powerdangerouse
New Member
با سلام و عرض خسته نباشید
ببخشید یک سوال فنی داشتم . موقعی که می خوایم یک صفحه ثبت نام به وسیله ی Membership درست کنیم
دو راه داریم ؟
من خودم یک صفحه ای درست کردم که اطلاعاتی که از کاربر خودم می خواهم را همان موقع عضو شدن از آن بگیرم
ولی می خواهم بعد از این که اطلاعات خود را پر کرد Security Question Membership را هم پر کنه , ولی نمی خوام از CreateUserWizard استفاده کنم .
من برای این که کاربر می خواد در سایت عضو بشه از Membership استفاده کردم واین کد زیر هم برای ثبت شدن در Table های Membership آست من از این راه رفتم .
حال من از می خواهم Security Question Membership هم استفاده کنم بعد از این TxtEmail.Text یک "," بزنید می گوید که به من یک ورودی Security Question بده بعد که این اطلاعات در مورد این هم بهش میدم باید باز دوباره بعد ورودی سوال امنیتی "," را زد بعد می گه که جواب سوال امنیتی را بده بعد از این که آن را هم می دم به Error زیر بر می خوره
و زیر خط زیر قرمز می شه .
حال بسیار ممنون می شوم جواب سوال من را دهید
با تشکر از زحمات شما
ببخشید یک سوال فنی داشتم . موقعی که می خوایم یک صفحه ثبت نام به وسیله ی Membership درست کنیم
دو راه داریم ؟
- یکی این که از کنترل CreateUserWizard استفاده کنیم
- یک این که خودمان درست کنیم
من خودم یک صفحه ای درست کردم که اطلاعاتی که از کاربر خودم می خواهم را همان موقع عضو شدن از آن بگیرم
ولی می خواهم بعد از این که اطلاعات خود را پر کرد Security Question Membership را هم پر کنه , ولی نمی خوام از CreateUserWizard استفاده کنم .
من برای این که کاربر می خواد در سایت عضو بشه از Membership استفاده کردم واین کد زیر هم برای ثبت شدن در Table های Membership آست من از این راه رفتم .
PHP:
MembershipUser Register;
Register = Membership.CreateUser(TxtUsername.Text, TxtPassword.Text, TxtEmail.Text , TxtSecurityQuestion.Text , TxtAnwser.Text);
Roles.AddUserToRole(TxtUsername.Text, "RoleSite");
PHP:
Register = Membership.CreateUser(TxtUsername.Text, TxtPassword.Text, TxtEmail.Text , TxtSecurityQuestion.Text , TxtAnwser.Text);
و زیر خط زیر قرمز می شه .

حال بسیار ممنون می شوم جواب سوال من را دهید
با تشکر از زحمات شما
آخرین ویرایش: