سلام ، فک کنم یکی از قوانین این سایت اینه که تا حد امکان پست قدیمی بالا آورده نشه !سایتتون انقدر که جواب گوی سوالات کاربرانش نیست باعث میشه کاربران خودشون برن جواب سوالاتشون رو پیدا کنن...
مرسی از سایت خوبتون !! خودم کشفش کردم
حقیقتا منبع فارسی در حیطه ادیوس خصوصا ورژن های جدید در کشور ما در حد صفر هست .سلام اگر کسی منبع معتبر آموزشی هم داره معرفی کنه
سلام ، ادیوس رو از کجا دانلود کردین ؟ (چه منیع و چه سایتی ) ، احتمالن باید تنظیمات ادیوس رو به پیش فرض برگردونید !سلام خسته نباشید من ادیوس 8.53 را نصب کردم کرک هم شد و الان بدون هیچ مشکلی بالا میاد
فقط نمی تونم فایل های تصویری را بیارم تو پروژه از هیچ طریقی نه درگ کردن نه از طریق پنجره بین
در ضمن قسمت ادد تایتل هم خاموش و غیر فعاله
تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم ؛ نکته منفی که در این دیدم نرم افزار رو میزارن برا دانلود بعد هیچ پشتیبانی و یا مشاوره ای حاضر نیستن اراییه بدن (چون رایگان گذاشتن) . حتی فک نکنم تست کنن نرم افزار رو !از سایت focusmix
باید به پوشه C:\Users\your-pc\AppData\Roaming\Grass Valley برید و حذفش کنید .چطور می تونم تنظیمات را دیفالت کنم
تا حالا اسمشون رو نشنیده بودم ؛ نکته منفی که در این دیدم نرم افزار رو میزارن برا دانلود بعد هیچ پشتیبانی و یا مشاوره ای حاضر نیستن اراییه بدن (چون رایگان گذاشتن) . حتی فک نکنم تست کنن نرم افزار رو !
---------------------------------------------
پیشنهاد میدم اول نسخه معتبر و استیبل و تست شده و رایگان رو دانلود کنید از سایت زیر :
نسخه کامل EDIUS-8.5.3 کرک افلاین بدون نیاز به اینترنت | فروشگاه اینترنتی ادیوس فا خدمات تدوین, کلیپ ادیوس, آموزش و تکنیک های میکس و مونتاژ
------------------------------------------------------------
باید به پوشه C:\Users\your-pc\AppData\Roaming\Grass Valley برید و حذفش کنید .
اگر آموزش بیشتری نیاز دارید بگین
سلام.برای من هم همین ایراد به وجود امده ..راهی پیدا کردین یا نه؟منم اون پلاگین رو برداشتم و باز شد..اما الان نمیتونم تکس بنویسماگه اون پلاگین را برگردونم به مسیر نصب موقع باز شدن این خطا را میده