اول اول اول باید بشینی برای شخصیتت ، شخصیت طراحی کنی مثلا براش چندتا طرح کاغذی بکشی . چند تا ویژگی اخلاقی تعیین کنی . یه بیوگرافی کوچیک ازش درست کنی . در کل تو باید طوری شخصیتو بسازی که شناسنامه داشته باشه .
بعدش بسته به نوع شخصیت و بسته به نوع کاربریش باید براش مدلهای دقیق رو کاغذ بکشی . از هر نمایی که دوست داری (من چهار نما رو پیشنهاد می کنم) . بعد روی این طرح ها رو رنگ آمیزی می کنی و حسابی بهشون میرسی
بعد از اون نوبت مدلسازی میرسه . به گفته یکی از طراحان بزرگ این مدلساز نیست که کاراکتر رو میسازه . مدلساز فقط اونو قابل دیدن میکنه (نصفشو از خودم گفتم)و کاملا طبیعیه که الان من نمی تونم بگم از چه روشی باید مدلتو بسازی . مثلا تو یه شخصیت داری که یه پرتقاله . خب طبیعیه نوع مدلسازی این شخضسیت با یک شخصیت مثلا کفش فرق میکنه
بعد از مدل سازی نوبت متریال و مپینگه که شامل مباحث پیچیده ای مثلuNWARP MAP میشه . مپینگ باید بر اساس رنگ آمیزی اولیه باشه تا کاملا مطابق با کاراکترت باشه.
بعد از مپینک نوبت ریجینگه . ریجینگ یعنی درست کردن چند وسیله برای کنترل راحت تر یک کاراکتر . خب ریجینگ هم مباحث پیچیده بسیاز زیادی دارد ولی نا امید نشو
بعد از ریجینگ مرحله انیمیت کردنه با استفاده از کنتزلهایی که تو ریجینگ ساختی
بعد از انیمیت نور پردازی و بعد از اون هم رندر . من سه مرحله آخرو کوتاه نوشتم چون خیلی گستردن.
به هر حال علی جان شما باید ببینی شخصیتو برای کجا می خوای چرا می خوای و چطور می خوای .
اگه این سه تا سوالو جواب دادی می تونی کارکترتو بسازی .
موفق باشی