scooter2005
Member
من دو تا کتاب php 5 داشتم در مورد کوکی و جلسه session توش خوندم آخر سر دقیق نفهمیدم کارشون چیه کسی می تونه به صورت کاربردی و قابل فهم این دو مورد دو تشریح کنه ؟

یعنی سشن از روی سیستم شما حذف میشه بعد دیگه مرورگر نمی تونه اطلاعات رو بازیابی کنهاز سشنها و کوکی ها برای ذخیره سازی داده ها روی سرویس گیرنده استفاده میشه که بعد به وسیله مرورگر می تونی این اطلاعات رو بگیری از کوکی و سشن برای لاگین و خیلی برنامه های دیگه استفاده میشه
<?php
session_start();
$_SESSION['USername']="allahyar";
<?php
if($_GET['page']=="logout") { unset($_SESSION['USername']);/* Hazf session */ }
if(isset($_SESSION['USername'])){ // agar session ['USername'] vojod dasht dastorat ejra beshe
echo"welcome".$_SESSION['USernmae'];
}else echo "please Login";
?>
سلام
دوستان آیا هرجا
***xion_start
استفاده کردیم حتما باید آخرش از
session_destroy();
استفاده کنیم ؟
در ضمن
session_unset();
کارش چیه ؟
(اسم اون دو کتاب به همراه مترجم یا نویسندش رو هم بذارید که کسی نگیره).من دو تا کتاب php 5 داشتم در مورد کوکی و جلسه session توش خوندم آخر سر دقیق نفهمیدم کارشون چیه کسی می تونه به صورت کاربردی و قابل فهم این دو مورد دو تشریح کنه ؟
دوست عزیز در یک توضیح مختصر باید بگم که Session ها یا جلسه (ها) برعکس کوکی ها در سرور ایجاد می شند. و هیچ چیزی در کامپیوتر کاربر ایجاد نمی کنند.از سشنها و کوکی ها برای ذخیره سازی داده ها روی سرویس گیرنده استفاده میشه
هر Session چیزی بنام ID داره (session_id) که اون رو از شر تداخلهای احتمالی محافظت می کنهسلام
دوستان من هم در مورد جلسه سوال دارم
فکر کنید دو تا کاربر عهمزمان در سایت هستن
حالا یکیشون لوگ اوت میکنه
این هم کد logout :
session_start();
$_SESSION["Username"] = 0;
$_SESSION["Password"] = 0;
حالا چطوریه که کاربر دومی هنوز لوگ این میمونه ؟
یعنی خود سرور میفهمه که برای هر کاربر جلسه جداگونه در نظر میگیره ؟
درسته. امامن همیشه با session_start مشکل داشتم و دارم ! با اینکه مطمئنم قبل از اون حتی یه کاراکترم فضای خالی وجود نداره ولی همیشه اررور میده !
خیر نیازی نیست. جلسه ها (Session) هم مانند کوکی ها دارای طول عمر هستند و بعد از منقضی شدن خود به خود ازبین می روند (این طول عمر در فایل php.ini تعریف شده است. که تا آنجای که بخاطر دارم حدوداً در بعضی 30 دقیقه و در بعضی 3 ساعت است).دوستان آیا هرجا
session_start();
استفاده کردیم حتما باید آخرش از
session_destroy();
استفاده کنیم ؟
در ضمن
session_unset();
کارش چیه ؟
برای چی ؟ اگر نیاز به سشن ها نداشته باشیم با این دستور کل اونا از بین میرن درسته ؟پیشنهاد من اینه که هیچ وقت از عبارت session_destroy استفاده نکنید. همچنین اگه نیازی به یک مقدار ندارید بهتر اون رو unset کنید
پیشنهاد من اینه که هیچ وقت از عبارت session_destroy استفاده نکنید. همچنین اگه نیازی به یک مقدار ندارید بهتر اون رو unset کنید
درسته. تابع فوق کل داده های موجود در جلسه جاری رو از بین میبرهبرای چی ؟ اگر نیاز به سشن ها نداشته باشیم با این دستور کل اونا از بین میرن درسته ؟
سلام
من فقط بدلیل پیشبینی آینده کار پیشنهاد کرد.در هر حال پیشنهاد من این بوده آن هم بخاطر تجربه نه بد بودم عمل فوق
عزیز لطفا ترجمشم پایینش بنویس :دیسلام
درسته. تابع فوق کل داده های موجود در جلسه جاری رو از بین میبره
من فقط بدلیل پیشبینی آینده کار پیشنهاد کرد.در هر حال پیشنهاد من این بوده آن هم بخاطر تجربه نه بد بودم عمل فوق
حالا بچه ها چطوری session_id رو نگهداریم و مقایسه کنیم و . . . برای امنیت ؟
راست میگه :دی
حالا بچه ها چطوری session_id رو نگهداریم و مقایسه کنیم و . . . برای امنیت ؟