سوال در مورد شروع انیمیشن سازی در ایران

animations

Active Member
BENgraph و ehsun3d
ازتون خواهش می کنم پست های خودتون رو ادیت کنید و اینطوری به هم نپرید.

لطفا طوری صحبت کنید که باعث ناراحتی همدیگه نشید.

اگه مشکلی دارید توی پیغام خصوصی با من یا مدیرهای دیگه مطرح کنید.

ehsun3d

Member
و ehsun3d

تو این دو سه روزه از شما و بقیه دوستان همفکر، واقعا خیلی مطلب در مورد انیمیشن ایران یاد گرفتم. نمیدونم چرا یکی پیداش میشه ..... واقعا حیف تالار به این خوبی.

در هر صورت ممنونم از همراهی شما.

animations

Active Member
تو این دو سه روزه از شما و بقیه دوستان همفکر، واقعا خیلی مطلب در مورد انیمیشن ایران یاد گرفتم. نمیدونم چرا یکی پیداش میشه ..... واقعا حیف تالار به این خوبی.

در هر صورت ممنونم از همراهی شما.

خواهش می کنم.
متاسفانه توی تالارهای عمومی گاهی از این مشکلات پیش می یاد.
من پست ها رو ادیت کردم. اگه دیدید دوباره مشکلی پیش اومد، ممنون می شم با خودم توی پیغام خصوصی در میان بگذارید که رسیدگی کنم.
موفق باشید

واقعا ممنون از اطلاعاتتون. ولی مثل اینکه من بالاخره سفارش رو باید از صبا بگیرم و نه جای دیگه مثل صدا و سیما، درسته؟ چون سعی من این بود که ببینم میشه صبا رو دور زد و مستقیما با صدا و سیما یا جای دیگه طرف شد؟

اینجا اگه خیلی تلاش کنی و این طرف و اونطرف بری نمونه کارهات رو نشون بدی و کلی پاچه خواری کنی، آخرش بالاخره می تونی از یه جا پروژه بگیری. ولی زیاد راحت نیست.
اگه پارتی داشته باشی، می تونی بعضی ها رو دور بزنی. در غیر این صورت بعیده که بتونی مستقیم از صدا و سیما پروژه بگیری.

...
فکر کنم تصور غلطی از صدا و سیما و صبا دارم. تا جاییکه من حدس میزدم صدا و سیماست که بودجه میده و صبا هم یه شرکت انیمیشنه که در حال حاضر صدا و سیما فقط به صبا بودجه میده و با صبا قرارداد می بنده. حالا نمیدنم کجاست که رو انیمیشن سرمایه گذاری می کنه.

صبا یه شرکت نیست. مافیای انیمیشن تهرانه.
راستی اگه تهرانی نباشی، با توجه به تحصیلاتت، احتمالا می تونی از "صدا و سیمای مراکز استانها" پروژه بگیری.

ehsun3d

Member
راستی اگه تهرانی نباشی، با توجه به تحصیلاتت، احتمالا می تونی از "صدا و سیمای مراکز استانها" پروژه بگیری.

عجب! نمیدونستم انیمیشن مافیا داره. با خود صبا چطور میشه طرف شد؟ اگه شرکت نیست یعنی شماره تلفن یا دفتر خاصی نداره که بشه مراجعه کرد؟ آیا کلا می صرفه یا بقولی بهتره سری به صدا و سیمای شهرستانها زد؟ (ممنون از نظرهاتون)

اخیرا تو اخبار انیمیشن خوندم که صدا و سیمای تبریز، رو یه سری انیمیشن سرمایه گذاری کرده و کار هم خوب پیش رفته.

BENgraph

Member
BENgraph و ehsun3d

والا من با کسی مشکل ندارم ، خواستم یه کم سر به سر این دوستمون بزارم که گرفت :wink: (البته من توهین نکردم... )

ولی خدائیش برام عجیبه یکی میاد اینجوری صحبت میکنه که مثلا تو اینگیلیس انیمیشن یا دو بعدیه یا سه بعدی !!!! و ........................................ ، عزیز دل من خودم مدرکمو مالزی گرفتم رشتمم تو کتگوریه مالتی مدیاست ، یه زمانی هم واسه نصف دانشگاههای اروپا درخواست و رزومه درسی فرستادم (گفتم که بگم تو باغم اونم وسط وسط )

به نظر شما رئیس ( animations ) ! این درسته یه نفر ..... و اینجوری جواب بده ؟؟ (اصلا هم کاری به موضوع تاپیک ندارم ایشون هرجای دنیا که باشند فرقی برای بنده نمیکنه بتونم نظرمو میدم که کمکی کرده باشم نتونم هم براش آرزوی موفقیت می کنم )

این پستم زدم فقط واسه روشنگری !!
موفق باشید .

ویرایش توسط انیمیشنز

ehsun3d

Member
والا .. خواستم یه کم سر به سر این دوستمون بزارم که گرفت :wink:

(گفتم که بگم تو باغم اونم وسط وسط )

به نظر شما .. این درسته یه نفر .....؟؟ .. اصلا هم کاری به موضوع تاپیک ندارم

این پستم زدم فقط واسه روشنگری !!
موفق باشید .

باز پیداش شد.

... چی داری میگی؟ تو می خوای سر به سر مردم بذاری درحالیکه انیمیشن واسه من جدی ترین مسئله زندگیمه که هذینه های زیادی بالاش دادم.

اصلا صحبت مالزی و مدرک و اینا نیست. من خیلی ها رو تو این فروم شناختم از خود ایران که صدتای دانشگاههای انگلیس حالیشونه...

... من دوزاریم نیافتاد که می خوای یکی از مدرکت بپرسه و نپرسیدم چون مدرک و این حرفها تو انیمیشن واسه من ارزشی نداره و مهم فهم و تبحر تو کاره که مدرک نه فهمشو میاره و نه تبحر و درضمن، برعکس شما، موضوع تاپیک واسه من مهمه و دوست ندارم حرفهای بی ربط به موضوع بزنم و بشنوم.

شما خیلی روشنگری قبول ولی خواهشا ... بذار ما دو کلام حرف درست از دو نفر آدم کاربلد یاد بگیریم.

ممنون میشم کلا تو پستهای من حقیر نظر ندی.
موفق باشی.

ویرایش توسط انیمیشنز

آخرین ویرایش:

animations

Active Member
BENgraph، اگه بحثتون رو توی این تاپیک ادامه بدین، اخطار می گیرین و چند روز دسترسیتون به فروم قطع می شه.

ehsun3d و BENgraph، لطفا دیگه مجبورم نکنید پست هاتون رو پاک کنم. در غیر اینصورت مجبورم جدی تر برخورد کنم.

animations

Active Member
عجب! نمیدونستم انیمیشن مافیا داره. با خود صبا چطور میشه طرف شد؟ اگه شرکت نیست یعنی شماره تلفن یا دفتر خاصی نداره که بشه مراجعه کرد؟ آیا کلا می صرفه یا بقولی بهتره سری به صدا و سیمای شهرستانها زد؟ (ممنون از نظرهاتون)

اخیرا تو اخبار انیمیشن خوندم که صدا و سیمای تبریز، رو یه سری انیمیشن سرمایه گذاری کرده و کار هم خوب پیش رفته.

اگه خواستی بیای ایران، به همه جاهایی که ممکنه بتونی کار بگیری یه سر بزن.
صبا توی شریعتی، خیابون یخچاله. توی اینترنت سرچ کن، شماره ش هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا