سوالات کنکور هنر

سلام
من میخوام در رشته انیمیشن تحصیل کنم.
یه جایی خوندم که میشه از طریق هر رشته ای در کنکور هنر شرکت کرد.
من دارم رشته علوم انسانی میخونم و سال دوم دبیرستان هستم.
اگه ممکنه بگید که چجوری در کنکور هنر شرکت کنم و چجوری در رشته انیمیشن میتونم تحصیل کنم.
و اصلا بورسیه و از اینجور چیرا که آدم میتونه در خارج از کشور تحصیل کنه وجود داره؟

evt

Member
شما پیش دانشگاهی رو که تموم کرده ای وقتی که میخواهی کنکور اسم بنویسی می تونی زبان و هنر رو هم علاوه بر رشته اصلی ات انتخاب کنی . منابع کنکور هنر رو هم تو سایت سازمان سنجش بخون .
فقط بگم من رشته انمیشن توی رشته های اصلی ندیدم

یعنی هم در رشته هنر درس بخونم و هم در رشته انسانی؟
این که به درد نمیخوره!
یعنی هیچ راهی نیست که به صورت تخصصی انیمیشن بخونم؟

خوب منظورتون از کارشناسی ارشد چیه؟
یعنی من باید تا کارشناسی ارشد دو رشته رو باهم بخونم تا اون موقع بتونم انیمشن رو انتخاب کنم!
بدجوری گیج شدم! :shock:

سلام
من این مسئله رو هرجا عنوان کردم گفتن فقط مدرک میگیری و هیچی بهت یاد نمیدن!
خوب اگه من بخوام به صورت آزاد (نه به صورت رشته دانشگاهی) مثلاً برم کلاس های آموزش و ازاینترنت و... انیمیشن رو یاد بگیرم جایی میتونم مشغول به کار شم؟
منظورم اینه که استودیوها از روی تجربه آدم انتخاب میکنن یا از روی مدرک؟

پس به فکر تحصیل توی این رشته البته توی ایران نباشم؟
مثلا من میخوام توی پیکسار یا استودیوهای دیگه مشغول بشم، باید براشون نمونه کار ارسال کنم یا مدرک تحصیلی ببرم؟

.:BEHNAM:.

Active Member
مثلا من میخوام توی پیکسار یا استودیوهای دیگه مشغول بشم، باید براشون نمونه کار ارسال کنم یا مدرک تحصیلی ببرم؟

صد در صد نمونه کار و تجربه . هنر جزو تنها رشته هاييست که اصلا نياز به مدرک نداره و فقط و فقط کار و تجربه مهمه.
پيکسار هم من از يکي از بچه ها شنيده بودم نمونه کار مي گيره و به قول خودشون بهترين کاري که به اون افتخار مي کنيد
رو بايد براشون بفرستيد و حتما بايد خلاقانه باشه و ... .
اگه کلاس بيروني جايي چيزي پيدا کردي من رو هم خبر کن.

موفق و شاد باشيد^.^

پس باید از هر جوری که میتونم تجربه کسب کنم و تمرین کنم...
چشم، اگه کلاس پیدا کردم با خبرت میکنم بهنام جان...

جدیدترین ارسال ها

بالا