سلام - کمک !!!!!!!!!!!1- آپلود فایل psd با حجم بالا

hossein512

New Member
سلام من یه وبلاگ دارم که طرح های فتوشاپم را توی اون می ذارم حالا وقتی میخوام طرح های با کیفیت بالا و روزولیشن بالا را آپلود کنم :
اولا نمیشه آپلود کرد چون حجم اون خیلی بالا هست
دوما من خیلی جاها دیدم فایل ها فتوشاپ را با فرمت eps آپلود میکنن و پس از دانلود حجم های کیلوبایتی دارن !!!!!!!!!!!! اما وقتی مناین کار را می کنم حجم هایی مثل 400 مگابایت دارن
کممممممممممممممممممک:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

meraj-persian

Active Member
سلام.
دوست عزیز فایل با فرمت psd رو نمیشه تو وب گذاشت البته میشه آپلود کرد.
باید از فرمت png یا jpg یا gif استفاده کنی.
در مورد آپلود eps مثال بزنید تا جوابتون رو بگم.

hossein512

New Member
منظورت از مثال چیه مثلا من میرم توی سایت گرافیران بعد بنر های آماده را گذاشته وقتی دانلود میکنی حجمشون مثلا حدود 50 کیلوبایت تازه جوریه که روزولیشن و سایزش هم خودت انتخاب میکنی فرمتش هم eps چطوری میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب اول از همه باید بگم برای آپلود فایل اگه مشکل دارین میتونین با استفاده از winrar اون رو به چند قسمت بشکنین و بعد آپلود کنین..
در مورد اینکه چرا حجم کار بقیه کمه و ماله شما زیاد..تا جایی که اطلاعات دارم مربوط میشه به اینکه اون دوستان احتمالا با illustrator کار میکنن که بر مینای گرافیک بردایه و شما با ps که مبنای کار پیکسل هستش.به خاطر همین هم وقتی شما سیو میکنین با اون فرمت حجم کار زیاد میشه...البته باز هم نمیتونم با قطعیت بگم..(شایدم استدلالم غلط باشه حقیقتش)..
موفق باشید..

nima_dsnr

کاربر VIP
فایلهای PSD اونم با کیفیت طبیعی هست که حجمش 400 مگابایت باشه
برای کم شدن باید فشرده کنی (مثلا با winrar)
فایلهای با پسوند eps فایلهای برداری (وکتور) هستند.
خاصیت فایلهای وکتور اینه که به دلیل فرمت خاصی که دارن میشه اونها رو تا اندازه ای که میخوای بزرگ کنی و افت کیفیت نداشته باشه
ماهیت فتوشاپ پیکسلی هست و نمیشه فایلهای برداری ازش استخراج کرد. فایلهای برداری رو با نرم افزارهای corel draw یا adode illustrator درست می کنن، ولی میشه تو فتوشاپ باز کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا