BENgraph
Member
آخرین ویرایش:
و ehsun3d
ازتون خواهش می کنم پست های خودتون رو ادیت کنید و اینطوری به هم نپرید.
لطفا طوری صحبت کنید که باعث ناراحتی همدیگه نشید.
اگه مشکلی دارید توی پیغام خصوصی با من یا مدیرهای دیگه مطرح کنید.
تو این دو سه روزه از شما و بقیه دوستان همفکر، واقعا خیلی مطلب در مورد انیمیشن ایران یاد گرفتم. نمیدونم چرا یکی پیداش میشه ..... واقعا حیف تالار به این خوبی.
در هر صورت ممنونم از همراهی شما.
واقعا ممنون از اطلاعاتتون. ولی مثل اینکه من بالاخره سفارش رو باید از صبا بگیرم و نه جای دیگه مثل صدا و سیما، درسته؟ چون سعی من این بود که ببینم میشه صبا رو دور زد و مستقیما با صدا و سیما یا جای دیگه طرف شد؟
...
فکر کنم تصور غلطی از صدا و سیما و صبا دارم. تا جاییکه من حدس میزدم صدا و سیماست که بودجه میده و صبا هم یه شرکت انیمیشنه که در حال حاضر صدا و سیما فقط به صبا بودجه میده و با صبا قرارداد می بنده. حالا نمیدنم کجاست که رو انیمیشن سرمایه گذاری می کنه.
راستی اگه تهرانی نباشی، با توجه به تحصیلاتت، احتمالا می تونی از "صدا و سیمای مراکز استانها" پروژه بگیری.
BENgraph و ehsun3d
ازتون خواهش می کنم پست های خودتون رو ادیت کنید و اینطوری به هم نپرید.
لطفا طوری صحبت کنید که باعث ناراحتی همدیگه نشید.
اگه مشکلی دارید توی پیغام خصوصی با من یا مدیرهای دیگه مطرح کنید.
والا .. خواستم یه کم سر به سر این دوستمون بزارم که گرفت
(گفتم که بگم تو باغم اونم وسط وسط )
به نظر شما .. این درسته یه نفر .....؟؟ .. اصلا هم کاری به موضوع تاپیک ندارم
این پستم زدم فقط واسه روشنگری !!
موفق باشید .
عجب! نمیدونستم انیمیشن مافیا داره. با خود صبا چطور میشه طرف شد؟ اگه شرکت نیست یعنی شماره تلفن یا دفتر خاصی نداره که بشه مراجعه کرد؟ آیا کلا می صرفه یا بقولی بهتره سری به صدا و سیمای شهرستانها زد؟ (ممنون از نظرهاتون)
اخیرا تو اخبار انیمیشن خوندم که صدا و سیمای تبریز، رو یه سری انیمیشن سرمایه گذاری کرده و کار هم خوب پیش رفته.