سوال از کارشناسان مجرب فوتوشاپ

با سلام خدمت دوستان و کارشناسای عزیز

دوستان ما خیلی دوست داریم فوتوشاپ و یاد بگیریم ولی یه چند تا سوال داشتیم از حظور عزیزتون

دوستانی که الان به صورت حرفه ای کار میکنن شما ها چقدر وقت گذاشتین برای یادگیری؟؟؟؟از چه طریقی هم یاد گرفتین؟؟؟؟؟
سوال دیگر اینه که من نمی دونم از کجا شروع کنم برای یادگیری در مورد این هم توضیح بدید متشکر خواهم شد

من فوتوشاپ رو فک کنم 7 8 سال پیش از طریق آموزشایی که رو مجیدآنلاین بود یاد گرفتم.فقط و فقط از رو همین آموزشا الان کاملا حرفه ای کار میکنم.(البته تعریف از خود نباشه ها :green:)
یه آموزشایی بود مثل درست کردن نوشته تو آتیش و رنگی کردن عکس و نوشته رو آب و حکاکی رو سنگ و از این چیزا که وقتی انجام میدادی توی مسیرش کلی تکنیک و اینا یاد میگرفتی.حالا نمیدونم اینا هنوز هستن رو سرور مجیدآنلاین یا نه.اینو دیگه بزرگای سایت باید جواب بدن.

پیام جان دمت گرم بخاطر جواب دادنت این قدر بحث ها گسترده هستش اصلا نمیشه زیاد در موردش بحث کرد

منم باورت میشه نمی تونم کاری بکنم عین یه بچه 3ساله ای که زبون بلد نیست دست و پا میزنه ها اونجوری خیلی دوست دارم از یه جا شروع کنم ولی اون جاش نمی دونم کجاست دیگه:sad:

meysamn2o

Active Member
9 ساله فتوشاپ کار میکنم . هنوزم که هنوزه خیلی چیزا مونده که بلد نیستم . اوایل از سایتای خارجی آموزش میگرفتم . اون موقع با اون سرعت اینترنت زغالی چارتا عکسم لود میکردیم خیلی بود . یادش بخیر:cry: اون موقع کاراییای فتوشاپ که انقد وسیع نبود :cry: آیکونش عکس یه چشم بود
Adobe-Photoshop-and-its-Recent-Versions.png
بعدش سال 86 با سایت مجید آنلاین آشنا شدم . از آموزشای اینجا و چندتا فرومه دیگه استفاده کردم . البته از سایتای مرجع خارجی که همیشه استفاده میکنم . اینجام اکثراً بچه ها همونارو ترجمه میکننو میذارن . الانم که بیشتر از آموزشای حرفه ای تصویری استفاده میکنم .
ببین دوست من ، یه راهیه که ته نداره . خودتو بذار تو این راه . از آموزشای مبتدی شروع کن . کم کم یاد میگیری که چیکار کنی . فقط سرد نشو . هر جا م سوالی پیش اومد ، مشکلی داشتی ، با من ، با بقیه بچه ها در میون بذار . مطمئن باش همه کمکت میکنن :rose: :clap:

karezgraphic

Active Member
من هم مثل اکثر دوستان فتوشاپ را با کمک آموزش های مجید آنلاین یاد گرفتم
من 6-7 سال پیش آموزشها رو از اینترنت سیو میکردم بعد سر فرصت مینشستم و مو ب مو آموزشها رو انجام میدادم و طی این فرایند با ابزارها و منوها آشنا میشدم

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز

nima_dsnr

کاربر VIP
اون آموزشهای صفحه اول سایت مجید آنلاین برای خودش نوستالژی ای هست
خیلی از بچه هایی که اینجا هستن از همین آموزشها شروع کردن
شما هم از آموزش های آماتور و بعدا حرفه ای که تو اینترنت هست استفاده کن و بعدا خودت سعی کن از خودت شبیه این آموزشها چیزهای جدیدی بسازی
بعدش میشه خلاقیت خودت و آموزش تاثیر زیادی نداره (تاثیر کم البته داره)

تشکر و سپاس از:
ArTaBaZ

تشکر از رفیق عزیزمون
meysamn2o

میثم جان مرسی از شما بله ولی چی بگم می خوام بیام یکم روش کار کنم می بینم چیزی بلد نیستم میام تا چند تا چیزو ادیت کنم می بینم هیچ کوفتی بلد نیستم خسته ام کرده اصلا نا امید داشتم میشدم باشه دمت گرم چشم حتما این کارارو انجام خواهم داد

karezgraphic منم می خوام این کارو انجام بدم دادا دمت گرم

اقا نیما مرسی از جواب دادنت ولی خیلی پیچیده هستش قبول کنید

بازم مرسی ازت

دوستان تشکر بازم ازتون راهنمایی می گیرم دم همتون گرم
فدای همتون

جدیدترین ارسال ها

بالا