک کامپیوزیت یا میتونه اصلا نچسبونه باشه وهر کدومشو انیمیت کنه که وقتی عکس اول رفت عکس دومی به یه نحوی جای اونیکی بیاد
حرکت موجی که روی متن میاد با پلاگین موج (wave) که خود افتر داره استفاده کرده ، کار با این افکت خیلی خیلی سادس
فقط روی این کلیپ زمان و وقت گذاشته وگر نه ساختار کلی که چطوری ساخته شده ذکر کردم وچیزی نداشت
موفق پیروز باشی

Radio

Member
ممنون از پاسختون

ببخشید که سوالاتم خیلی مبتدیانه است.
اینکه یک حالت شیب دار هم بعضی عکسها پیدا می کنند رو چجوری ایجاد کرده؟

ممنون از پاسختون

ببخشید که سوالاتم خیلی مبتدیانه است.
اینکه یک حالت شیب دار هم بعضی عکسها پیدا می کنند رو چجوری ایجاد کرده؟

در نطر داشته باشید که کلا حرکت عکس وچگونگی نمایش اونها رو خودتون میتونید به یک نحوی نمایش بدین یا به حالتی شیب دار ویا در حین انیمیت ودر حالت تری دی میتونید اونها رو به حالت شیب دار دربیارید
اگه باز متوجه نشدید بیشتر توضیح میدم

Radio

Member
منظورتون از انیمیت چیه؟ و آیا آموزش خاصی سراغ دارید که بتونم این تکنیک رو یاد بگیرم؟

منظورتون از انیمیت چیه؟ و آیا آموزش خاصی سراغ دارید که بتونم این تکنیک رو یاد بگیرم؟

انیمیت یعنی چیزی رو که به حرکت دربیاری مثلا توهمین کلیپی که شما گذاشتین وقتی عکسی میرفت وعکسه بعدی میومد به این نمونه مثال میگن انیمیت که در واقع با ایجاد کیفریم اونها رو از زمان اولیه به زمان ثانویه حرکت میبخشه (البته من این اینجوری فهمیدم شاید دیگران از انیمیت ویا انیمیشن تعریف های خاص خودشون رو داشته باشن )
پیشنهاد میکنم حتما به این سری از آموزش های شرکت ویدیو کوپایلت رو نگاه بکنی ، چون واقعا لازمه ، مدرس این آموزشها شخصیتی به نام اندرو کرامر هست

پیروز باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا