سوالاتی مهم در مورد c# داشتم

Sina-MX

New Member
با سلام راستش من بیشتر به برنامه نویسی تحت وب (PHP ) تمایل دارم و برنامه نویسی تحت ویندوز رو زیاد پیگیری نکردم و فقط با VB6 یکم کار کردم ..

یه سوالاتی داشتم در مورد C# :

آیا میشه برای برنامه ها از تم استفاده کرد یعنی کاربران برای برنامه بتونن تم طراحی کنند ؟ من شنیدم در .net به وسیله XML این امکان هست راستش فقط برای همین موضوع بود که تصمیم گرفتم C# یاد بگیرم .

آیا میشه از Flash در برنامه های .net و C# استفاده کرد ؟ خواهشن یکمی توضیح بدین ..

و سوال اخر که خیلی برام مهمه اینه که آیا میشه به زبان C# برای ویندوز اپلیکیشن بنویسیم بدون استفاده از .net یعنی از IDE دیگه ای برای این منظور استفاده بشه اینطوری نیازی هم نداریم که فریم ورک رو هم در ستاپ برنامه اتیچ کنیم

با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
آیا میشه برای برنامه ها از تم استفاده کرد یعنی کاربران برای برنامه بتونن تم طراحی کنند ؟ من شنیدم در .net به وسیله XML این امکان هست راستش فقط برای همین موضوع بود که تصمیم گرفتم C# یاد بگیرم .
شما می توانید در برنامه هایی که توسط WPF (اختصاری Windows Presentation Foundation) طراحی می کنید،
تم های متفاوتی را بکار بگیرید. یکجور واسط کاربر است که زبان و ساختار مخصوص به خود را دارد.

نمونه ای از این تم ها :
ctodx/DXGridWPF_6.jpg
البته طراحی تم یک کار تخصصی است، اغلب برنامه نویس ها صرفا از تم های آماده استفاده می کنند،
شاید بهتر باشد که بجای استفاده از WPF از تم های متعارف ویندوز استفاده کنید که بکارگیری شان ساده تر
و با سایر اجزاء ویندوز هماهنگ تر است.

آیا میشه از Flash در برنامه های .net و C# استفاده کرد ؟ خواهشن یکمی توضیح بدین ..
صد البته، ارتباط خاصی با زبان برنامه نویسی مورد استفاده تان ندارد. Flash یک Component ویژه دارد که
در هر زبانی که آنرا پشتیبانی کند، قابل استفاده است.

کد نمونه مربوطه را می توانید از این لینک داونلود نمایید :
Using Flash With C#

و سوال اخر که خیلی برام مهمه اینه که آیا میشه به زبان C# برای ویندوز اپلیکیشن بنویسیم بدون استفاده از .net یعنی از IDE دیگه ای برای این منظور استفاده بشه اینطوری نیازی هم نداریم که فریم ورک رو هم در ستاپ برنامه اتیچ کنیم
زبان #C مثل سایر زبان های تحت Net. بر اساس Net Framework. بصورت شبه کد کامپایل شده و در یک ماشین مجازی اجرا می گردد، به همین دلیل اصولا #C بدون Framework مربوطه معنایی ندارد. شخصا با یکی دو ابزار
برخورد داشته ام که یکی شان Framework را به پروژه اجرایی پیوند می زند تا صرف نظر از افزایش حجم فایل اجرایی،
بتواند در تمامی ویندوز هایی که Framework مناسبی در آنها نصب نشده اجرا گردد، و ابزار دومی گویا این
توانایی را دارد که کد های ماشین مجازی را به کد ماشین 8086 ترجمه کرده و آنرا از Framework بی نیاز سازد.
شخصا با هیچکدام از این ابزار ها کار نکرده ام.

یک نگاهی به این گفتگو بندازید :
file exe .net

جدیدترین ارسال ها

بالا