سوال ابهامی در خصوص بعضی ترفند های فتوشاپ

سلام دوستان عزیز
دوستان امیدورام حالتون خوب باشه و سلامت باشید ضمن تشکر از تموم کارشناسان و تموم دوستان
بنده یه تعداد سوال ابهامی دارم خواستم از دوستان کمک و یاری بگیریم

امیدوارم وقت دوستان گرفته نشه

سوال اول 1:
دوستان بنده دی خصوص save کردن فایل های psd نمی دونم چرا تموم لایه ها بعد save کردن تبدیل به یه لایه نمی شه برای مثال ممکنه شما یه لوگویی بسازی که درش از چند تا لایه بکار ببری بعد بخوای save کنیش بعد مییا تا دوباره استفاده کنی باز همون لایه ها رو داره می خوام ببینم برای تبدیل به یه فایل psd کامل چیکار کنم هنگام save ?

سوال دوم: دوستان برای کراپ کردن یه سند اونم به شکل مربع با گوشه هایی اوریپ :green: منظورم اینه که مثل مربع یا مستطیل چهارگوشش تیز نباشه یکم منحنی باشه نمی دونم گرفتین چی گفتم یا نه (همون اشکال هندسی هستش) می خوام ببینم چیکار کنم؟؟؟

این بود دو تا سوالم ممنون که منو راهنمایی بکنید متشکر از تموم دوستان :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
سوال اول که نباید یک لایه بشه
اگر میخوای یک لایه بشه از JPG استفاده کن
یا اگر میخوای PSD باشه موقع save تیک Layers زیرش رو بردار

سوال دوم نمیشه کراپ کرد
باید با ابزارهای دیگه شکلش رو رسم کنی وانتخاب کنی و قسمتهای اضافی خارج از اون محدوده رو پاک کنی.

نیما جان ممنون
در مورد سوال اول به کلی فهمیدم اره همون تیکه باعث شده بود

سوال دومی می مونه به نظرت با چه چیزی می تونه تمیز در بیاره این شکل هندسی رو برای کارت ویزیت می خوام چه برنامه ای؟

nima_dsnr

کاربر VIP
از ابزارهای سلکت (انتخاب) استفاده کن
یک شکل مستطیل با لبه های گرد Rounded Rectangular Shape بکش و اون قسمت که انتخاب هست رو کات کن تو یک صفحه دیگه
اگه نفهمیدی بگو با شکل توضیح بدم
البته این برای پیش نمایش هست برای خودت
اگر میخوای کارت ویزیت لبه گرد بزنی طرحت رو مستطیلی هم بدی چاپخونه برات گرد برش میزنه

جدیدترین ارسال ها

بالا