[DataLife] سوال در مورد ديتا لايف مديريت فارسي

كسي از اساتيد ميدونه چرا وقتي با سيستم مديريت محتوا ديتا لايف ميخواهيم مطلب ارسال كنيم خطا ميده و خطاش اينه

فايل نمي تواند بارگذاري شود. "engine/data/xfields.txt". اول از وجود داشتن اين فايل يا اجازه داشتن براي تغييرات اين فايل مطمئن شويد.

اگر كسي ميدونه چه كار كنيم به من بگه ممنون ميشم.

شما باید پرمیشن های این فایل و فولدر مربوطشو به 777 تغییر دهید احتمالا مشکل از همین باشه امتحان کنید ببینید چی میشه

هم فولدر engine هم data و هم خود فایل را 777 کردید؟
اگر این کار را کردید و مشکل حل نشده یک بار دیگر همین فایل را آپلود کنید روی هاست و اگر باز حل نشد
فعلا به ذهن من چیزی نمیرسه .....

كمك

Warning: file() has been disabled for security reasons in /home/jmjshop/public_html/engine/inc/functions.inc.php on line 784

Hrآقا يه چيزي رو توجه كردم اين خطا هم علاوه بر يكي قبلي بالاي صفحه نوشته شده بود

Warning: file() has been disabled for security reasons in /home/jmjshop/public_html/engine/inc/functions.inc.php on line784

در ضمن همه اون موارد رو هم 777 كردم ولي درست نشد.

ببینید من فکر کنم شما نسخه کامل دیتالایف که همراه با همه ماژولها هست را نصب کردید
اگر اینچنین است بهتره نسخه ی پایه را نصب کنید و بعد ماژولها را خودتون اضافه کنید
این ارور دوم اینجور که فکر میکنم مربوط به فروشگاه هست که احتملا هاستتون یا چی دیگه ای به دلایل امنیتی نمی ذاره اجرا بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا