webmizban.com
Active Member
اگر تمایل داشتید در خدمتتون هستم
دوست من ! من نه می خوام از کسی طرف داری کنم و یا نه !! میگم بهتره بجای این بحثا که فقط اعصاب هم دیگر رو خراب می کنیم ! چیزی دیگر بدست نخواهیم آورد !!!به به ، بالاخره یه مدیر هم به این تایپیک اومد ، جالبه مدیران فقط برای مشتریان هاست سخت گیری میکنن و برای فروشندگان قانونی وجود نداره و به هرکس که بخوان توهین میکنن و به هر نحوی که دوست داشته باشن کلاه برداری میکنن ، هاستشون رو اینجا تبلیغ میکنن و موقعی که مشتری تبلیغاتشون رو اینجا دید و ازشون خرید کرد و سرش کلاه رفت و اومد و اینجا اعتراض کرد بن میشه !
چند وقت پیش یکی از دوستانم از یکی از هاستینگ هائی که در همین انجمن تبلیغ کرده بود هاست خرید با اینکه مبلغ هاست فوق العاده ناچیز بود ولی فروشنده دزد از آب در اومد و حاظر به دادن پسورد کنترل پنل نمیشد و هر چقدر هم که دوستم و خودم براش ایمیل زدیم جواب سر بالا میداد !
وقتی این مشکل رو در این انجمن مطرح کردم صاحب هاست اومد و هر توهینی که خواست به من کرد و بعد هم مدیران انجمن من رو بن کردند !!
پیش خودم گفتم شاید مشکل موردی بوده و مدیر انجمن اشتباه کرده ، ولی باز هم دارم همین موارد رو میبینم و باز هم یک فروشنده هاست حق داره به خریداران هاست توهین کنه و حتی وقتی توهینش گزارش داده میشه هیچ رسیدگی نمیشه !
فکر کنم اگر یه نفر تو قسمت هاستینگ مجید آنلاین فعالیت کنه بیشتر از مسائل فنی فحش و الفاظ رکیک یاد بگیره ...
اگر دوست ندارید با تذکر شما به دوستان فروشنده هاستتون بر بخوره حد اقل تایپیک رو قفل کنید تا چند تا فحش جدید اختراع نشده !!!
امیدوارم من اشتباه کنم و این فقط یه سوء تفاهم باشه
اگر تمایل داشتید در خدمتتون هستم
به به وب میزبان هم اعلام آمادگی کرد.
دوست من ! من نه می خوام از کسی طرف داری کنم و یا نه !! میگم بهتره بجای این بحثا که فقط اعصاب هم دیگر رو خراب می کنیم ! چیزی دیگر بدست نخواهیم آورد !!!
بهتر بیایم و بررسی کنیم یه هاستینگ خوب چه مزیت هایی باید داشته باشه !! همین !
ممنون از حضورتون در این تایپیک ، فقط لطف کنید و اگر ممکنه مشخصات سرورتون و ... رو هم همینجا بگید تا با بقیه شرکت کنندگان در این تایپیک مقایسه بشه
CPU : Dual Xeon 3.2 Ghz HT | Memory 8 GB DDR2 ECC |HDD : 4*320GB Western Digital RAID-10 Hardware Raid controller Redundant power Supply Dual Network Interfaces Card 2*100mgps Internet Conection
شبكه ارائه خدمات اينترنتي ديتاهاست با نام قبلي سپهر آنلاين ميباشد .
در ضمن . مكان فيزيكي هم داريم :
خراسان رضوي - تربت جام - خيابان المهدي - خيابان نصر - پلاك 13 - مجتمع تبليغاتي بيتا .
در ضمن هاستينگ و ثبت دامنه يك خرده فعاليت از مجتمع تبليغاتي بيتا هست اونم بيشتر براي وبسايت هايي كه توسط اين تيم ساخته ميشه .
در مورد شركت هم بايد بگم كه تا آخر تابستان اين امر هم محقق ميشه .