سوال ابتدایی - متریال ادیتور

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

1 سوال ابتدایی دارم

چطوری تو متریال ادیتور تو حالت compact mode تعداد اون دایره ها رو بیشتر کنم

حالت پیشفرض 24 تا هستش . میخوام حداقل 2 برابر بشه تا متریال های متنوع واسه محیطی که طراحی کردم استفاده کنم

با تشکر

emadrad

Member
تا اونجایی که من میدونم نمیشه .ولی میشه وقتی متریالاتو میسازی همرو ریست کنی که دوباره به حالت اولیه دربیاد
یا اینکه تو هرکدوم از متریال ها که بری میتونی از لینکه استاندارد از منوی متریال ها گزینه ی Multi/sub object رو انتخاب کنی و هر چندتا متریال خام میخوای تو قسمت add اضافه کنی و رو اونا کار کنی

:):)

h.khafan

Active Member
مشکلی نیست...با همین تعداد هم شما بی نهایت متریال میتونید بسازید....

اگر از تمام گوی ها استفاده کردید و باز هم نیاز به متریال داشتیتد بک راه اینه ک توی پنجرهی متریال ادیتور یک متریال رو به دلخواه انتخاب کنید و دکمه ی ضربدر قرمز رو کلیلک کنید... با اینکار متریال ریست میشه و میشه دوباره روش کار کرد...فقط نکته اینه ک وقتی دکمه ی پاک کردن متریال رو بزنید (همون ضربدر قرمز) ازتون میپرسه که متریال رو به حالت اول برگردونم هم توی متریال ادیتور و هم داخل صحنه؟ و یا فقط داخل متریال ادیتور ؟ ک ما تیک دوم رو میزنیم(پیش فرضش هم همونه) ک یعنی فقط توی متریال ادیتور گوی رو از نو بساز .اینجوری میتونی با چند تا گوی بی نهایت متریال برای صحنه بسازی....

راه دیگه هم استفاده از Multi/Sub-Object Material هست....با ساختن یک متریال از این نوع میتونی هزارتا متریال توی زیر مجموعش یسازی (با تعیین عدد set number ) ...

سوالی بود در خدمتم
موفق باشی

------------------------------
خط رو خط شدیم با جناب emadrad

آخرین ویرایش:

mohammad.sub7

کاربر فعال
ممنون

تا حدودی اینا رو میدونستم. پس به صورت مستقیم نمیتونیم تعداد رو زیاد کنیم . بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا