سوال در مورد طراحی یک وب سایت شخصی

jmosawy

Member
با سلام و خسته نباشید به همگی.

من یک سوالی داشتم از شما دوستان، چونکه من زیاد توی این زمینه متاسفانه هم تجربه‏ی زیادی ندارم هم اینکه چونکه اطلاعاتم کامل نیست، یک مسئله رو از دیدهای مختلف نمی سنجم.

من یک وب‏سایت شخصی‏ای رو دارم درست می کنم برای خودم؛ خوب Home Page سایت رو کاملا فلش قراره بزنم، و اینکه یک وبلاگ را در کنارش مثلا با آدرس /blog با وردپرس بزارم.

حالا می خواستم بپرسم، این کاری که می خوام بکنم، از همه لحاظ مشکلی، ضرری، چیزی نداره؟

البته دقت کنید که صفحه Home که قراره فلش باشه، فقط برای معرفی هست، و خوب چونکه فلش هست، قطعا برای یک موتور جستجوگر بی ارزش هست؛ اما چونکه در کنارش می خوام یک وبلاگ بزنم، می خوام اوون توی یک موتور جستجوگر خوب، ارزش پیدا کنه و تقریبا بیشتر بازدیدها رو از اونجا جذب کنم.

حالا با توجه به این توضیحاتی که دادم، اگر لطف کنید و منو راهنمایی کنید، ممنونم.

با تشکر.

baharaneh

Member
واسه صفحه اول من به عنوان یه طراح فلش و مدیر شرکت جی ، پیشنهاد می کنم که صفحه اول کامل فلش نباشه ، با اینکه فلش و خیلی قبول دارم و واقعا لذت می برم ، اما به دلیل سنگین بودن ، یکم ممکنه حوصله بیننده و که واسه اولین بار میاد تو وب سایتت سر ببره ، حالا به عنوان هدر یا یه گالری زیبا یا خوبه که استفاده بشه اما واسه کل سایت پیشنهاد می کنم اینجور نباشه
واسه وبلاگ هم دوستان صاحب نظر ، نظر بدن بهتره
شاد باشی

jmosawy

Member
واسه صفحه اول من به عنوان یه طراح فلش و مدیر شرکت جی ، پیشنهاد می کنم که صفحه اول کامل فلش نباشه ، با اینکه فلش و خیلی قبول دارم و واقعا لذت می برم ، اما به دلیل سنگین بودن ، یکم ممکنه حوصله بیننده و که واسه اولین بار میاد تو وب سایتت سر ببره ، حالا به عنوان هدر یا یه گالری زیبا یا خوبه که استفاده بشه اما واسه کل سایت پیشنهاد می کنم اینجور نباشه
واسه وبلاگ هم دوستان صاحب نظر ، نظر بدن بهتره
شاد باشی

سلام.
خیلی ممنون از پاسختون.

من هم یک جورایی با نظر شما از نظر سنگین بودن، موافقم. اما این فلشی که قراره بزنم، خیلی هم سنگین نیست، و اینکه من تقریبا از طراحی چیزی حالیم نمی شه زیاد که اونطوری که شما فرمودید، بسازم. من خودم از سری قالب های آماده فلش یک سایت که همراه با سورس قرار می ده، دارم سایت خودم رو می سازم. فقط یک سری تغییرات و کارهای دیگه لازم هست. اما هنوز کاری رو شروع نکردم، خواستم نظر اساتید رو بپرسم که دقیقا معایب و اگر هم محاسنی باشه بهم بگن.

به هرحال از نظر شما ممنونم و بقیه دوستان هم اگر تشریف بیارن، و منو راهنمایی کنند، ,واقعا ممنون می شم.

mb3

New Member
سلام من هم با نظر دوست عزیزم baharaneh موافقم فلش سرعت لود سایت رو پایین برخی از کاربران هنوز هم از دیال آپ استفاده میکنند در مرحله اول اگه سایت شما سرعت لودش پایین باشه و می دونید فلش هم اگه تا اخرش لود نشه نشون نمیشه و کاربر از سایت شما ناراضی و صفحه رو خواهد بست به نظر من اگه فقط وب سایت شخصی هست یعنی فقط کارهای خودتون رو میخواهید معرفی کنید از سایت html شروع کنید و اگر می خواهید یه حرفه ای باشه از جوما میتونید استفاده کنید و این هم باید بگم که سرعت لود وردپرس از جوملا بیشره در عوض جوملا افزونه های خیلی خوبی دراه که وردپرس این ها رو نداره یعنی با جوملا میتونید یک سایت حرفه های بالا بیارید
اگه کمکی خواستید در خدمتیم

jmosawy

Member
سلام من هم با نظر دوست عزیزم baharaneh موافقم فلش سرعت لود سایت رو پایین برخی از کاربران هنوز هم از دیال آپ استفاده میکنند در مرحله اول اگه سایت شما سرعت لودش پایین باشه و می دونید فلش هم اگه تا اخرش لود نشه نشون نمیشه و کاربر از سایت شما ناراضی و صفحه رو خواهد بست به نظر من اگه فقط وب سایت شخصی هست یعنی فقط کارهای خودتون رو میخواهید معرفی کنید از سایت html شروع کنید و اگر می خواهید یه حرفه ای باشه از جوما میتونید استفاده کنید و این هم باید بگم که سرعت لود وردپرس از جوملا بیشره در عوض جوملا افزونه های خیلی خوبی دراه که وردپرس این ها رو نداره یعنی با جوملا میتونید یک سایت حرفه های بالا بیارید
اگه کمکی خواستید در خدمتیم

با سپاس از شما دوست عزیز.
من فقط یک چندتا نکته رو خدمتتون عرض کنم، شاید نظر دوستان عوض شه. من این سایتی رو که قراره برای خودم بزنم، کاملا انگلیسی خواهد بود، یک حرف هم فارسی نخواهد داشت، و تنها قصد من از راه اندازی اون، برای کاربران خارج از ایران و تقریبا غیر ایرانی هست. که من فکر می کنم تقریبا خارج از ایران، بیشتر افراد ار اینترنت های متوسط رو به عالی استفاده می کنند و حداقل اینترنت اوونها، این امکان رو داره که یک فلش مثلا 1 مگابایت رو لود کنه. مابقی که Dial-Up استفاده می کنند، سرعتشون واقعا 56Kbps خواهد بود که باز هم شاید بشه لود کرد. و البته با یه Preloader تمام این مشکلات حل خواهند شد.

مسئله بعدی این هست که من صاحب شرکت یا چیزی نیستم که بخوام اون رو معرفی کنم و حتما نیاز دارم هر کسی وارد وب سایت من بشه، حتما ببینه. فقط در حد معرفی خودم هستش. و بیشتر قصد از این سایت اون بخش وبلاگ هست.

حالا شما فرمودی که جوملا شاید بهتر از وردپرس باشه؛ من حرف شما رو قبول دارم چونکه فرد باتجربه ای نیستم، اما من دو مشکل رو با جوملا دارم. اولا اینکه بنده تقریبا 2 سال پیش یکبار خواستم سایتم که موقعه اش وارز بود رو با جوملا راه بندازم، اما احساس کردم که واقعا گنگ هستش. بخش مدیریتش گنگ هست ( جدیدا جوملا رو تست نکردم و نزدیک 2 سال هست که اصلا نمی دونم چه اتفاقی براش افتاده).
ثانیا جوملا یک ظاهر خاصی داره صفحه ی Home اوون. زیاد برام جالب نیست. و مسئله دیگه با اینکه زیاد هم نگشتم، اما تاحالا جایی ندیدم که قالب های انگلیسی بسیار قشنگ و البته رایگان براش قرار بده. اگر میشناسید معرفی کنید، ممنون می شم.
من خودم با وردپرس با اینکه بازم خیلی به قولی ور نرفتم، اما تقریبا تمام چیزهای مهمی که باید از بخش مدیریت بدونم رو می دونم.

باتشکر فراوان از شما دوستان عزیز به خاطر راهنمایی!

جدیدترین ارسال ها

بالا