به نظر من با شرکت شبکه فن اوا نفش جهان اصفهان کار کن . چون تیم تخصصی انها خیلی قوی است و پشتیبانی خیلی خیلی خوبی هم دارند . من هم مشکل داشتم برای اپلود سایت ام و نصب دیتابیس و تنظیمات هاست ام . یعتی بلد نبودم و کار نکرده بودم . ولی تیم پشتیبانی انها قدم به قدم و مرحله به مرحله به صورت انلاین برام توضیح داد و نرم افزار های مورد نیاز که نیاز بود برام ارسال کردند و راهنمایی کردند تا کامل سایت را خودم اپلود و دیتابیس sqlsever2008 هم نصب کردم و تنظیمات امنیتی و کنترل خطا ها را هم انجام دادم و سایت ام بالا اومد . یعنی مرحله به مرحله مراحل را راهنمایی کردند تا سایت بالا امد .
بیشتر از همه این یه امورش عالی برای من بود که تا حالا با کنترل پنل هاستینگ کار نکرده بودم و اصلا نمی دونستم چه طوری است . الان هم نزدیک 2 سال است باشون کار می کنم و مشکلی ندارم . یعنی تیم تخصصی شون خیلی قوی است . حتی یعضی از وقت ها مشکلات بعضی سایت هام و راه حل ها برای بهتر شدن او ها را هم می گند چون خودشون برنامه نویس اند . یعنی چند تا مهندس اند .
تیم پشتیبانی خیلی مهم است . بعضی ها دیپلم اند یا تو یه رشته نامرتبط اند دارند و دارند تو این زمینه فعالیت می کنند ولی وقتی که مشکلی پیش بیاد هیج تخصصی برای رفع راهنمایی ندارند . می خواند کمک کنند ولی تخصص ندارند .
ادرس سایت شرکت شون هم اینه :
http://serverhostiran.com
تماس : 09132092853 - 03112603965
کنترل پنل هاستشون هم قبلا Plesk 9.3 بود ولی الان Plesk 9.5.2 است . قیمت هاشون هم خیلی مناسب است . مثلا دامین .ir را 3000 می گیرم و .com va .net va .org را 8500
جاهای دیگه دیدم که .com را تا 14000 و .ir را تا 5500 هم زدند . و امکانات و قیمت هاست هاشون هم خیلی مناسب است و حتی وب سرویس ارسال و دریافت اس ام اس هاشون یعنی قابل مقایسه با جاهای دیگه نیست .