سوال در مورد تمدید دومین

BOW

New Member
آقا مثل این که همه خفنا این جان
منم همین مشکل رو دارم:از آنلاین نیک ثبت شدم ولی حالا به godaddy.com ترانسفر میخوام کنم..پول 5 سال هم دادم ولی حالا که آتور کد رو وارد می کنم میگه دامینت لاکه! کلی هم پول دادم(کلی که نه ولی خوب 30000 تومنم خودش پولیه نه؟:wink:)
خفنای عزییز میشه به هموطن کمک کنید؟من یه میل بهشون زدم ولی هنوز جواب ندادن
راستی یه سوال دیگه: اصلا کار درستی کردم؟یعنی چون تعریف گادددی رو دیده بودم ترانسفر کردم ولی اصلا فرقی میکنه؟

caspian

Member
راستش من خودم شخصا از گوددي مي ترسم ميونش با ايراني ها زياد خوب نيست.
خب دامين لاك هم راه حل داره. ميل بزن به اونجا كه برات ثبت كردن بگو از لاك درش بيارن.(آنلاكش كنن)

• Like
Reactions: BOW

HotHost.ir

Member
آقا مثل این که همه خفنا این جان
منم همین مشکل رو دارم:از آنلاین نیک ثبت شدم ولی حالا به godaddy.com ترانسفر میخوام کنم..پول 5 سال هم دادم ولی حالا که آتور کد رو وارد می کنم میگه دامینت لاکه! کلی هم پول دادم(کلی که نه ولی خوب 30000 تومنم خودش پولیه نه؟:wink:)
خفنای عزییز میشه به هموطن کمک کنید؟من یه میل بهشون زدم ولی هنوز جواب ندادن
راستی یه سوال دیگه: اصلا کار درستی کردم؟یعنی چون تعریف گادددی رو دیده بودم ترانسفر کردم ولی اصلا فرقی میکنه؟
گوددی واقعا از ایران و ایرانی بدش میاد. هر چند سرویسهای خوبی داره. اما تا مشکل سیاسی و ... پیش میاد همه چیز رو لاک میکنه. در مورد لاک شدن دامینیت هم باید بگم به احتمال زیاد شرکتی که برایتون ثبت کرده لاک کرده. اوونا به راحتی میتونن آنلاک کنن.

قابل توجه همه دوستان عزیز: دامین بدون کنترل پنل اصلا خریداری نکنن! هرچند به سوال این دوستمون ربطی نداشت,اما این نکته خیلی مهمه.
www.HotHost.ir

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BOW
گوددی واقعا از ایران و ایرانی بدش میاد. هر چند سرویسهای خوبی داره. اما تا مشکل سیاسی و ... پیش میاد همه چیز رو لاک میکنه. در مورد لاک شدن دامینیت هم باید بگم به احتمال زیاد شرکتی که برایتون ثبت کرده لاک کرده. اوونا به راحتی میتونن آنلاک کنن.

قابل توجه همه دوستان عزیز: دامین بدون کنترل پنل اصلا خریداری نکنن! هرچند به سوال این دوستمون ربطی نداشت,اما این نکته خیلی مهمه.
www.HotHost.ir

سلام دوست عزيز
منظورت چيه دامين بدون كنترل پنل خريداري نكنن
شما كه خودت مي دوني حتي اگر هم كنترل پنل را در اختيار ما قرار دادند باز هم خود شركتي كه ثبت كرده هركاري دلش خوسات مي تونه بكنه چون پنل مادر در دست خودشون هست
و واقعا اين بزرگترين ضعف مساله دومين در جهان هست يكي ديگه خرجش مي كنه يكي ديگه اختيارش را در دست داره

caspian

Member
سلام دوست عزيز
منظورت چيه دامين بدون كنترل پنل خريداري نكنن
شما كه خودت مي دوني حتي اگر هم كنترل پنل را در اختيار ما قرار دادند باز هم خود شركتي كه ثبت كرده هركاري دلش خوسات مي تونه بكنه چون پنل مادر در دست خودشون هست
و واقعا اين بزرگترين ضعف مساله دومين در جهان هست يكي ديگه خرجش مي كنه يكي ديگه اختيارش را در دست داره
باز هم اگه كنترل پنل دست خودتون باشه خيلي بهتره و يه سري كارها مي تونيد بكنيد.
براي همين هست مي گن از هر كسي دامين نگيريد. متاسفانه الان اكثرا به قيمت نگاه مي كنن و به اينكه از كجا دامين رو مي گيرن اصلا توجه ندارن. حتي بخاطر 100 تومن (1000ريال) ارزونتر مي رن از يكي كه نه جاش مشخصه نه شماره اي ازش دارن ونه سابقه اي داره خريد مي كنن. حتي شده 2برابر پول بديد ولي بريد جايي قرار داد كتي ببنديد.
اگه هاست سايتي مشكل پيدا كنه مي شه كاريش كرد حتي اگه همه اطلاعات بپره باز مي شه از صفر شروع كرد ولي اگه دامين بپره هيچي براتون نمي مونه.

اصلا اين سوال برا من پيش اومده اين مسخره بازي هاي آنلاين نيك يعني چي سايت بايد فقط يك صاحب داشته باشه و دامين فقط دست يك نفر باشه اونم شخصي كه داره براش زحمت ميشكه و پول خرجش كرده

جدیدترین ارسال ها

بالا