koosha system
Member
سرور چینه؟! دامینش پسوند .cn
(پسوند دامین های چین: ch)
شاد و پیروز باشید...
(پسوند دامین های چین: ch)
شاد و پیروز باشید...
هاستینگ ماwarez ساپورت می کند فضا هایی که به گیگ هم به خوهید می توانید به صورت ماهیانه پرداخت کنید. و قیمت ها هم قابل رقابت به خارجی هستش .
واحد فروش : 09122707505
واحد پشتیبانی : 09173653903
بخش مدیریت 0018163371792 آمریکا
محتویات کلیه سایت های نگهداری شده بر روی سرور مگا هاست و همچنین سایت هایی که توسط نمایندگان ایجاد میگردد کاملا بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین بین المللی میباشد. میزبانی سایت هایی با موضوعات جنسی به هر شکل، سیاسی غیر قانونی، موضوعات هک و کرک و ناقض قوانین بین المللی کپی رایت اکیدا ممنوع است.
DarkAngel !
اين جمله توي سايت شما معنيش برابر پست شما هست ؟![]()
من اینو از طریق مسعود جان در جریان بودم و واسه دیزاین سایت جدیدتون هم به من گفتنسایت اصلی ما مگاهاست نمی باشد و این قالب هم قالب اصلی نیست . برای همین ما فعلا داریم قالب اصلی را آماده می کنیم تا بر روی سایت اصلی ما بی آید.
بنا به دلایل امنیتی نمی توان نام سایت های ساپورت شده را گفت
بله .* و بعد اينكه آيا شما توي قرارداد ذكر مي كنيد كه آپلود كرك برنامه ها و ... مجاز هست ؟
ما به اینجور مشتریامون ماهیانه هاست می دهیم مثلا ... گیگ فضا می خواهید ما می گوییم می شود ... تومان در این صورت نه شما ضرر می کنید نه ما .* آيا در صورت اعمال درخواست شاكي () شما به ما خسارت مي دهيد ؟
برو توی داس بزن Ping www.NAMESITE.com آیپی بدست آمده را در سایت Domaintools.com سرچ کن .يك سوال ديگه از دوستان داشتم و اينكه چه طوري ديتاسنتر يك سايت را پيدا كنيم ؟
من فقط می خوام بدونم یعنی مثلا ما می تونی نرم افزار های نال شده رو رو هاست شما استفاده کنیم بدون اینکه مثل دیگر دیتا سنتر ها که اکانتمون بسته شه
ممنون از راهنماییتون پس سرور شما کاملا طبق قوانین بین المللی هست.شما اگه برید مثلا Vb نصب کنید این دیگه از محدوده ی ما خارج هست و تا وقتی که از ما ایراد نگیرن هم ما به شما کاری نداریم .
خوب همه هاستينگ ها همين جوري هست . يعني تا وقتي كه شكايت نشه ، كاري ندارند .تا وقتی که از ما ایراد نگیرن هم ما به شما کاری نداریم .
از پاسخ هاتون ممنون ...
خوب همه هاستينگ ها همين جوري هست . يعني تا وقتي كه شكايت نشه ، كاري ندارند .
پس با اين حساب فرقي نمي كنه كه از كدوم هاستينگ بگيرم . مهم هست كه اون من را كامل ساپورت كنه .
ضمنا ، اگه ميشه مشخصات سرور را هم بنويسيد .
* سرورتون توي كدوم كشور هست ؟