سوال درباره TLF و TextField

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ممنون از توجه تون. اما منظور من از روش دیگه این نبود.

من کلا میخوام این کار رو با tlf انجام بدم اما متدی که توی کد برنامه بالا مشخص کردم در tlf ها کار نمیکنه.
لطفا اگر وقت دارید سوالات من رو بخونید(اولین کامنت مبحث) و یه روشی یه چیزی آخه.....

راستی من قبلا به سایت شما سر میزدم اما دیگه نمیتونم واردش بشم.چرا؟
سلام
توی این مطلب اطلاعاتی که در مورد رویداد ها و charcode ها هست
باید مثلا با وارد کردن یک مقدار مقدار مورد نظرتون را به فیلد مورد نظرتون بدید
یا اصلا فیلد ورودی شما به صورت Alpha =0 باشد و یک فیلد داینامیک دیگر محتوای نهایی را نمایش دهد و مقدار های وارد شده در مورد اول تحلیل شود و آنالیز شده و تبدیل شده در TLF دوم که نمایشی هست نمایش داده شود و یا همه این کارها را با یک تکست فیلد انجام دهید

tlf خیلی از مشکلات را حل کرده است

در ضمن در مورد وبسایت بنده مشکل شما دقیقا چیست و چه آی اس پی برای اینترنت استفاده می کنید

موفق و پیروز باشید

spryboy

کاربر فعال
در ضمن در مورد وبسایت بنده مشکل شما دقیقا چیست و چه آی اس پی برای اینترنت استفاده می کنید

موفق و پیروز باشید

سلام

من اشتراکم رو از خود مخابرات گرفتم. دقیقا مشکل اینه که سرور سایتتون پیدا نمیشه. توی سه_چهارم ماه اخیر ترافیک سایتتون کم نشده؟ شاید دیگران هم مشکل داشته باشند. ضمنا من ساکن کرج هستم.

موفق باشید

spryboy

کاربر فعال
دوستانی که از این تاپیک دیدن میکنند، اگر جواب سوالات من رو میدونند، لطفا کمک کنند.

متاسفانه بحث این تاپیک عوض شد. من مواردی رو که مورد نظرم بود، درون سوالاتم Bold کردم تا دوستان بهتر متوجه اونها بشن. (اولین پست)

تعدادی از دوستان سعی کردند کمک کنند، اما همانطور که گفتم موضوع مورد نظر من عوض شد.

توضیح در مورد سوال اول: منظور من این نیست که چه جوری برنامه ای بنویسیم، تا موقع تایپ، فقط حروف فارسی تایپ بشن. من میخوام ببینم میشه برای یک تکست فیلد برنامه ای نوشت که موقع فکوس در اون مثلا از کیبرد فارسی ویندوز استفاده کنه در حالیکه کیبرد روی انگلیسیه (تنظیمات کنار ساعت ویندوز رو میگم)، یا اینکه با فکوس در اون، خودش زبان رو تغییر بده.

از همه دوستانی هم که تا الان کمک کردن بسیار ممنونم.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دوستانی که از این تاپیک دیدن میکنند، اگر جواب سوالات من رو میدونند، لطفا کمک کنند.

متاسفانه بحث این تاپیک عوض شد. من مواردی رو که مورد نظرم بود، درون سوالاتم Bold کردم تا دوستان بهتر متوجه اونها بشن. (اولین پست)

تعدادی از دوستان سعی کردند کمک کنند، اما همانطور که گفتم موضوع مورد نظر من عوض شد.

توضیح در مورد سوال اول: منظور من این نیست که چه جوری برنامه ای بنویسیم، تا موقع تایپ، فقط حروف فارسی تایپ بشن. من میخوام ببینم میشه برای یک تکست فیلد برنامه ای نوشت که موقع فکوس در اون مثلا از کیبرد فارسی ویندوز استفاده کنه در حالیکه کیبرد روی انگلیسیه (تنظیمات کنار ساعت ویندوز رو میگم)، یا اینکه با فکوس در اون، خودش زبان رو تغییر بده.

از همه دوستانی هم که تا الان کمک کردن بسیار ممنونم.
این کار توسط اکشن اسکریپت امکان پذیر نیست ولی فکر می کنم اگه یک ارتباط با کدهای جاوا اسکریپتی که این چنین کاری را می کنند (البته کلا دسترسی به نمایش زبان در نوار نمایش آن در ویندوز از طریق وب امکان پذیر نیست) و ارسال رویدادها به فلش فکر می کنم امکان پذیر باشد از نظر تئوری در عمل نیز باید تست شود
کدهای این کار را با جاوا اسکریپت را به راحتی می توانید پیدا کنید ، اگر در بعضی از سایت ها هم دیده باشید بدون نیاز به تغییر زبان فارسی تایپ می شود که توسط جاوا اسکریپت و جا به جایی کاراکتر ها هست خوبی که جاوا اسکریپت دارد در صورت که پاسخ رویداد را کاراکتر دیگری ارسال کنیم متوجه می شود و آن را در فیلد قرار می دهد که دقیقا به همین راحتی در اکشن اسکرپیت امکان پذیز نیست

ولی اگر قصد شما اعمال همان دستوری هست که با Alt و shift انجام می شود هست باید بگویم فلش این دسترسی را ندارد که این درخواست را به صورت مستقیم بدهد

موفق و پیروز باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام

من اشتراکم رو از خود مخابرات گرفتم. دقیقا مشکل اینه که سرور سایتتون پیدا نمیشه. توی سه_چهارم ماه اخیر ترافیک سایتتون کم نشده؟ شاید دیگران هم مشکل داشته باشند. ضمنا من ساکن کرج هستم.

موفق باشید
با تشکر از شما ، مشکل از کش دی ان اس هست ، زیرا آنلاین سایت بنده بیشتر هم شده!! البته این ایراد به دلیل مشکلات سرور بوده که آی اس پی ها با توجه به کشی که دارند و خیلی هم آپدیت نمی شود تا مدتی بعضی ها دسترسی به سایت بنده ندارند که انشاء الله حل خواهد شد

البته اگر مودم ریست یا خاموش و روشن ،شود احتمالا در برخی موارد این مشکل حل می شود ، هم اکنون امکان پبنگ به سایت را تست کردم مشکلی نبود..
موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا