سوال درباره play و stop و ...

mahdi7610

Member
سلام دوستان خوبم
چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:)
نمی دونم سوالاتم تکراری یا نه اگه تکراری معذرت می خوام

سوال اول اینکه من توی Background پروژه ام یه موزیک گذاشتم و وقتی سی دی اتوران بالا می یاد شروع به پخش شدن
می کنه و وقتی کاربر از صفحه ای به صفحه دیگر می رود موزیک همچنان پخش می شه حالا من چه طوری می تونم دو تا
دکمه play , stop توی صفحات بگذارم که اگه کاربر نخواست موزیک گوش بده اون را stop کنه

سوال دومم نمی دونم با این برنامه شدنی یا نه می خواستم ببینم می شه کاری کرد که توی صفحات پروژه چیزی مثل اومدن
برف یا ستاره اتفاق بیفته فکر کنم شدنی باشه
جناب silvercover فکر کنم شما بتونین این نمونه را پاسخ بدین چون فکر می کنم توی یکی از کارهای شما بود که این نمونه را دیده بودم
الان توی خاطرم نیست فکر کنم یه پلاگین بود

سوال سوم اینکه می خواستم ببینم این Template هایی که توی لینک زیر هست را چه طوری می شه ویرایش کرد اصلا می شه ویرایش کرد
کسی سورس اونا را داره چه طوری می شه لوگوی بالای اونا را برداشت ( my program name ) چون اینها با RealDraw طراحی شده اند

http://www.skogdev.ca/mmb/mmbtemp.php

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
برای سوال اول که میتونید از سه دستور زیر استفاده کنید در قسمت اسکریپت های یه دکمه مثلا..:
[LTR]
BackgroundStop()
BackgroundPause()
BackgroundPlay()
[/LTR]

سوال دوم هم جوابش پیش مدیره ....:oops:
خوش باشید

آخرین ویرایش:
برای سوال اولت من جواب میدم ولی پروژه ای که درست کردم خونه ست میرم میگردم ÷یدا کزدم برات میفرستم
ok

Little-Demon

Well-Known Member
کسی نبود جواب بده

ببین عزیز برای سوال سوم....اونها با برنامه خاص خودشو باز میشن فقط همون real draw رو احتیاج دارن ...فقط همین هیچ چی دیگه ...:)

حالا میشه برش داشت ها.....من یکم سعی می کنم...اگه وقت کردم...

بالا