نه احتياجي نيست. فقط به يه كد احتياج دارن كه تو بايد از تو پنلت دربياري بهشون بدي.اگه من بخوام دومینم رو از طریق یه شرکتی تمدید کنم اون شرکت احتیاج به پسورد دومین من داره یا نه فقط دادن هزینه کافیه.
( برای تمدید دومین احتیاج به پسورد دومین هست یا نه؟ )
تو جاهاي مختلف فرق داره مثلا تو directi اسمش Domain Secret هست. توي بقيه هم يه اسم تو همين مايه ها دار.ممنون از پاسختون
میشه بگین چه کدی ؟
اسم کد چیه؟
سلام
اصلا نیازی به پسورد نیست.
فقط شما باید درخواست تمدید رو براشون بفرستید.
اگر خواستید ما میتونیم به شما کم کنیم...
www.HotHost.ir
نه دوست عزیز. اگر دامین کاملا Expire شده باشه نیازی نیست. چون دامین آزاد هستش.یعنی حتی به کدی که در بالا اشاره شد هم نیازی نیست؟
فقط هزینه وسلام
اوه اين وسط يه سئوال پيش مياد كه من دقت نكرده بودم.یعنی حتی به کدی که در بالا اشاره شد هم نیازی نیست؟
فقط هزینه وسلام
نه دوست عزیز. اگر دامین کاملا Expire شده باشه نیازی نیست. چون دامین آزاد هستش.
میشه بگید دامینتون رو کجا ثبت کردید؟ (انلاینیک-دایرکت آی-اینام و یا ...)
میتونی از http://www.hothost.ir/index.php?id=8 وارد کنترل پنلت بشی.
شاید دامینت لاک شده باشه. شاید هم اکسپایر!
دوست عزیز از لینکی که دادم میتونید وارد بشید. یوزر و پس شما رو هم می نمیتونیم پیدا کنیم!نه هنوز مرحله یوزر پس نمیاد همن که روی لینک کلیک میکنم اینو نشون میده
خدمته اون دوسته عزیزم بگم که همون شرکتی که دومین رو خرید کردم میخوام بدم تمدید کنه حالا احتیاج به کد داره یا نه؟
نمیخوام پسوردمو همینجوری در اختیار کسی بزارم.
دوست عزیز از لینکی که دادم میتونید وارد بشید. یوزر و پس شما رو هم می نمیتونیم پیدا کنیم!
نه برای تمدید اگر بخوای توسط همون ثبت کننده اقدام کنید نیازی به کد ندارید...
منظورم از قراردادن پسورد شما نیستین
منظورم همون شرکت جهان هاستینگ هست که نمی خوام پسوردمو بهش بدم چون به زحمت ازشون پسورد گرفتم
:twisted:
معلومه که میتونن!!نکنه اونا پسورد دومینمو خودشون میدونن یعنی میتونن تغییرش بدن؟ بدون دونستن پسورد ؟
بله میتونن.نکنه اونا پسورد دومینمو خودشون میدونن یعنی میتونن تغییرش بدن؟ بدون دونستن پسورد ؟
ir رو فقط می تونی رسلر برای پرداخت باشی و امکان دسترسی به دامین بقیه رو نداری و بقیه هم امکان دسترسی به دامین تو رو ندارن.آيا دامنه .ir هم ما نمي تونيم ريسلر بشيم؟
ممون