سوال در مورد سیستم وبلاگدهی

simo120

Active Member
سلام به همه
چند وقتی هست که دارم به این فکر می کنم تا یک سیستم وبلاگ دهی راه اندازی کنم.ولی درباره جرئیات این کار اطلاعی ندارم.می خواستم از دوستانی که در این مورد اطلاع دارند سوال کنم که هزینه راه اندازی همچین سیستمی چقدر هست.طراحی لازم داره یا cms هست.چقدر فضا لازم داره و ایا کلا کار عاقلانه ای هست یا نه.
در ضمن من با سیستم وبلاگدهی وردپرس مولتی یورز اشنا هستم ولی اوجور سیستمی مد نظر من نیست.یه چیزی تو مایه های بلاگفا یا پرشین بلاگ رو می خوام.

maysam.m

Well-Known Member
با سلام

شما اگر بخوای با بلاگفا و پرشین بلاگ و اینها رقابت کنی باید حدود ماهیانه چند میلیون اجاره چند سرور را بدهی و حداقل به چند پشتیبان احتیاج داری. پشتیبان سایت و مدیر سرور و.. مسائل امنیتی و .. اینها را هم باید مد نظر داشت
تبلیغات هم که باید در ابتدای کار فراوان انجام بدی تا بشناسنت.

برای راه اندازی چنین سرویسی حداقل به چند ده میلیون تومان احتیاج است. هزینه ای برای نوشتن سیستم +اجاره سرور+تبلیغات+هزینه پشتیبان و...

اما مهمتر از همه این است که شما به برنامه نویسی مسلط باشید تا در صورت بروز مشکلات فنی یا امنیتی بتوانید به راحتی مشکل را برطرف کنید. و همچنین شما باید ایده و امکانات جدیدی داشته باشی تا کاربران ریسک کنند و به سرویس شما مهاجرت کنند!
بنابراین کار بسیار دشواری است.

اما اگر می خواهید یک سیستم معمولی با امکانات معمولی و کاربران کم داشته باشید میتونید با داشتن یک وی پی اس و یک اسکریپت ارائه دهنده وبلاگ کارتون را شروع کنید.

موفق باشید

xhtml

New Member
من میتونم براتون سیستمی مثل بلاگفا درست کنم.
اما پشتیبانیش پای خودتون.

قیمتش یکم بالا میزنه.
اگه خواستید پیغام بدین.
www.iliana.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا