بی بی کد سه بعدی غرفه نمایشگاه

KHURSHID

کاربر فعال
خوشحال میشم نظر بدین در ا نتظار نظرات سبزتون هستم :rose:
مکس 2009 , vray 1.5
همین

سایت مفید معماری http://3dsmaxvray.persianblog.ir/

چقدر ثانیه ها نامردند گفته بودند ک برمی گردند
رفتند و پس از رفتنشان همچنان عقربه ها می گردند........​

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    352.8 کیلوبایت · بازدیدها: 118
  • 02.jpg
    02.jpg
    424.8 کیلوبایت · بازدیدها: 147
آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام

شما خودت استادی بعد به ما میگی که ایرادش چیه.

رندر اولی تاریک هست و نور پردازیش و تنالیز نور خوب کار نشده.

شیدر ها هم خوبه فقط یه آمبینت آکلوژن به کارت بده به پست پروداکت بعد از رندر هم اهمیت بده.

موف باشی:rose:

KHURSHID

کاربر فعال
سلام

شما خودت استادی بعد به ما میگی که ایرادش چیه.

رندر اولی تاریک هست و نور پردازیش و تنالیز نور خوب کار نشده.

شیدر ها هم خوبه فقط یه آمبینت آکلوژن به کارت بده به پست پروداکت بعد از رندر هم اهمیت بده.

موف باشی:rose:
ممنونم که نظردادی
اختیار دارید چشم حتما.راستش تازه رندر گرفتم می خواستم اگه پیشنهادی داری لحاظ کنم بازم ممنون:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
سلام،
کلیت کارتون بد نشده اما یک سری ریزه کاری ها رو انجام ندادین که باعث شده خام باشه

اولین چیزی که من می بینم Sampling یا Filtering پایین هست به طوری که لبه های خطوت ناصاف هستند. بسته به موتور رندری که استفاده می کنید تنظیمش فرق داره اما یک تنظیم ساده است ، شاید خودتون عمدا این کار رو برای زمان رندر انجام دادید...
مورد دوم آینه ها هستن، دقت کنید که توی دنیای واقعی هیچ چیز ایده آل نیست، آینه هیچوقت صد درصد نور رو با صدردرصد وضوح منعکس نمی کنه، شاید بهتر بود آینه رو کمی محو می کردید و همینطور تیره تر.
نکته ی سوم ، لبه های مدلهای تیز هست. نباید اجازه بدید این لبه ها توی کارتون دیده بشن، این هم یک تنظیم ساده در متریال هست که در منتال ری اسمش Round Corners هست ، از تنظیم وی-ری اطلاعی ندارم
کاش زمان رندر رو می نوشتید تا حدودی بشه تخمین زد با چه تنظیمات و کیفیتی رندر گرفتید ، دقت کنید هرچقدر تنظیم مربوط به نورهای غیرمستقیمتون سنگین تر و دقیقتر باشه کیفیت نهایی بالا میره.
فکر میکنم اگر بتونید کمی در فوتوشاپ روی کنتراست تصویرتون کار کنید نتیجه ی خیلی بهتری بگیرید، در کل بیشتر این نکات مربود به فضای سرویس بهداشتی هست ، فضای دیگه خوبه چیزی به ذهنم نمی رسه

خسته نباشید و موفق باشید....

KHURSHID

کاربر فعال
سلام :rose:
مرسی واقعا استفاده کردم
من از vray استفاده کردم زمان رندر هم 18 و 20 min بوده
خام بودنش فک کنم بخاطر استفاده نکردن از تکسجر باشه اخه کارفرماش می خواد از های گلاس استفاده کنه
بازم ممنون

arminAnim

کاربر متخصص
خواهش می کنم،
بنظرم یکم باید بهینه تر کار کنید، زمان رندرتون خیلی بالاست، شاید 3 ساعت برای این کار مناسب باشه

seous

Well-Known Member
زیبا شده دوست عزیز .... به نظر من بزرگترین ایراد کارت اون نور ies که انداختی روی دیوار باتوجه به فاصله منبع نورشون (چراغهای led) از دیوار ایراد داره که اگه منبع نور رو به دیوار نزدیک کنی این شکلی که روی دیوار افتاده بیشتر بهش میاد و ایراد دیگه همون گوشه ها و لبه هاست وایراد بعدی اون نور رو به بالاست که نویز داره وبد کات شده یه جورایی پایینتر از اون المان منبع نورتونه ... لطف میکنی بیشتر فضا رو توضیح بدی برام و بگی چجور غرفه نمایشگاهی؟ آخه نمیتونم فضارو درک کنم ... مرسی و تبریک فراوون دوست عزیز:cool:

behrang2

Member
فکنم تنظیمات لایت کشت شایدم ایراندینست یکمی فقط یکمی کم باشه:د
علتشم الان این پایین علامت زدم در کل مشکلی نداری از نظر تکنیک اجرا:د این اشکالیم که گرفتم ربطی ب مهارتت نداشت:د
به قدرت سیستمت بود ک برای رندر سریع تر حتما اینجوری زدی:د

پیوست ها

• 396bz29q.jpg
    396bz29q.jpg
    49.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14

KHURSHID

کاربر فعال
فکنم تنظیمات لایت کشت شایدم ایراندینست یکمی فقط یکمی کم باشه:د
علتشم الان این پایین علامت زدم در کل مشکلی نداری از نظر تکنیک اجرا:د این اشکالیم که گرفتم ربطی ب مهارتت نداشت:د
به قدرت سیستمت بود ک برای رندر سریع تر حتما اینجوری زدی:د
سلام
اولا ممنون ک وقت گذاشتی
آره نمی دونم چرا اینجوری شد کنار قابو فک مردم واسه فاصله باشه اما نبود تنظیمات رندرو میزارو لطف کنید ببینید:rose:

پیوست ها

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    231.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16

KHURSHID

کاربر فعال
زیبا شده دوست عزیز .... به نظر من بزرگترین ایراد کارت اون نور ies که انداختی روی دیوار باتوجه به فاصله منبع نورشون (چراغهای led) از دیوار ایراد داره که اگه منبع نور رو به دیوار نزدیک کنی این شکلی که روی دیوار افتاده بیشتر بهش میاد و ایراد دیگه همون گوشه ها و لبه هاست وایراد بعدی اون نور رو به بالاست که نویز داره وبد کات شده یه جورایی پایینتر از اون المان منبع نورتونه ... لطف میکنی بیشتر فضا رو توضیح بدی برام و بگی چجور غرفه نمایشگاهی؟ آخه نمیتونم فضارو درک کنم ... مرسی و تبریک فراوون دوست عزیز:cool:
سلام ببخشید دیر ج دادم
بله انا ک میگی درسته ولی طراح چراغو انجا گذاشته توی اجرا درست میشه.:cool:
فضا هم یک غرفه ی نمایشگاه هست دو تا از قسمت هاشو گذاشتم به خاطر اینکه طرح لو نره البته اگه طرحه خودم بود می ذاشتم بلاخره امانت داری کردم
اینشالا به محض اینکه اجرا بشه می ذارم طرح بدی نشده .:rose:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار قشنگی شده.رنگ بندیش خوب شده
طراحی فرمی هم خوب شده
اما به لحاظ رندر خوب واضح هست که کیفیت نداره.فلیک زیاد داره.
اگه میخواین تنظیمات رو بهتر یاد بگیرین شاید لینک majifonline vray Book به دردتون بخوره.لینکش توی امضام هست.

سلام ممنون که نظر خواستید اما دوستان تو v-ray استاد هستند نظرات را گفتند اما از نظر مدل سازی به نظر من اگه لبه ها را از تیزی در بیارید بهتر میشه و طبیعی تر

haxir

New Member
سلام اقا ناصر کارت خوب بود خداییش تو مکس از من جلوتری خوشحال میشم اگه چیزی در مورد اموزش وی ری برام معرفی کنی از قبیل فیلم آموزشی و...

جدیدترین ارسال ها

بالا