سوال درباره سرورهاي Warez Support

DarkAngel

Member
هاستینگ ماwarez ساپورت می کند فضا هایی که به گیگ هم به خوهید می توانید به صورت ماهیانه پرداخت کنید. و قیمت ها هم قابل رقابت به خارجی هستش .

واحد فروش : 09122707505
واحد پشتیبانی : 09173653903
بخش مدیریت 0018163371792 آمریکا

mohsenshahbazi

Active Member
هاستینگ ماwarez ساپورت می کند فضا هایی که به گیگ هم به خوهید می توانید به صورت ماهیانه پرداخت کنید. و قیمت ها هم قابل رقابت به خارجی هستش .

واحد فروش : 09122707505
واحد پشتیبانی : 09173653903
بخش مدیریت 0018163371792 آمریکا

میشه یه نمونه از سایتهایی که برروی این سروری که وارز رو قبول میکنید بفرمایید .
یا نمونه ای از سایت های وارز که پشتیبانی کرده اید رو بفرمایید .

mehdi_7070

Active Member
DarkAngel !

اين جمله توي سايت شما معنيش برابر پست شما هست ؟
33.gif

محتویات کلیه سایت های نگهداری شده بر روی سرور مگا هاست و همچنین سایت هایی که توسط نمایندگان ایجاد میگردد کاملا بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین بین المللی میباشد. میزبانی سایت هایی با موضوعات جنسی به هر شکل، سیاسی غیر قانونی، موضوعات هک و کرک و ناقض قوانین بین المللی کپی رایت اکیدا ممنوع است.

DarkAngel

Member
DarkAngel !

اين جمله توي سايت شما معنيش برابر پست شما هست ؟
33.gif

سایت اصلی ما مگاهاست نمی باشد و این قالب هم قالب اصلی نیست . برای همین ما فعلا داریم قالب اصلی را آماده می کنیم تا بر روی سایت اصلی ما بی آید.
بنا به دلایل امنیتی نمی توان نام سایت های ساپورت شده را گفت

mehdi_7070

Active Member
اگه اين سايت ، سايت اصلي شما نيست و به دلايل امنيتي هم نمي تونيد سايت هاي ساپورت شده را بگوييد ، خوب پس ما چه طوري به شما اعتماد كنيم ؟
162.gif

* و بعد اينكه آيا شما توي قرارداد ذكر مي كنيد كه آپلود كرك برنامه ها و ... مجاز هست ؟
* اگر به شما شكايت شد ، عكس العمل شما چي هست ؟
* آيا در صورت اعمال درخواست شاكي (
39.gif
) شما به ما خسارت مي دهيد ؟
( دو سوال آخر را براي افزايش اطلاعات عمومي پرسيدم !! )

يك سوال ديگه از دوستان داشتم و اينكه چه طوري ديتاسنتر يك سايت را پيدا كنيم ؟
( مي خوام ليست ديتاسنترهايي كه بدردمون مي خورند را پيدا كنم )

VAHID216

مدیر بازنشسته
سایت اصلی ما مگاهاست نمی باشد و این قالب هم قالب اصلی نیست . برای همین ما فعلا داریم قالب اصلی را آماده می کنیم تا بر روی سایت اصلی ما بی آید.
بنا به دلایل امنیتی نمی توان نام سایت های ساپورت شده را گفت
من اینو از طریق مسعود جان در جریان بودم و واسه دیزاین سایت جدیدتون هم به من گفتن :D . من فقط می خوام بدونم یعنی مثلا ما می تونی نرم افزار های نال شده رو رو هاست شما استفاده کنیم بدون اینکه مثل دیگر دیتا سنتر ها که اکانتمون بسته شه>:) اگر این جواب این سوالم رو بدین ممنون می شم.
موفق باشید:wink:

DarkAngel

Member
* و بعد اينكه آيا شما توي قرارداد ذكر مي كنيد كه آپلود كرك برنامه ها و ... مجاز هست ؟
بله .

* آيا در صورت اعمال درخواست شاكي () شما به ما خسارت مي دهيد ؟
ما به اینجور مشتریامون ماهیانه هاست می دهیم مثلا ... گیگ فضا می خواهید ما می گوییم می شود ... تومان در این صورت نه شما ضرر می کنید نه ما .

يك سوال ديگه از دوستان داشتم و اينكه چه طوري ديتاسنتر يك سايت را پيدا كنيم ؟
برو توی داس بزن Ping www.NAMESITE.com آیپی بدست آمده را در سایت Domaintools.com سرچ کن .

من فقط می خوام بدونم یعنی مثلا ما می تونی نرم افزار های نال شده رو رو هاست شما استفاده کنیم بدون اینکه مثل دیگر دیتا سنتر ها که اکانتمون بسته شه

شما اگه برید مثلا Vb نصب کنید این دیگه از محدوده ی ما خارج هست و تا وقتی که از ما ایراد نگیرن هم ما به شما کاری نداریم .

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما اگه برید مثلا Vb نصب کنید این دیگه از محدوده ی ما خارج هست و تا وقتی که از ما ایراد نگیرن هم ما به شما کاری نداریم .
ممنون از راهنماییتون پس سرور شما کاملا طبق قوانین بین المللی هست.:wink:

mehdi_7070

Active Member
از پاسخ هاتون ممنون ...

تا وقتی که از ما ایراد نگیرن هم ما به شما کاری نداریم .
خوب همه هاستينگ ها همين جوري هست . يعني تا وقتي كه شكايت نشه ، كاري ندارند .
پس با اين حساب فرقي نمي كنه كه از كدوم هاستينگ بگيرم . مهم هست كه اون من را كامل ساپورت كنه .

ضمنا ، اگه ميشه مشخصات سرور را هم بنويسيد .
* سرورتون توي كدوم كشور هست ؟

mnz2002

Member
آی پی سایتهای warez معروف و کله گنده روسی رو پیدا کن بعد برو هاستینگ رو گیر بیار
میگن هاستینگ هایی که تو روسیه هستند میشه

DarkAngel

Member
از پاسخ هاتون ممنون ...

خوب همه هاستينگ ها همين جوري هست . يعني تا وقتي كه شكايت نشه ، كاري ندارند .
پس با اين حساب فرقي نمي كنه كه از كدوم هاستينگ بگيرم . مهم هست كه اون من را كامل ساپورت كنه .

ضمنا ، اگه ميشه مشخصات سرور را هم بنويسيد .
* سرورتون توي كدوم كشور هست ؟

دوست عزیز ما Warez ساپورت می کنیم اما ویبی نول شده را نه

:آدرس سروره ما در امريکا
8805 E 66th ST. Raytown Mo. 64133 U.S.A

به نامه آقای آرش رستمی
:شماره تلفن تماس با مديريت
0018163371792
آرش رستمی ( مدیریت ) محل سکونت : آمریکا 0018163371792

مسعود معلمی ( واحد فنی ) محل سکونت : ایران - بندر-عباس 09173653903

محسن مظاهری (واحد فروش ) محل سکونت : ایران - تهران 09122707505

آخرین ویرایش:

mehdi_7070

Active Member
مشخصات سرور را فراموش كرديد
38.gif

خوب ! شما حاضريد اگر فايلي پاك شد يا سايت suspend شد ، به ازاي هر فايل و يا هر ساعت suspend شدن ، يك ماه به زمان ميزباني خودتون اضافه كنيد ؟
( البته منظورم زماني هست كه به دليل شكايت اين اتفاق ها بيفته )

» من تا حالا 50 تا سايت وارز را بررسي كردم و ليست ميزبان هاي وب سايت ها را در آوردم . حالا به نظرتون چه طوري مطمئن بشم كه اينها با وارز مشكل دارند يا نه ؟ كسي ميتونه به من كمك كنه ؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
mehdi_7070 جان لازم بدونید شما روی هر سروری می تونید سایت وارز راه بندازید به دو شرط یکی هیچ فایلی از جمله کرک و خود نرم افزار ها رو رو سایتتون نگه ندارین و فقط لینک بدین. این رو شما می تونید تو هر هاستی اجرا کنید. اما به نظر من مگا هاست یکی از بهترین هاست چون اعضای اون یکی از بهترین ها هستن از نظر امنیتی:) .
موفق باشید

mehdi_7070

Active Member
vahid216 جان !
از توضيحاتتون ممنون ... ولي من نياز به ساپورت كامل از طرف ميزبان دارم :)

خوب تا اينجا www.ArianHosting.com و www.Persianhosting.ir اعلام كردند كه هم ساپورت مي كنند و هم ضمانت دارند .

هر دو دوست عزيز لطفا مشخصات سرور را بنويسيد . ( اين بار سوم
38.gif
)

mohsenshahbazi

Active Member
شما با اینتر ول 1 روزه اپ تایم 100 درصد دارید .
لطف کنید اینتر ول رو بزارید رو 30 دقیقه . و بعد ریپورت ها رو منتشر کنید . معمولا شرکت های معروف هاستینگ اپ تایم رو 99.99 اعلام میکنند که جایی برای server maintenance داشته باشه .

سرویس هایی که با رنگ قرمز مشخص کردید هر سرویس دهنده این میتونه این امکانات رو بده و زیاد چیز خاصی نیست که با رنگ متفاوت نمایش داده بشه (جهت اطلاع )

محل سروری که میزبان فایلها و محتویات وارز هست کجاست ؟

آخرین ویرایش:

J4vad

Member
دوست عزيز mohsenshahbazi در مورد آپ تايم بايد بگم من عرض كردم كه مدت زيادي نيست كه شروع به كار كرده ايم در مورد شرکت های معروف هاستینگ بايد بگم من به ديگران كاري ندارم و اهل هيچ گونه خود نمايي هم نيستم ؟!!

در مورد قرمز شدن بعضي قسمتها بايد بگم اختيار پست خودم رو هم ندارم اقاي معلم ؟!! واقعا اين يكي خنده دار بود

اروپا - انگليس

mohsenshahbazi اميدوارم از ما دلخور نشيد

يا حق .

آخرین ویرایش:

mehdi_7070

Active Member
محل سرور ايشون ( J4vad-Ki||er ) را كه ديدم كانادا بود . يكي ميتونه بررسي كنه . ( گفتند كه انگليس هست )

* كـانـادا هم تابع قوانين كپي رايت هست و با وارز مشكل داره ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا