سوال از انيماتور ها در مورد حركت دوربين

:Mohsen:

کاربر باتجربه
متين بسيار ممنان
من تا اينجاشو فهميد: با افتر افكتز بهش لرزش دادي، بعدش بلد نبودي با camera tracker مكس كار كني!!!! و باboujou آورديش تو مكس، خوب ولي من هر چي باهاش ور رفتم هيچ كي فريم اضافه اي براي لرزش وسطاش نداشت، ميشه روشنم كني اين آخراش چكار كردي

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
هيچ كي فريم اضافه اي براي لرزش وسطاش نداشت
منظورتو متوجه نشدم محسن .
توی فایل ویدوئوی دومی (یعنی همینی که با مکس ساخته شده) 5 تا گروه سه تایی نقطه هستن که با فرکانس و دامنه های مختلف دارم می لرزن . شما می تونی از هر کدوم که خواستی بنا بر سلیقه و نیازت استفاده کنی
کافیه فایل رو ببری توی نرم افزاری مثل boujou و یکی از نقطه ها رو تراکینگ کنی و بعدش اکسپورت کنی توی مکس یا هر نرم افزار دیگه ای که خواستی

در ضمن من با boujou فوتیج رو تراکینگ کردم نه این یکی با افتر افکت ساخته شده

:Mohsen:

کاربر باتجربه
منظورتو متوجه نشدم محسن .
توی فایل ویدوئوی دومی (یعنی همینی که با مکس ساخته شده) 5 تا گروه سه تایی نقطه هستن که با فرکانس و دامنه های مختلف دارم می لرزن . شما می تونی از هر کدوم که خواستی بنا بر سلیقه و نیازت استفاده کنی
کافیه فایل رو ببری توی نرم افزاری مثل boujou و یکی از نقطه ها رو تراکینگ کنی و بعدش اکسپورت کنی توی مکس یا هر نرم افزار دیگه ای که خواستی

در ضمن من با boujou فوتیج رو تراکینگ کردم نه این یکی با افتر افکت ساخته شده

متين منم مجددا و دقيقا منظورتو نفهميدم
ببين من كاري ندارم كه با افتر يا باجاو(درست گفتم اسمشو؟) درست شده يا نه، ميخوام بدونم تو مكس كه واردش كردي چجوري وارد كردي و چجوري ميشه خود كي فريم هارو دست كاري كرد(البته اگه كي فريم داره ها، نداره كه هيچي!)

جدیدترین ارسال ها

بالا