سلام من امروز عضو شدم کارم را ببینید

shooting_star

New Member
سلام به هرکسی که پیام من رو می خونه
می خواهم یک توضیح در باره ی خودم بدم
من شهاب شاه محمدی دانش آموز سال سوم کامپیوتر هستم
کمی با مایا آشنا هستم فعلا برای کنکور مایا کار نمی کنم
اگر شد چند تا کار می زارم از ه نظری صمیمانه استقبال میکنم
با تشکر shooting_star

پیوست ها

• helecopter in sky.jpg
    helecopter in sky.jpg
    167.4 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • face 26.jpg
    face 26.jpg
    36.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 2-32.jpg
    2-32.jpg
    85.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • dog.jpg
    dog.jpg
    15.7 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • face 28.jpg
    face 28.jpg
    34.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16

m.b

New Member
به نام خدا

من m.bهستم مایا کارمیکنم وخیلی خوشحالم با شما آشنا شدم سوالی داشتم در خصوص ساختن سرانسان

وطریقه انیمیت کردن لب انسان لطفا راهنمایی کنید

ممنونم

shooting_star

New Member
mb جان من همان طور که گفتم حرفه ای نیستم و العان هم مایا رو کنار گذاشتم .
ولی از اونجائی که لطف کردی و نظر دادی روشی رو که با اون این صورت و ساختم تا جایی که یادم هست توضیح میدم.
ابتدا با ابزار create polygon toolیک حالت کلی از نمای کنار سر رو بکش بعد با دستور extrude edge از منوی edit polygonsهمه ی edgeها رو بیرون بکش بعد تک تک اضلاع رو به حالت صورت انسان بیرون بکش برای ساخت گوش هم از extrude face استفاده کن برای نرم کردن آن هم از منوی modify زیرمنوی reate گزینه یpolygon to subdiv
رو انتخاب کن
در مورد انیمت هم تاحالا کار نکردم
باز هم ازت متشکرم دوست عزیز.
shooting star

Maya_Legendry

New Member
جناب shooting_Star

انشاءا.. کارات بهتر و بهتر میشن با تمرین...
موفق باشی

یک توصیه دوستانه رو از من بپذیر ... حتما" حتما" کارهای خودت رو با با کارهای دسته اول دنیا مقایسه کن و بازم میگم حتما" حتما" توی CG Society عضو شو و در قسمت Lighting and Rendering کارهای Jeremy Bim که از اساتید این کار هست رو ببین ... و همچنان که لذت میبری از دیدن این مباحث و مقایسه رندرهای زیبای افراد مختلف به این فکر کن که چه چیزهای بیشتری باید یاد بگیری تا پیشرفت کنی...

و اینکه زیاد قضاوت های بچه های اینجا رو جدی نگیر چون واقعا" بعضیهاشون در ابتدائی ترین چیزها هم مشکل دارن چه برسه به راهنمایی کردن تو برای پیشرفتت ....
اگر فکر میکنی که پیشرفت لازم رو داشتی ....حتما" به اون سایت سر بزن... و سوالها و کارهاتو اونجا بزار تا قضاوت بشه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا