سوال در مورد سخت افزار

با سلام خدمت اساتيد محترم
من مي خواهم سيستمم رو ارتقا بدم براي ميكس نمي دونم جاي درستي سئوالم رو مطرح مي كنم يا نه در غير اينصورت از دوستان معذرت مي خواهم فقط قطعاتي را كه در زير نوشته ام مي خواهم عوض كنم ضمنا حدود هشتصد تومن بيشتر نشه.
1- مادربورد
2-سي پي يو
3-رم
4-هارد
5-كارت گرافيك
6-پاور
از تمام اساتيد كه نظر مي دهند واينجانب را راهنمائي مي كنند قبلا تشكرميكنم.

HamidSHS

Active Member
جناب پور مقدم عزيز
سلام
شما بهتر بود که اين تاپيک رو در قسمت سخت افزار مطرح ميکرديد.
چون هم دوستان متخصص اونجا بهتر ميتونن نظر بدن و هم تخصصي تر کمکت کنن
يه سيستم ردبف (البته از اين خيلي بهترا هم ميشه داشت ) برات 1.5 در مياد.
با سيستم 800 تومني کار حرفه اي نميتوني انجام بدي . ( البته ميتوني ولي سرعت نداري )
موفق باشي

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
ابتدا یک سیستم بستگی به پولی که می خوای بدی بستگی داره
به قول معروف هر چی بدی به همون اندازه آش می خوریم
1- مادربورد گیگابایت و Abit خیلی خوب هست
2- سی پی یو : اینتل از نظر حرارت خوبه ولی اگه می تونی گرماشو چک کنی و هدایت کنی AMD ولی من سی پی یو Q6600 پیشنهاد می کنم یک چهارهسته ای اینتل خیلی قوی هست
3- رم برای کارای میکس مونتاژ بیشتر حجمش مهمه و باس و میزان تاخیرش چندان مهم نیست مدل های OCZ مدل خوبی هست ( بتونی 4 GIG بزاری عالیه )
4- هارد SATA2 بگیر WD مدل خوبی مدل خاویارش از نظر سرعت خوبه فقط صداش زیاده
اگه ب500 گیگابایت برات کافیه 2 تا 250 بگیر Raid 0 کن سرعتش خیلی بالا می ره
5- کارت گرافیکی، اگه قوی باشه می تونی در کیفیت و سرعت رندر کار خیلی تاثیر داره
6- پاور هم خیلی مهمهف اگه سیستمت حرفه ای ببندی ولی اگه پاور خوب نبدی توی خراب شدن قطعات و عمر آنها تاثیر داره
من به شما پاور گرین را پیشنهاد می کنم حداقل 530 وات خوبه البته خودش یک جدول داره که می تونی بر اساس اون وات مورد نظرت را انتخاب کنی
فقط اگه کل قطعاتت 500 وات شد شما 600 بگیر
امیدوارم مفید بوده باشه

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
ابتدا یک سیستم بستگی به پولی که می خوای بدی بستگی داره
به قول معروف هر چی بدی به همون اندازه اش می خوریم
1- مادربورد گیگابایت و Abit خیلی خوب هست
2- سی پی یو : اینتل از نظر حرارت خوبه ولی اگه می تونی گرماشو چک کنی و هدایت کنی AMD ولی من سی پی یو Q6600 پیشنهاد می کنم یک چهارهسته ای اینتل خیلی قوی هست
3- رم برای کارای میکس مونتاژ بیشتر حجمش مهمه و باس و میزان تاخیرش چندان مهم نیست مدل های OCZ مدل خوبی هست ( بتونی 4 GIG بزاری عالیه )
4- هارد SATA2 بگیر WD مدل خوبی مدل خاویارش از نظر سرعت خوبه فقط صداش زیاده
اگه ب500 گیگابایت برات کافیه 2 تا 250 بگیر Raid 0 کن سرعتش خیلی بالا می ره
5- کارت گرافیکی، اگه قوی باشه می تونی در کیفیت و سرعت رندر کار خیلی تاثیر داره
6- پاور هم خیلی مهمهف اگه سیستمت حرفه ای ببندی ولی اگه پاور خوب نبدی توی خراب شدن قطعات و عمر آنها تاثیر داره
من به شما پاور گرین را پیشنهاد می کنم حداقل 530 وات خوبه البته خودش یک جدول داره که می تونی بر اساس اون وات مورد نظرت را انتخاب کنی
فقط اگه کل قطعاتت 500 وات شد شما 600 بگیر
امیدوارم مفید بوده باشه

با سلام
من هرچی گشتم قسمت سخت افزار توی سایت ندیدم می شه آدرسش رو بهم بدید ببینم اونجا کسی هست راهنمائی بیشتری بکنه یا نه؟
ضمنا از شما حمید خان ممنونم اما یه سئوال و اون اینکه مادر بورد گیگا مدلش رو نفرمودید اگه میشه یه توضیحی بدید ممنون می شم.
با تشکر مجدد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا