سوال : در باره ساخت يك نوع بازي با مالتي مديا

mohammadrezams

New Member
سلام دوستان ببخشيد اينجا اين سوال رو مطرح ميكنم چون چيزي رو كه ميخوام نميدونستم نياز به پلاگين داره يا مثال :wink: . من دارم يه نرم افزار با مالتي مديا بيلدر درست ميكنم توش ميخوام يه بازي بزارم به اين صورت : يه بازي بصورت يك جدول كه توش گزينه هاي زيادي باشه و گزينه هاي در آن جفت اما پنهان باشن . يعني مثلا يه نفر روي كلمه تست توي خونه شماره پنج جدول كليك ميكنه و بايد روي يك شماره ديگه هم كليك كنه تا جملات يا تصاوير مشابه رو پيدا كنه و به ازاي هر غلط امتياز منفي بگيره . من نمونه اين رو توي يه نرم افزار كه با مالتي مديا ساخته شده ديدم . برا همين بنده خواهش دارم اگه كسي ميدونه چجوي ميشه اين كار رو كرد بهم بگه . :oops:

Alt255

Member
شی بیندر

می توانید یک فایل فلش داخل پروژه کنید و از آن استفاده کنید.می خواهید من فایل فلش این بازی را بدهم.

mohammadrezams

New Member
می توانید یک فایل فلش داخل پروژه کنید و از آن استفاده کنید.می خواهید من فایل فلش این بازی را بدهم.
نه من فلش رو نميخوام ميخوام تصاوير يا حروف داخل خونه هاي اون جدولي رو كه گفتم خودم تايين كنم .

splinter cell

Well-Known Member
برا همين بنده خواهش دارم اگه كسي ميدونه چجوي ميشه اين كار رو كرد بهم بگه .
دوست عزیز جواب شما فقط یک کلمه است:اسکریپت نویسی
البته ورژن جدیدMMB دستوراتی برای ایجاد اشیائ مختلف در حین اجرا Runtimeداره که میتونه کمک زیادی بهتون بکنه!
در کل باید سطح آشنایی حداقل متوسط و یا بالاتر با مقوله اسکریپت نویسی درMMBداشته باشید تا قادر به تولید این بازیها باشید.و لازمه این امر هم تمرین و تکرار است.موفق باشید

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:)در این رابطه من قبلا یه بازی ساخته بودم و در انجمن قرار داده بودم ببینید اگر بدردتون خورد براتون سورسش رو بزارم.

دوست عزیز و گرامی ازتون خواهش میکنم سورس همین بازی را بگذارید که من هم نیاز دارم بهش. ممنون میشم .. لطفا آپ کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا