اگر خواستی طبیعی باشه میتونی خودت بسازی !
هر کدوم که مکعب هستندند رنگشونم که مشخصه ( متریالم میتونی بدی ) اما میمونه بالا پایین که دارند تبدیل کن به editable poly بعد در modifire list بهش noise اضافه کن هر چقدر دوست داشتی تغییر بده( من scale رو 8 گزاشتم و x,y,z هم 1 ) حالا میمونه چمن بینشون که میتونی یک plane بزاری (تعداد length segs و width segs یادت نره زیاد کنی ) plane هم تبدیل کن به Editable poly و بعد بهش سنگ فرش ها ( همون مکعب ها ) رو اضاف کن در modifire list بهش hair and Fur اضاف کن.الان میبیتی که مو همه همه جا صفحه هست الان برای اینکه درستش کنی polygon رو انتخاب کن و فضای خالی بین سنگ ها رو انتخاب کن و روی update selection کلیک کن. الان فقط مو بین سنگهاست.
حالا از قسمت General parameters میتونی تعداد، تراکم ، بلندی ،خمیدگی و... از این قبیل رو تنظیم کنی و در قسمت Material parameters رنگش و حتی میتونی متریال بهش اضاف کنی !
رنگ plane هم به رنگ چمن تغییر بده. در ضمن در material editor نمیتونی به چمن متریال اضاف کنی فقط در همون قسمت که گفتم که کارت هم راه میندازه
من خودم همین جوری سریع ساختم بد در اومد اما تو هر چی بیشتر وقت بزاری کارت بهتر و تمیز تر در میاد !
اگرم یکم توضیح زیاد دادم برای این بود که کسانی مثل من که مبتدی هستدند بتونند بسازند به مشکل بر نخوردند.