سوال در مورد رندر اتومبیل فراری - نورپردازی

pendesign

Member
دوستان یه سوالی دارم . من این ماشین رو با استفاده Mental ray و تکنیک HDR رندر کردم . منتها هنوز خیلی تا واقعیت فاصله داره ... آیا پیشنهادی دارید که چجوری میتونم این رو نزدیکتر به مدل واقعی رندر کنم ؟ نورپردازی و هرچه که به نظرتون کاربرد داره .
ممنون

f5.jpg

.:. soroosh .:.

Active Member
درود.
دوست عزیز :
یک نگاهی به این تاپیک بندازید :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=143451
فکر کنم تا حدودی کمکتون کنه.

بعد اینکه الان داخل این رندر چیزهایی که من میبینم باید روشون بیشتر کار بشه اینا هستن .
اول اینکه کلا متریال ها هنوز خیلی خام هستن، متریال بدنه ماشین البته به نظر میاد خیلی بد نباشه و با نورپردازی بهتر میتونه خودش را بهتر از این نشون بده.
الان مشکل دیگه ای که هست اینه که شما اطراف را از از اچ دی آر استفاده کردید اما زمینی که زیر خودرو قرار دادید انعکاس های زیادی را روی بدنه ماشین ایجاد کرده که اصلا نباید این انعکاس ها از اون زمین به وجود بیان بلکه باید انعکاس هم کاملا متناسب با صحنه باشه.
زیر ماشین من نور زرد رنگ میبینم که اصلا متوجه نمیشم مربوط به چی میشه.
برای رندر ماشین زاویه دوربین و همچنین فوکال لنز مناسب هم خیلی به زیبایی کار کمک میکنه.
اون تاپیک را که بالا لینک دادم ببینید باز هم هر سوالی بود به صورت دقیق تر و جزئی تر بپرسید اگر در حد اطلاعات و توانم بود حتما پاسخ میدم.
موفق باشید.

pendesign

Member
من کارایی که گفتید رو انجام میدم و اگر سوالی داشتم حتما مطرح میکنم اینجا .

pars777

New Member
modele car ziad khob nist az {car paint shader}estefade kon to mentalray hastesh. norhaie pishfarz ro ham khamosh kon.halate plane zamin ro dra render stat be halate nocast ligh dar biar.

جدیدترین ارسال ها

بالا