ali_tavanaie
Well-Known Member
. [FONT="]نام نام خانوادگی: علی توانایی جبارزاده[/FONT].
2. [FONT="]سال تولد: شهریور 63[/FONT]
3. [FONT="]محـــــــل سكونت : مشهد[/FONT]
4. [FONT="]تحصیلات: کارشناسی برق-الکترونیک[/FONT]
5. [FONT="]وب سایت شخصی[/FONT] www.iran-lighting.com:
6. [FONT="]زمينـــه های فعاليت غیر كامپيوتری[/FONT][FONT="]:ساخت پرژکتور[/FONT]
2. [FONT="]سال تولد: شهریور 63[/FONT]
3. [FONT="]محـــــــل سكونت : مشهد[/FONT]
4. [FONT="]تحصیلات: کارشناسی برق-الکترونیک[/FONT]
5. [FONT="]وب سایت شخصی[/FONT] www.iran-lighting.com:
6. [FONT="]زمينـــه های فعاليت غیر كامپيوتری[/FONT][FONT="]:ساخت پرژکتور[/FONT]
7. [FONT="]زمينـــه های فعاليت كامپيوتري:[/FONT] 3dsmax [FONT="] ، طراحی [/FONT]web[FONT="] [/FONT]
8. [FONT="]تسلط به نرم افزارهای گرافيكی: [/FONT]3dsmax[FONT="] ، تا حدودی [/FONT]photoshop[FONT="] ، بسیار کم با [/FONT]flash
9. [FONT="]فعالیت کنونی:[/FONT][FONT="]سرباز شهرداری مشهد + فعالیت در شرکت [/FONT]
10. [FONT="]تلفن تماس یا آیدی یاهو : 09153596130[/FONT]
11. [FONT="]افتخارات: ثبت یک مقاله در [/FONT]ieee [FONT="] درباره بهبود پردازشگرهای [/FONT]sorter
11. [FONT="]افتخارات: ثبت یک مقاله در [/FONT]ieee [FONT="] درباره بهبود پردازشگرهای [/FONT]sorter
12. [FONT="]توضیحات بیشتر: من علاقه شدید به ادبیات دارم و گه گاه شعر هم می گم ، به پرندگان هم علاقه شدیدی دارم ، عاشق وطنم هستم و آرزو دارم که بتونم یک روز به جایی برسم که پرژکتورهایی رو که میسازم به کشورهای دیگه صادر کنم تا شاید چند تا بچه شیعه بتونن از این راه برای خانوادشون درآمد کسب کنند.مشکل اصلی سازنده های ایرانی هم اول از همه نوع تفکر خارجی پسند بسیاری از مردم کشورمون و عدم توجه مسئولان به افزایش درآمدهای غیر نفتیه.دوست دارم یک روز مثل شیخ بهایی در همه علوم به جایگاهی برسم که تا سالها آثار من افتخارات کشورم باشند.[/FONT]