سوالاتی در مورد Adsl

LordEfazati

Member
یکی از دوستان چند تا سوال در این ضمینه پرسید که من جوابشون رو نمی دونستم .
گفتم اینجا بزنم که هم خودم یاد بگیرم
و هم جواب دوستم رو بدم
سوال ها عبارتند از :

دليل اينكه چراغ LAN در مودم Corecess 3115 (مودمADSL ) روشن نمي شود چيست ؟

دليل اينكه لينك UP نمي شود چيست ؟

چرا پس از نصب مودم Corecess 3115 (مودمADSL ) چراغ PWR روشن نمي شود ؟

چرا پس از نصب مودم USB (مودمADSL ) چراغ USB روشن نمي شود ؟

آيا اگر كارت شبكه نداشته باشيم باز هم مي توانيم از ADSL استفاده كنيم ؟

آیا ADSL می تواند روی خط FAX هم قرار گیرد؟

تفاوت مودم با پورت USB و Ethernet چه می باشد ؟

با تشکر

WindowsLab

Member
سلام
س:دليل اينكه چراغ LAN در مودم Corecess 3115 (مودمADSL ) روشن نمي شود چيست ؟
ج:در این مودم دوتا چراغ برای LAN وجود دارد، یکی LanLink برای نمایش اتصال مودم به Lan و یکی LanData برای نمایش تبادل اطلاعات، حال ممکن است:چراخ سوخته باشد/کابل وصل نشده باشد/کابل ایراد داشته باشد

س:دليل اينكه لينك UP نمي شود چيست ؟
ج:اگر منظور اتصال است، ممکن است بدلیل عدم شناسایی شبکه باشد/افت ولتاژ خط تلفن باشد

س:چرا پس از نصب مودم Corecess 3115 (مودمADSL ) چراغ PWR روشن نمي شود ؟
ج:ممکن است که :مودم روشن نشده باشد/چراغ سوخته باشد/تنظیم خاص صورت گرفته باشد/نقص در سیستم برق رسانی باشد(افت ولتاژ/خرابی اداپتور و ...)

س:چرا پس از نصب مودم USB (مودمADSL ) چراغ USB روشن نمي شود ؟
ج:ممکن است که : کابل وصل نشده باشد/درایور نصب نشده باشد/عدم هماهنگی درایور با سیستم عامل/چراخ سوخته باشد/کابل ایراد داشته باشد

س:آيا اگر كارت شبكه نداشته باشيم باز هم مي توانيم از ADSL استفاده كنيم ؟
ج:این مودم دومنظوره است، یعنی هم usb و هم lan را پشتیبانی میکند، معمولا همه رایانه ها حداقل یکی از این دو را پشتیبانی می کنند، اگر سیستم شما lan نداشت باشد می توانید از usb استفاده کنید.

س:آیا ADSL می تواند روی خط FAX هم قرار گیرد؟
ج:خطوط فکس خطوط ویژه ای نیستند، خطوط هستند که معمولا تلفن روی ان نصب نمی کنند زیرا سیستم عملکرد فکس متفاوت است و قاعدتا هیچ مشکلی نباید پیش آید.

س:تفاوت مودم با پورت USB و Ethernet چه می باشد ؟
ج:این تفاوت نیست بلکه قابلیت است، استفاده هر کدام از این روش ها مزایایی خاص خودش را دارد.
مثلا ubs خیلی اسان استفاده میشود و lan برای پیکربندی در شبکه ها بیشتر استفاده می شود
این قابلیت در سیستم های تجاری، اداری و ... که باید نیاز چندین رایانه را برطرف سازند، بیشتر مشهود است.

یاعلی

آخرین ویرایش:

hadikazemi

New Member

[FONT=&quot]یک سوال داشتم. من مودم[/FONT] usb [FONT=&quot]داشته باشم نمی تونم اینترنت رو با یک کامپیور دیگه[/FONT] share [FONT=&quot]کنم ؟[/FONT]​

جدیدترین ارسال ها

بالا