►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄
مشخصات : سید حامد طباطبایی
ساکن و متولد تهران اما فعلا به خاطر ادامه تحصیل و کار مشهد هستم .
کاره اصلیم مدلینگ جواهرات و قطعات صنعتی برای سازمان فنی حرفه ای هست . تقریبا 7 سالی هست با نرم افزار راینو کار میکنم و الانم یه 5 ، 4 سالی هست که برای مسابقات جواهر سازی فنی حرفه ای مدل سازی میکنم . (اسکچ ها و طرح ها از پدرم هست که ایشون کارشناس ارشد این رشته در سازمان هستن.)
کارها و فعالیت هایی که برام مهم بوده :
- طراحی مدل های تمامی مسابقات شهرستانی ، استانی ، کشوری و جهانی در سالهای اخیر .
- ارائه پروژه پیشنهادی برای 2 دوره مسابقات جهانی
Worldskills و انتخاب طرح(طراحی و مدل سازی) پیشنهادی ما از میان 16 کشور مطرح جهان در مسابقات سال 2007 ژاپن و نیز ارائه طرح پیشنهادی برای مسابقات سال 2009 در کانادا .
- 5 سال آموزش این نرم افزار
- ترجمه 3 کتاب از کمپانی نرم افزار راینو به زبان فارسی .( به زودی در سطح گسترده در دسترس همگان قرار میگیره مشکلات مالی فعلا مانع بزرگیه)
نرم افزار هایی که باهاشون مدل سازی میکنم فقط rhinoceros و پلاگین های مربوط به همین نرم افزاره
اما با نرم افزار های max و Maya هم آشنا هستم و برای رندر گرفتن هم از V-ray و هایپرشات و غیره استفاده میکنم .
و علایقی هم که دارم یکی همین مدل سازیه که واقعا معتادش شدم . و دیگری هم Network هست که به خاطر علاقه ای که داشتم مدارک A+ , Network +, Security +,MSCE,Linux+,CCNA رو تقریبا تو 3 سال گرفتم و الان هم در چند آموزشگاه خصوصی تدریس میکنم .
رشته دانشگاهی هم کارشناسی ICT هست که به دلیل همین علاقه به مخابرات و شبکه داخلش شدم .
در نهایت امیدوارم بتونم تو این فروم پربار و عالی از تمامی دوستان با تجربه و متخصص درس بگیرم .
►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►
♥◄►