سوال در مورد ارسال مطلب در سایت

سلام سه سوال اساسی داشتم در مورد ارسال مطالب در صفحه اصلی

اول اینکه الگوریتم ساخت ارسال مطلب در سایت چیه ؟
دوم یه مبحثی هست به نام ...........!!!!!.. آهان فهیمدم ادامه مطلب چطوری می تونم برای هر مطلب ادمه مطلب هم بزارم
سوم اینکه این کدها چه کاری انجام میدن مخصوصا این .intval($_GET['newsID']).
PHP:
if ( isset($_GET['newsID']) )
{
    $SQL = "SELECT * FROM `news` WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1");
}
else
{
    $SQL = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` DESC";

farik

Well-Known Member
با سلام:
سوال1:باید یک متن رو بکیرین و یک رکورد تو دیتا بیس ایجاد کنین و این مطلب رو بریزین تو یکی از ستون های رکوردتون
سوال دوم:خوب متنی که میخواین ادامه مطلب باشه رو باید بزارین تو یکی دیگه از ستون های اون رکورد..
سوال سوم:خوب این کد میاد با استفاده از یکی از همون ستون های رکوردی که گفتم ثبت کردین یک خبر رو پیدا میکنه و میریزه تو یک متغیر اون $_GET['newsID'] هم مقدار همون ستونست که از ورودی url گرفته..
ببخشید اگه یکم گنگ بود..من معمولا کلیت یک بحث رو خیلی خوب نمیتونم توضیح بدم..موفق باشید

منظورم از سوال 2 اینه که میخوام برنامه ای بنویسم که وقتی روی ادامه مطلب کلیک می کنم فقط اون پست رو نشون بده . میشه سوال دو رو با کد نویسی توضیح بدید آخه می خوام کد نویسی رو یاد بگیرم .

Masoud1365

مدیر انجمن
من یه توضیح کوچیک میدم خودت کد رو بنویس !
شما باید اول مثلا فای news.php چک کنی ببینی توی url آیا ID هست یا نه !
اگه نبود همه خبر ها رو نشون بده اگر بود آیی دی اون خبر رو بگیر و فقی خبر رو نشون بده !

راستش اینایی که گفتی رو فهمیدم ولی کدش رو نمی تونم بنویسم میشه بیشتر کمک کنی ، در ضمن باید برای اینکار چی دستور هایی رو بلد باشم ؟

sharktech

کاربر فعال
یه آموزش تو انجمن هست که نوشتن سیستم خبری رو آموزش میده, سورس آموزش هم توش هست و آموزش خوبی هم هست.

اونو پیدا کنی جواب سوالات توش هست.

من هم دقیقا اون آموزش رو خوندمو هیچیشو نفهمیدم البته من فقط می خوام که بهم یاد بدید چطوری ادامه مطلب برا پست ها بزارم فقط می تونم پست ها رو چاپ کنم بقیشو ممنون میشم توضیح بدید

greencat

Member
سلام
به نظرم با این الگوریتمی که میگم میتونید.
شما توی صفحه index اتون مطالبتون هستش البته نه به طور کامل مثلا 100 کاراکتر اول هر پست که توی دیتابیس ذخیره کردید رو توی صفحه‌‌ی index نشون میدید ( به صورت معمولی رکورد ها رو select میکنید و نمایش میدید) برای نشون دادن 100 کاراکتر اول هم میتونید از توابع خود php استفاده کنید توابع رشته‌ها بعدش یه کلمه ادامه مطلب رو هم توی هر پست به صورت لینک میذارید و برای آدرسش هم مثلا مینویسید:
کد:
www.yoursite.com/article.php?id=4
و توی صفحه‌ی article باید id اون مقاله رو دریافت کنید و از دیتابیس مقاله مربوطه رو فراخوانی میکنید و نشون میدید.
همین!
امیدوارم به دردتون بخوره این توضیحات.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا