سوال در مورد فروشگاه های ایران مارکت سنتر

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام

می خواستم یکسری اطلاعات در مورد نحوه ی فروشگاه های ایران مارکت سنتر بپرسم.
توی سایت خودش یکسری طرح ها و قیمت ها دیدم ولی نفهمیدم چی میگه.
می خواستم ببینم وقتی که ما یک فروشگاه زدیم چطوری باید به ایران مارکت سنتر بگیم؟!
دوم اینکه چقدر پول می گیره؟!
سوم اینکه چی کار می کنه یعنی اینکه مثلا فروشگاه برای سایتت می زنه کلا وظیفه اش چیه؟!

توي سايتش نوشته سال اول 200 هزار تومن ميگيره.

ولي من افرادي رو سراغ دارم كه همون سال اول رو با 100 هزار تومن قرارداد بسته اند.

NAKOOT

Well-Known Member
یه مدت باهاشون کار می‌کردم، بسیار آدم‌های خوش قول و کار درستی‌ هستن. غول تبلیغات تو اینترنت ایران هستن.

it2net

Member
اولا آقای ناکوت یهنی چی غول تبلیغات؟
ثانیا در جواب دوستومن بگم میتونن در سیستم بازاریابیشون عضو بشی که در این سیستمشون 200تومن رو میدی بهشون ولی 50 درصد پورسانت شماست که برگشت داده میشه

NAKOOT

Well-Known Member
ثانیا در جواب دوستومن بگم میتونن در سیستم بازاریابیشون عضو بشی که در این سیستمشون 200تومن رو میدی بهشون ولی 50 درصد پورسانت شماست که برگشت داده میشه

غول تبلیغات یعنی 80% بنرهایی که توی نت می بینید ایران مارکت سنتر میاره بالا و از طریق اون پخش می شه.
بنر برا چیه؟ برا تبلیغ!
الان متوجه شدی؟

it2net

Member
چرا میزنی
یعنی بازاریابی هم می کنن؟
مثلا نمونه کاراشون رو میشه بگی؟

چجوري ميشه در سيستم بازاريابيشون عضو شد؟

NAKOOT

Well-Known Member
چرا میزنی
یعنی بازاریابی هم می کنن؟
مثلا نمونه کاراشون رو میشه بگی؟
ما مخلص شما هم هستیم
bighug.gif

ببین شما محصولت رو می دی ایران مارکت سنتر، ایران مارکت سنتر بدون هیچ دردسری تبلیغش رو می کنه، با پست ایران چون هماهنگ هستن هم آخر کار که مشتری جنس رو خرید می رسونش دست طرف و یه درصد کمی بر می داره.
مدیرای خیلی از سایت های بزرگ، تا جایی که یادم میاد همین مجید خودمون هم باهاش کار می کنه.

it2net

Member
آهان از این لحاظ می فرمائید من ذهنم به یه جایی دیگه معطوف شد ( اوه چی گفتم )!

جدیدترین ارسال ها

بالا