سلام

mvonline

New Member
سلام
یه چند وقتیه که یک فکری به سرم زده . میخوام نظر شما را در مورد اون بدونم.
نمی دونم تا حالا با سایتهای مسابقات acm که به صورت آنلاین سورس کدها رو بررسی می کنند و نتیجه رو مشخص می کنند ، کار کردین یا نه .
خوب نحوه ی کار اینطوریه که شما برنامه تون رو مینویسید و در سایت آپلود می کنید . بعد سایت برنامه شما رو کامپایل میکنه و اگه خطا نداشت یکسری ورودی رو ( به صورت خوندن از ورودی استاندارد و یا خواندن از فایل ) به برنامه تون میده و خروجی ها رو میگیره . در صورتیکه خروجی ها درست بود ، پیغام قبول رو میده و در غیر این صورت پیغام نادرست متناسب با شرایط برنامه رو میده .
حالا من میخوام یک همچین کاری بکنم.
برای این کار نیاز به همفکری دارم .
فکر میکنم برای این موضوع باید یک هاست با دسترسی به شل داشته باشیم و بتونیم کامپایلرها رو روی اون اجرا کنیم . در مورد ورودی خروجی فایل به برنامه فکر نمی کنم مشکلی باشه . ولی در مورد ورودی خروجی استاندارد راهی به ذهنم نرسیده .
منظور از ورودی خروجی استاندارد استفاده از cin, cout در c++ و موارد مشابه هست. الان 2 ساله که شریف مسابقاتش رو با ورودی خروجی استاندارد برگزار میکنه.
این سایت هم سایت خوبیه . ببینید و نظر بدید . http://icpcres.ecs.baylor.edu/onlinejudge/

Omid PLUS

Member
من میتونم همچین سیستمی پیاده کنم، سرور از شما طراحی با من.:rose:

میتونم برای compile کردن و عیب یابی از VisualStudio استفاده کنیم یا GNU GCC یا هر کامپایلر دیگه ای که بخواین.

فقط باید این دسترسی رو داشته باشیم که بتونیم یه برنامه رو نصب کنیم و + اینکه Safe Mode سرور هم نباید روشن باشه.

mvonline

New Member
من میخوام صرفا به عنوان یک تجربه کاری خودم با کمک بقیه این کار رو بکنم.
هاست هم فعلا لوکاله.

جدیدترین ارسال ها

بالا