سوال در مورد حالت standby

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
يه سوال دارم، اگه پاسخ بديد ممنون ميشم
من يه كامپيوتر دارم كه موقع standby كردن تقريبا خاموش ميشه و فكر كنم فقط رم روشن ميمونه، البته من دقيق نمي دونم، به هر حال فكرمي كنم تقريبا همه سيستم هاي جديد اينطوري شده باشن
حالا سوال من اينه كه اگه در موقع standby در چنين سيستمي برق قطع بشه تا چه ميزان خسارت به سخت افزار وارد ميشه و آيا اين آسيب مثل زمان روشن بودن كامل كامپيوتر هست؟ يا شايدم اصلا آسيبي نرسونه، نمي دونم
منتظر جوابتون هستم، بازم ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
همان طوری که بیان کردید در حالت Standby تمامی قطعات سخت افزاری که با قابلیت ACPI سیستم سازگار هستند و
قطع کردن یا کاهش جریان برق در مورد آنها امکانپذیر است خاموش یا نیمه فعال می شوند جز قسمتی از مادربورد و
سیستم حافظه RAM.

قطعا سخت افزار در هنگام خاموش شدن آسیب خاصی نمی بیند، چون تنها قطعه ای که بصورت کلی نباید ناغافل خاموش شود
هارددیسک است که در وضعیت Standby فعالیتی ندارد و از خاموش شدن آسیبی نمی بیند. به همین دلیل برای سخت افزار،
خاموش شدن کامپیوتر در وضعیت Standby را در مقایسه با وضعیت روشن عادی به مراتب کم خطر است، شاید بتوان گفت
آسیبی به سخت افزار نمی رساند، البته اگر شوک الکتریکی را بطور کلی نادیده بگیریم.

اما از دید نرم افزاری تفاوت چندانی میان دو وضعیت روشن عادی و وضعیت Standby نیست. چرا که در وضعیت Standby
صرفا یک بازنویسی سریع حافظه Cache هارد دیسک انجام می شود و این یک مورد نمی تواند برای جلوگیری از آسیب دیدن
فایلهای باز شده و تنظیمات Registry پا در هوای ویندوز کفایت کند.

حتما متوجه تاخیر زمانی که ویندوز پیش از Shutdown شدن (Turn off) یا Restart شدن صرف می کند شده اید.
فعالیت ای هارددیسک در این فاصله زمانی انجام می دهد در جهت نگارش اطلاعاتی است که تاکنون صرفا در حافظه
RAM قرار داشتند. هر نوع عملی که از انجام این پروسه جلوگیری نماید می تواند به اطلاعات اساسی ویندوز و محتویات
فایلهای شما آسیب های جدی وارد نماید.

saeedasg

Member
مشکلی پیش نمی یاد فقط در بعضی مواقع power supply دچار مشکل میشه بخاطر کشش آنی برق توسط پاور .

جدیدترین ارسال ها

بالا