سوال در مورد پسورد

quantom

Member
سلام یه سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم .چطور میشه در صفحه ای که پسورد گذاشتیم به کاربر اجازه بدیم به خواست خودش پسورد رو تغییر بده و ذخیره کنه؟

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام یه سوال دیگه هم دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم .چطور میشه در صفحه ای که پسورد گذاشتیم به کاربر اجازه بدیم به خواست خودش پسورد رو تغییر بده و ذخیره کنه؟
سلام اگه اشتباه نکنم شما برنامه autoaction سامان جان رو دیدی و میخوای چیزی مثل اون بسازی درسته؟
برای گذاشتن پسورد به انتخاب کاربر قبلا مثال گذاشته شده اما الان من یه مثال کامل برای چیزی که گفتی میزارم
توی این مثال هم نحوه گذاشتن پسورد به انخاب کاربر هم نحوه چک کردن اون برای دفعات بعدی ورود و هم نحوه عوض کردن پسورد رو گذاشتم :

پیوست ها

• Media1.rar
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اما یه نکته دیگه قبل از ادامه کار حتما [highlight]قوانین سایت[/highlight] رو خوب بخون تا با مشکل مواجه نشی یکی از قوانین سایت بیان کردن سوال های مختلف توی تاپیک های جداست !!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
همونطور كه پيمان گفت حتما اين كارو انجام بديد...
در ضمن اين بار دومه كه دارم به شما تذكر مي‌دم...لطفا رعايت كنيد...دفعه بعد برخورد مي‌كنم...

براي پسورد هم مي‌تونيد از اين تاپيك و مثال قديمي هم كمك بگيريد...اول جستجو بعد ايجاد تاپيك...

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=44528

تا بعد...!

quantom

Member
آقا سامان سلام اولا طرح بیجای سوالات رو به حساب مبتدی بودن ما بذارین ان شاء الله راه می افتیم . ثانیا در مثالی که لطف کردید که دارای چهار صفحه بود چطور میشه بین صفحه اول و دوم ارتباط برقرار کرد . یعنی وقتی پسورد رو در صفحه دوم تغییر دادیم در صفحه اول هم این اتفاق بیفته. ممنون

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزيز اين مثال 4 صفحه هستش ... كه هر صفحه يك مثال داره و اصلا ربطي به هم ندارن.بسته به نياز خودتون اون رو ويرايش كنيد...
فكر مي‌كنم مثال پيمان براي شما مناسب تر باشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا