سلام بر حسین خون خدا

iranpcg

Active Member
سلام بر حسین خون خدا ، کربلا نزدیک است ...

پیوست ها

• 1291307085785954_large.jpg
    1291307085785954_large.jpg
    266.8 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • 1291307016983457_large.jpg
    1291307016983457_large.jpg
    242.2 کیلوبایت · بازدیدها: 86

Mj

Well-Known Member
سلام خیلی زیبا شده
فقط تو اولی اون پرنده ها یه مقدار زیاد از حد هستند و جاشون هم نامناسبه
خسته نباشی اجرت با امام حسین :rose:

iranpcg

Active Member
اون از کار یکی از دوستان بود ، من دیگه تغییر ندادم

Farid Kapi

Member
بسیار زیبا شده ؛ من از اولی بیشتر خوشم میاد ؛ چون که رنگ بندیش به محرم نزدیکتره و نظرم در مورد کبوتر ها اینه که جاشون و تعدادشون مناسب اند. :اسمایلی موفق باشی:

nima_dsnr

کاربر VIP
اوهوم
زیاد نفهمیدم ربطش با کره زمین تو آبیه چیه؟
در مورد اون یکی:
میتونستی همه زمینه رو همون رنگی کنی که سمت چپه
خیلی قشنگه آخه
موفق باشی

iranpcg

Active Member
من نام ابا عبدالله رو مثل خورشید کار کردم بهمین دلیل کره زمین رو انتخاب کردم ، رنگ عکس آبی طبیعی بود من هم دستش نزدم، من خیلی دست به تصاویر نمی زنم ، چون فکر میکنم رنگ طبیعی با حال تره :)

mrtnet

Member
سلام

ایشلا همیشه زیر سایه امام حسین و ائمه اطهار باشید ، من طرح قرمز یا همون دومی خیلی لذت بردم و فوق العاده بود ...

موفق و پیروز باشید

iranpcg

Active Member
ممنون از لطف همه دوستان ، خودم از طرح قرمز بیشتر خوشم اومد آخه رنگ های یه جور خاصی شده یادم یاد خون امام حسین رو دعوت نامه های کوفیان میافته

ghafeleh

Member
با سمت راستی بیشتر حال می کنم
طرح سمت چپ تقریبا کلیشه ای شده که گنبد یا ضریح یه طرف طرف دیگه هم از تکستئاستفاده بیشتر
در کل موفق باشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی .

Erfan

Active Member
یه تذکر کلی میدم که افرادی که جدیداً عضو انجمن شدن یا قدیم عضو بودن دقت کنن.

اینجا کسی مستقیم به کسی تهمت نمیزنه، اگر مشکلی، ایرادی، چیزی بود مستقیم به راهبر بخش مربوطه گزارش بدید تا رسیدگی کنند در غیر این صورت سر خود کاری نکنید که برخورد میشه.

این برای چندین بار هست داریم میگیم برای تشکر از هر پست از دکمه زیر همان پست که به این صورت هست
post_thanks.gif
استفاده کنید و از زدن پست جهت تشکر پرهیز کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا