[SOBHAN]
Active Member
بسم الله
سلام عليكم
سه تا سوال دارم كه خيلي فوري به جوابشون نياز دارم (خيلي خيلي فوري ):twisted: :
اول اينكه
اگه بخواهيم كه يك فايل فلش با پسوند swf رو در ابتداي برنامه خود بگذاريم (فايل فلش اجرا مي شود ) ،
و زماني كه فايل فلش به پايان رسيد ، به صورت اتو ماتيك و آن هم با افكت fade برود و صفحه اول برنامه اجرا (ظاهر) شود .
دوم اينكه
اگر بخواهيم با زدن يك دكمه ، دكمه كه فشار داده شده مثلا يه 2 ، 3 سانتي بالا تر برود و وقتي كه بالا رفتن آن به پايان رسيد
يك دكمه ديگر با يك افكت (مثلا fade ) ظاهر شود چه كار بايد كرد
سوم اينكه
اگر قرار باشد به يك فلش دستور بدهيم كه با كليك شدنش دستور خاصي را اجرا كند چه كار بايد كرد ؟؟
ممنونم و منتظر جوابهاي كاملتون هستم .
راستي دوتا نكته :
1) اگه جايي از سوالها نا مفهوم بود حتما بگيد
2) من به جوابهاي اين سوال احتياج خيلي خيلي فوري دارم ......
يه سوال ديگه هم الان به ذهنم رسيد :
اگر يك صفحه Html داشته باشم و با فشار يك دكمه بخواهيم كه دستور پرينت آن صفحه را بدهيم بايد چه كار كنيم ؟؟
سلام عليكم
سه تا سوال دارم كه خيلي فوري به جوابشون نياز دارم (خيلي خيلي فوري ):twisted: :
اول اينكه
اگه بخواهيم كه يك فايل فلش با پسوند swf رو در ابتداي برنامه خود بگذاريم (فايل فلش اجرا مي شود ) ،
و زماني كه فايل فلش به پايان رسيد ، به صورت اتو ماتيك و آن هم با افكت fade برود و صفحه اول برنامه اجرا (ظاهر) شود .
دوم اينكه
اگر بخواهيم با زدن يك دكمه ، دكمه كه فشار داده شده مثلا يه 2 ، 3 سانتي بالا تر برود و وقتي كه بالا رفتن آن به پايان رسيد
يك دكمه ديگر با يك افكت (مثلا fade ) ظاهر شود چه كار بايد كرد
سوم اينكه
اگر قرار باشد به يك فلش دستور بدهيم كه با كليك شدنش دستور خاصي را اجرا كند چه كار بايد كرد ؟؟
ممنونم و منتظر جوابهاي كاملتون هستم .
راستي دوتا نكته :

1) اگه جايي از سوالها نا مفهوم بود حتما بگيد
2) من به جوابهاي اين سوال احتياج خيلي خيلي فوري دارم ......

يه سوال ديگه هم الان به ذهنم رسيد :
اگر يك صفحه Html داشته باشم و با فشار يك دكمه بخواهيم كه دستور پرينت آن صفحه را بدهيم بايد چه كار كنيم ؟؟
آخرین ویرایش:

.(چرا ؟؟؟؟؟)