سوال در رابطه با هاست های ایران مدرن ( www2.iranmodern.net )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirlol

Well-Known Member
به به ، بالاخره یه مدیر هم به این تایپیک اومد ، جالبه مدیران فقط برای مشتریان هاست سخت گیری میکنن و برای فروشندگان قانونی وجود نداره و به هرکس که بخوان توهین میکنن و به هر نحوی که دوست داشته باشن کلاه برداری میکنن ، هاستشون رو اینجا تبلیغ میکنن و موقعی که مشتری تبلیغاتشون رو اینجا دید و ازشون خرید کرد و سرش کلاه رفت و اومد و اینجا اعتراض کرد بن میشه !
چند وقت پیش یکی از دوستانم از یکی از هاستینگ هائی که در همین انجمن تبلیغ کرده بود هاست خرید با اینکه مبلغ هاست فوق العاده ناچیز بود ولی فروشنده دزد از آب در اومد و حاظر به دادن پسورد کنترل پنل نمیشد و هر چقدر هم که دوستم و خودم براش ایمیل زدیم جواب سر بالا میداد !
وقتی این مشکل رو در این انجمن مطرح کردم صاحب هاست اومد و هر توهینی که خواست به من کرد و بعد هم مدیران انجمن من رو بن کردند !!
پیش خودم گفتم شاید مشکل موردی بوده و مدیر انجمن اشتباه کرده ، ولی باز هم دارم همین موارد رو میبینم و باز هم یک فروشنده هاست حق داره به خریداران هاست توهین کنه و حتی وقتی توهینش گزارش داده میشه هیچ رسیدگی نمیشه !
فکر کنم اگر یه نفر تو قسمت هاستینگ مجید آنلاین فعالیت کنه بیشتر از مسائل فنی فحش و الفاظ رکیک یاد بگیره ...
اگر دوست ندارید با تذکر شما به دوستان فروشنده هاستتون بر بخوره حد اقل تایپیک رو قفل کنید تا چند تا فحش جدید اختراع نشده !!!
امیدوارم من اشتباه کنم و این فقط یه سوء تفاهم باشه
دوست من ! من نه می خوام از کسی طرف داری کنم و یا نه !! میگم بهتره بجای این بحثا که فقط اعصاب هم دیگر رو خراب می کنیم ! چیزی دیگر بدست نخواهیم آورد !!!

بهتر بیایم و بررسی کنیم یه هاستینگ خوب چه مزیت هایی باید داشته باشه !! همین !

soooot

Member
اگر تمایل داشتید در خدمتتون هستم

ممنون از حضورتون در این تایپیک ، فقط لطف کنید و اگر ممکنه مشخصات سرورتون و ... رو هم همینجا بگید تا با بقیه شرکت کنندگان در این تایپیک مقایسه بشه

به به وب میزبان هم اعلام آمادگی کرد.

بعله !

دوست من ! من نه می خوام از کسی طرف داری کنم و یا نه !! میگم بهتره بجای این بحثا که فقط اعصاب هم دیگر رو خراب می کنیم ! چیزی دیگر بدست نخواهیم آورد !!!

بهتر بیایم و بررسی کنیم یه هاستینگ خوب چه مزیت هایی باید داشته باشه !! همین !

amirlol جان منظور من اصلا این نبود ، فقط هر بار که در انجمن هاستینگ خودم و یا یکی از دوستانم با این آیدی پست دادن جز الفاظ رکیک چیزی نشنیدیم و آخرش هم تایپیک بی نتیجه بود ، منظور من این بود که لطف کنید و وقتی عملا یه فروشنده هاست داره به بقیه توهین میکنه و حتی در پیغام خصوصی هم ایجاد مزاحمت میکنه ( پیغامش رو هم که تو همین تایپیک گذاشتم ) اگر بنش نمیکنید یه تذکر بهش بدید ، و اگر تذکر هم بهش نمیدید حد اقل پست هایی رو که توش به بقیه توهین کرده حذف کنید

از دوستانی که هاست هاشون رو در این تایپیک معرفی کردن ، میخوام بدونم کدومهاتون به کسانی که از شما دامین ندارن ولی نماینده هاست شما هستن DNS اختصاصی رایگان میدید ؟
ممنون

webmizban.com

Active Member
ممنون از حضورتون در این تایپیک ، فقط لطف کنید و اگر ممکنه مشخصات سرورتون و ... رو هم همینجا بگید تا با بقیه شرکت کنندگان در این تایپیک مقایسه بشه

CPU : Dual Xeon 3.2 Ghz HT | Memory 8 GB DDR2 ECC |HDD : 4*320GB Western Digital RAID-10 Hardware Raid controller Redundant power Supply Dual Network Interfaces Card 2*100mgps Internet Conection

Mrx

Active Member
شبكه ارائه خدمات اينترنتي ديتاهاست با نام قبلي سپهر آنلاين ميباشد .
در ضمن . مكان فيزيكي هم داريم :
خراسان رضوي - تربت جام - خيابان المهدي - خيابان نصر - پلاك 13 - مجتمع تبليغاتي بيتا .
در ضمن هاستينگ و ثبت دامنه يك خرده فعاليت از مجتمع تبليغاتي بيتا هست اونم بيشتر براي وبسايت هايي كه توسط اين تيم ساخته ميشه .
در مورد شركت هم بايد بگم كه تا آخر تابستان اين امر هم محقق ميشه .

اينم مكان فيزيكي!
gigglesmile.gif

واقعا خوشحالم كه ميبينم كه هر روز سپهر آنلاين يا همون ديتاهاست هر روز داره بهتر و عالي تر ميشه!
gigglesmile.gif
gigglesmile.gif
gigglesmile.gif

morsoltany

Active Member
خوب همه حرف زدن منم می خوام یک حرفی بزنم
بعد از این موضوع بن هم شدم مهم نیست
درسته من شرکت هاستینگ هستم و 1 ساله دارم هاست می دم ولی دوستان این تاپیک مربوط به شرکت ایران مدرن می شه نه شرکت های سپهر انلاین ، هاستینه ، میهن نیک و ... .
نمی دونم چرا در هر جایی صحبت از هر شرکتی می شه دوستان و مدیران شرکت های دیگه میان تبلیغ خودشون را می کنن .
به نظر من مشکل اینجاس : بیشتر یوزر های مجید انلاین که هاست می فروشن بچه هستن و برای اینکه خودشون را مطرح کنن حاضر هستن بقیه شرکت ها را خراب کنن ولی دوستان به خدا ارزش نداره . من تقریبا 6 ماهی می شه که دیگه تو این سایت فعالیت نمی کنم چون هر بار دوستان زحمت کشیدن هر چی از دهنشون می امد می گفتن .

دوستان الان بحث شرکت ایران مدرن هست اینجا جای تبلیغ نیست .
در مورد شرکت ایران مدرن که با مدیریت آقای علوی در حال فعالیت است من باید بگم که شرکت ایشون در تهران منطقه گیشا است و واقعا من ایشون را تضمین می کنم چون از نظر فنی و مدیریتی خیلی قوی هستن .
از نظر پشتیبانی هم 24 ساعته ان هستن و راستش را بخواهید هر موقع هر ایرادی برای من پیدا می شه ایشون حل می کنن .
ایشون از نظر سواد هاستینگ بهترین هستن و می توانم بگم که در رقابت با شرکت هاست ایران ( از نظر سواد لینوکس ) خیلی برتر هستند .
شرکت های ایرانی 2 دسته هستن یک دسته که مدیریت ویندوز قوی دارند که بهترین آنها : پارس دیتا
یک دسته هم مدیریت لینوکس قوی : مثل ایران مدرن و هاست ایران
بقیه شرکت ها فقط نقش یک واسطه را دارن و یک سرور یا وی پی اس می گیرن و هاست می سازن و می فروشن .
من تقریبا با مدیر های همه هاستینگ ها رفیقم و همشون را می شناسم ولی هیچ کدومشون دانش لینوکس ندارند .
شاید بگید خوب شرکت ایران مدرن چرا اینقدر معروف نیست ، من این سوال را پرسیدم و جواب قطعی کننده ای شنیدم و اجازه ندارم اینجا بگویم .
ولی در کل با اینکه خودم هاستینگ هستم ولی می دونم اینجا جای تبلیغ من نیست جای بحث در مورد ایران مدرن هست که من کاملا تایید می کنم و ...
اگر سوالی بود می توانی با ای دی من تماس بگیری :
yahoo id : morteza_cracker

یا حق

amirlol

Well-Known Member
بحث که بسیار به بیراه کشیده شده

و مطمعنآ مشکل دوستمون و سوالش حل شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا