سوال درباره فونت

سرا

Member
با سلام من یک مشکلی در استفاده از فونت های فارسی دارم یعنی وقتی این فونتها را انتخاب می کنم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی حالت فونتم تعقیر نمی کنه البته این مشکل فقط با فونت فارسی دارم در قسمت تنظیماتم وقتی فارسی را انتخاب میکنم به حالتی که قبلا بود برمیگرده می خواهم بدانم مشکل کارم کجاست با تشکر

ArTaBaZ

Well-Known Member
سری فونت هایی که استفاده میکنید اسمشون چیه ؟
بعضی از سری فونت ها که مخصوص نرم افزار های فارسی نویس هستند اگر خواسته باشین بصورت مستقیم فارسی تایپ کنید و ازشون استفاده کنید هیچ تغییری ایجاد نمیکنند ! (یعنی فقط باید با نرم افزار های فارسی نویس ازشون استفاده کنید) مثل سری فونت های F یا مثلا F_Mitra
اسم فونتتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم

30min

Banned
آرتاباز اسم فونت رو نوشتن بیا بررسی کن ! ;) :d
فکر کنم به فارسی نویس نیاز داشته باشید واسه استفاده از این فونت ها ...

ArTaBaZ

Well-Known Member
همونطور گفتم سری فونت های F نمیتونین بصورت مستقیم استفاده کنین و همینطور بانو 30مین گفتن باید از نرم افزار فارسی نویس استفاده کنید
ولی میتونید سری فونت های MJ رو از نت پیدا و دانلود کنید ، فونت های f همون فونت های MJ هست فقط با این تفاوت که F برای فارسی نویس ها استفاده میشه !
موفقیتـ

30min

Banned
نخیرم پیشوند f مختص مریم نیست و برای همه فارسی نویس ها قابل استفاده است مثل leomoon بله همینی که گفتم ! ;)
بعدشم این جریان فتوشاپیست آماتور چیه ؟! یعنی شما خودت رو آماتور میدونی نیما ؟ جدا ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
من با لئومون تا حالا کار نکردم ولی فکر میکنم F مال مریم باشه و ساخته شرکت مریم سافت باشه و وقتی این نرم افزار رو نصب میکنی تعدادی از این فونتهای F باهاش نصب میشه (گرچه با نرم افزارهای دیگه هم سازگاری داره)
حالا باز هم در این مورد تحقیق میکنم تا مطمئن بشم.

:lol: در این مورد آخری زیاد سخت نگیر (Take it easy)

جدیدترین ارسال ها

بالا