قربون دستت يكم بيشتر توضيح ميدي؟میتونی از تب موشن با استفاده از کنترولر noise یه چیزه مشتی در بیاری
آره خودم هم اين به ذهنم رسيد چون اينطوري دوربين آماتور تر به نظر ميرسه...برای این کار از free camera بهتره استفاده بشه
ممنون اينم ره روشه ديگه، خيلي خوبهجان، 10 ثانیه انیمیشن رو دستی انیمیت کن دیگه. اول حرکت اصلی دوربینت رو در بیار (اگه حرکتی هم نداره که هیچی). بعد به طور نامنظم هر یکی دو ثانیه دوربینت رو یه کم به چپ و راست حرکت بده.
برای اینکه راحت باشی، viewport رو تنظیم کن روی camera (یعنی c رو بزن). بعد روی خط timeline، هر 20-30 فریم یکبار یه کلید بزن و صفحه رو یه کم اینور و اونور کن (یه ذره هم بالا و پایین).
reactor_master جان، ببخشید توی کارت دخالت کردم. راستش روش تو رو بلد نبودم.
بيشتر له شدم تا اينكه به جواب برسمسلام،به صفحه 2 و3 این تاپیک و لینک هایی که اونجا گذاشته شده یه نگاه بنداز به جواب سوالت میرسی:
http://forum.majidonline.com/showthr...t=87730&page=2
پیروز باشی
راستش... چي بگم؟ يه حركتي تقريبا مثل همون كه DIMO گفت ميخوام... راستي جريان اون Noise چيه؟روشی که DIMOبرات لینک گذاشته یه روش بسیار حرفه ایه...
روشی که reactor_master هم گفت خوبه...
اما ساده ترین روش همونه که animations گفت... کنترل بیشتری هم روش داری...
فکر نمیکنم یه حرکت خیلی پیچیده بخوای... ها؟
عالي بود!!!! خيلي عالي بود giga جان فكر كنم راه افتادمسلام علی جان . و البته بقیه دوستان ....
این روشی که امید گفت خیلی جالب انگیز ناکه اما می تونی بدون استفاده از boujou هم بسازیش . boujou یکم پیچیدست کار کردن باهاش ...
فیلمرو با دوربین بگیر اما راه نرو باهاش . همینطوری واستا طبیعی تکونش بده .... فیلمرو کپچر کن ببر توی motion capture خود مکس . یه نقطه رو tracking کنی بسه ... بعد اون حرکتو که درآوردی می تونی بدی دوربینت ... روش بسیار ساده ایه . کمک هم خواستی بگو
به روش دیگه هم هست نمی دونم شاید اختراع کرده باشم ...
اگر انیمیشنت 10 ثانیه است و تو می خوای فقط حرکت لرزش رو به دوربینت بدی یه راه بسیار آسون :
یه دوربین free انتخاب کن . برو تو قسمت motion و براش دوتا کنترلر position بذار . هر دوتا کنترلر رو هم float motion capture و اونم هم با استفاده از mouse انتخاب کن . اگر درست تنظیم کنی حالا وقتی تو بری روی test هر چقدر mouse رو اینور اونو حرکتش بدی دوربین هم همونطوری حرکت می کنه ... و خوبیش اینکه که می تونی این حرکتو در طول زمان ثبت کنی ....
حالا اگر ماوس رو بلرزونی این لرزش تو طول زمان ثبت میشه و رو دورببینت اعمال میشه !!!
البته من اینو برای صحنه ای به کار بردم که دوربین قرار بود یه هوایپیمای جنگی رو دنبال کنه ! خب طبیعیه که در چنین حالتی دوربین زوم کرده رو اون هواپیما و دوربین چون تو زومه تکونهای شدیدی می خوره ... برای اینطور صحنه ای به درد می خوره
noise هم باید خوب بشه . باید تو محورهایی که می خوای دوربین تو اونا حرکت کنه ، کنترلر noise بدی . این نویز باعث میشه که دوربینت تو اون محورها به صورت تصادفی حرکت کنه ... مثل همون روش دومیه که من گفتم اما باید یه جای کنترلر float motion capture از کنترلر noise استفاده کنی .
شرمنده پر حرفی کردم . دوستان به بزرگی خودشون ببخشایند مارو ...
سوالی بود در خدمتم
موفق باشین
ممنون محسن جان البته خيلي از دوستام اين پيشنهاد رو دادن اما خوب خودم ميخوام كار رئال در بياد يعني همه چيزش فيزيكي باشه به هر حال ممنونم از پيشنهادتعلي جان منم يه پيشنهاد دارم كه البته ربطي به مكس نداره!
مي توني با افتر افكت هم اينكارو كني، كه خيلي هم راحت تره، ولي با مكس حرفه اي تر ميشه
حرفتو تاييد ميكنم و شديدا باهات موافقم!!!روش هادي خوب تند سريع و روش متين خفن و به درد استديو هاي فيلم سازي ولي سعي كن ساده ترين رو انتخاب كني.ملت ( مشتري ) ازت كار ميخواد چيكارداره تو با چه تكنيكي درست ميكني
بابا گيگا جان بيشتر از اين شرمنده ام نكنيد تركيدمعلی جان اگر اینقدر لازم داری من می گردم تو فوتیجهای شخصیم می گردم ببینم می تونم یه نمای استیدی کم طولانی پیدا کنم . اگر پیدا کردم حرکتوش کپچر می کنم و می دم به یه point تو مکس و فایلو برات آپلود میکنم ... می تونی بعدش حرکت point رو منتقل کنی به دوربینت . فقط دعا کن چیزی پیدا کنم !
موفق باشی
اصلا مزه اش به همینه . این پستو فقط برا همین زدم ...بابا گيگا جان بيشتر از اين شرمنده ام نكنيد تركيدم
شاهكاره... همين!سلام دوستان . .. با دست پر اومدم
نقل قول:
بابا گيگا جان بيشتر از اين شرمنده ام نكنيد تركيدم
اصلا مزه اش به همینه . این پستو فقط برا همین زدم ...
http://rapidshare.com/files/18206159..._shot.rar.html
خب این فایلی که براتون گذاشتم شامل دوتا فایله . یکی یه فایل تری دی مکس و یکی دیگه شامل فوتیح اورجینال با همراه تراکت هایی با کنتراست بالا برای tracking
شانس آوردی این فوتیج رو پاک نکرده بودم .... مال یه سال پیشه ... یه کانتر تو c++ نوشتتم و با دوربین از صفحه مانیتور فیلم گرفتم !! یادش بخیر
فوتیجو با افتر افکت (محسن فقط به خاطر تو ) تراکینگ کردم و بعد دادمش به تون سه تا دایره . اون سه تا دایره motion blur ندارن و می تونین راحت با هر نرم افزاری تراکینگش کنید
نمی دونم چرا نتونستم با camera tracking خود مکس تراکینگ کنم . یادم رفته تنظیماتش. خیلی وقته باهاش کار نکردم . اینو با boujou تو مکس بردم
البته به نظر من که خیلی مشکل داره حرکتش اما برای کار راه اندازی خوبه
شرمنده دیگه وقت ندارم بشینم درستش کنم . فوتیج دیگه هم دم دست نبود
http://rapidshare.com/files/18207351...teady.rar.html
این فایلم با افتر افکت ساختم . یعنی حرکتش از روی چیزی کپچر نشده . با استفاده از expression و عبارت wiggle ...
این expression یه چیزی تو مایه مکس اسکریپت خودمونه .
پنج تا wiggle مختلف توش هست . می تونین راحت tracking بکنینشون
این یکی فایل مکس نداره چون حقیقتش وقت ندارم . شرمنده خودتون tracking کنید!!
فیلمها همه divX هستند . با kmplayer یا clasic studio باز میشه .
موفق باشین دوستان
به دردتون خورد مارو هم دعا کنید
فوتیجو با افتر افکت (محسن فقط به خاطر تو ) تراکینگ کردم و بعد دادمش به تون سه تا دایره . اون سه تا دایره motion blur ندارن و می تونین راحت با هر نرم افزاری تراکینگش کنید