سلام ببینم کسی درباره ی نرم افزار final cut studio 2 چیزیمی دونه ؟

mehsaleh

Member
من شنیدم که واقعا بهترین نرم افزار در زمینه ی تدوین است و بهترین نرم افزار در دنیا است که البته بگم که هم قیمت و هم چیز های دیگرش هم بهترین است . قیمت کپی آن در ایران 150 هزار تومان و فقط برای سیستم های apple machintosh است .بعد از آن avid express و سپس liquid و .... و در آخر premier یعنی در حقیقت premier یک نرم افزار میونتاژ خانگی ساده است.
اگر کسی اطلاعات دیگری دارد لطفا بنویسد.
thank you very much
bye

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام دوست من ... خوبین ؟! به مجید ان لاین خوش اومدی ....

نرم افزار final cut یه نرم افزار کاملا انحصاری برای سیستم عامل های مکینتاش یعنی mac os هست ... این نرم افزار و لیکویید از قدیمیترین سیستمهای تدوین غیر خطی مبتنی بر نرم افزار هستند ... اما به نظر من هیچی از نرم افزاری مثل پریمیر یا ادیوس کم نداره ...

برای این اینقدر این نرم افزار رو حرفه ای ها استفاده می کنن چون به مخصوص سیستم عامل های اپل نوشته شده و طبیعتا با این سیستم عامل کارایی بسیار بالایی داره ... این یک دلیل و دلیل دیگه استفاده حرفه ای های دنیای گرافیک و خصوصا کارهای سینمایی از سیستم های اپله ....

و الا به نظر من هیچ چیزی بیشتر از بقیه نرم افزارهای تدوین نداره ....
و در آخر premier یعنی در حقیقت premier یک نرم افزار میونتاژ خانگی ساده است.
این حرفی که می زنین به نظر من هیچ دلیل و مدرکی نداره ... نرم افزار پریمیر یک نرم افزار تدوین برای ویدئو است نه سینما !! فرق این دوتا رو بفهمین ... لیکویید و فاینال کات برای سینما بوجو اومدن و طبیعی تره که برای این کار استفاده بشن

سوالی بود در خدمتم
موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا