سفارش سايت براي مدرسه

ALI4GHA

Member
با سلام

دوست عزیز به نظر من شما می تونید از پروژه های سورس باز که مخصوص این کار طراحی شدند استفاده کنید تا با پرداخت هزینه بسیار کمتر به نتیجه مورد نظرتون برسید .

شما می تونید با یه جستجو در سایت های :

http://sourceforge.net/

و یا

http://www.hotscripts.com/

نرم افزار مورد نظر خودتون را پیدا کنید . برای مثال نرم افزار Online Grades Online Grades 3.2.4 تمامی امکاناتی که شما نیاز دارید را به صورت کاملا پیشرفته در اختیار شما قرار می دهد :

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=127473&release_id=473135

و

http://www.onlinegrades.org/download

ضمنا در این قسمت می توانید دموی این نرم افزار را مشاهده کنید :

http://www.onlinegrades.org/demo_info

فقط می مونه ترجمه به فارسی و طراحی یک قالب که اونم کار سختی نیست

my friend

Member
از اون دوستمونم که گفتن میشه با استاتیک کار کرد باید بگم هزینه یک سایت استاتیک نسبت به سایت پوویا همیه بیتشر بوده از نظر یک برنامه نویس چون شما با یک برنامه کوچک می تونید تعداد نا محدود صفحه پویا درست کنید ولی با سایت استاتیک باید کلی وقت آ
لود و ساخت صفحات بزارید و وقتتون بیشتر کرفته میشه و هزینه بالاتر می ره و ....
شما درست بگید... اما صاحب سایت میتونه یکی از فایل ها رو با Dream viewer ویرایش کنه و تغییرات لازم رو انجام بده... مثلا یکی از منوهای اون صفحه رو تغییر بده و یا در صورت لزوم کدهای css رو به یه طراح بده تا شکل ظاهری اون صفحه رو تغییر بده.....
هرچند خودم هم تو این موندم که چرا این پیشنهاد رو دادم!!!

سلام

من معمولا کاری نمیکنم که بخوام دوباره بهش چیزی اضافه کنم. برای کار مدرسه چیزایی که ایشون میخوان میتونن به صورتی پیاده بشن که تو ایران تک باشه. میتونه یه کاره خیلی ساده هم باشه. فک کنین میرین تو سایت یه مدرسه، بعد میتونید کارایه زیر رو انجام بدید:
1. دیدن کارنامه پسر خودتون
2. دیدن برنامه کلاسی دانش آموز(به صورت مجزا)
3. ارتباط آنلاین با مسئول اون مدرسه
4. دیدن ریز نمرات کلاسی
و ...

چرا وقتی الان همه چیز داره به صورت داینامیک کار میکنه ما بیایم الکی وقت بذاریم و استاتیک طراحی کنیم؟؟؟؟ من به شخصه یه کار رو وقتی میخوام شروع کنم سعی میکنم تا میشه بهش پر و بال بدم. اینطوری بهتره...
خب فکر نمیکنم توی مدرسه آدم بیکار پیدا بشه که ریز نمرات درسی رو بشینه وارد کنه. ( حداقل من که تو 5 تا مدرسه درس خوندم هنوز این آدم بیکار رو ندیدم... )
دیدن کارنامه... اینو که خودشون درخواست دادن...
ارتباط آنلاین با مدیر مدرسه... اگه منظورتون چت کردنه که فکر نمیکنم مدیرها اینقدر بیکار باشن که بشینن با والدین چت کنن..... حداقل تو ایران اینطوریه... همشون دو شیفته کار میکنن... نصف روز تو یه مدرسه ، نصف دیگه یا تو یه مدرسه دیگه درس میدن و یا سر کار آزاد میرن... وقتی هم که برمیگردن خونه خسته و کوفته هستن...
برنامه کلاسی دانش آموز... شاید مهم نباشه...
درضمن ، ایشون نیاز به سیستمی دارن که خودشون میخوان ، نه سیستمی که خیلی از امکانات بهش تحمیل شده تا هزینه ها بالاتر بره...

بگذریم....

به نظر من هم جناب بلدرچین بهتره دنبال یه cms آماده بگرده ، چون هم ارزونتر در میاد و هم سریعتر کار انجام میشه.....

hamid_001

Member
با سلام خدمت دوستان.
از اول اين پست رو خوندم.نميدونم كه چرا بعضي ها اصرار داشتن كه آقا برو يه سيستم آزاد بزار مثل نوك.
خوب اگه اينجوري به همين راحتي بود كه مردم اين همه پول واسه طراحي سايت نميدادن.
و در جواب اون شخصي كه گفته بود با 200 تومان هم ميشه راش انداخت
بايد بگم كه بله شما درست ميگيد با 200 تومان هم ميشه راه انداخت
ولي فكر منيكنم كه شما نتونين يه سايت 200 توماني هم راه بندازين
بله من قبول دارم.همون طور كه با 100 تومان ميشه يه كامپيوتر خريد.
شما اگه برنامه نويس و طراح بودين پيشنهاد يه سايت 200 توماني رو نميدادين.
به نظر من اون برنامه نويسي كه شما براش سفارش ميگيرين
فقط در حد سايت 200 تومني كار بلده.
در ضمن اگه اين كار رو به هر برنامه نويس ناشي بدي
اين سايت رو ديناميك طراحي ميكنه نه ايستا.
فكر كنم كه در اين مورد فقط خواستين بگين من ميدونم كه
ديناميك چيه و ايستا چيه.
البته در مورد كساني كه ميگن اقا برو سيستم رايگان بردار نميدونم چي بگم.
اين افراد نه از برنامه نويسي سر در ميارن و نه از طراحي منتها فقط ميخوان نظري داده باشن و تعداد پستشون بالا بره.
اميدوارم كه روزي برسه كه هيچ فرد بيكار و غير حرفه اي پاش به اين فروم باز نشه.
در ضمن جناب بلدرچين,اين رو يادت باشه كه هر چه قدر پول بدي همون قد آش خواهي خور.
به نظر من براي انتخاب فقط همين جمله مد نظرت باشه.

belderchin

Member
با سلام خدمت دوستان.
از اول اين پست رو خوندم.نميدونم كه چرا بعضي ها اصرار داشتن كه آقا برو يه سيستم آزاد بزار مثل نوك.
خوب اگه اينجوري به همين راحتي بود كه مردم اين همه پول واسه طراحي سايت نميدادن.
و در جواب اون شخصي كه گفته بود با 200 تومان هم ميشه راش انداخت
بايد بگم كه بله شما درست ميگيد با 200 تومان هم ميشه راه انداخت
ولي فكر منيكنم كه شما نتونين يه سايت 200 توماني هم راه بندازين
بله من قبول دارم.همون طور كه با 100 تومان ميشه يه كامپيوتر خريد.
شما اگه برنامه نويس و طراح بودين پيشنهاد يه سايت 200 توماني رو نميدادين.
به نظر من اون برنامه نويسي كه شما براش سفارش ميگيرين
فقط در حد سايت 200 تومني كار بلده.
در ضمن اگه اين كار رو به هر برنامه نويس ناشي بدي
اين سايت رو ديناميك طراحي ميكنه نه ايستا.
فكر كنم كه در اين مورد فقط خواستين بگين من ميدونم كه
ديناميك چيه و ايستا چيه.
اين افراد نه از برنامه نويسي سر در ميارن و نه از طراحي منتها فقط ميخوان نظري داده باشن و تعداد پستشون بالا بره.
سلام دوست عزيز
بابت نظري كه دادي ممنون ولي به نظر من ميتونستي با لحن ديگه اي صحبت كني و كار ديگران رو زير سوال نبري !
درسته از قديم الايام گفتن هر كي پول بيشتر بده همونقدر هم آش ميخوره ولي برادر بنده اعلام كردم براي مدرسه سايت ميخوام ! پس مطمئنا" هر چقدر هزينه سايت بشه از جيب بنده نخواهد رفت كه من بيام به خاطر ارزوني از كيفيت كارم بزنم .
اين سايتي كه من ميگم براي يك مدرسه دولتي هست كه هزينه هاي اون رو خود مدرسه پرداخت ميكنه .
من دوست ندارم تو تاپيكي كه ايجاد كردم به كسي بي احترامي بشه ! هر كسي آزاده براي نظر دادن و اين من هستم كه بايد بفهمم و درك كنم كه كدوم يك از اين پيشنهادها به درد كار من ميخوره ........ مسلما" كار دوستي كه به من قيمت 100 تومن ميده با كسي كه قيمت 1500000 داده يكي نيست !
بازم از نظر شما دوست گرامي ممنون
14.gif

ياعلي

forgotten

New Member
سلام

اول از همه جا داره از آقا حمید hamid_001 نهایت تشکر رو بکنم. چون واقعا حرفش قابله قیول بود.
به آقای / خانم my friend هم عرض کنم که همچین مدارسی وجود داره دوسته عزیز. نمونش مدارس البرز و خوارزمی. داداشه من البرز درس میخونه. به قدری سیستم اطلاع رسانیشون پیشرفتس که جرات نمیکنن درس نخونن. منظورم از ارتباط آن لاین با مدیر مدرسه چت کردن نیست، بلکه Video Conference هست. میدونم تا حالا شاید نمونش رو (به جز یاهو مسنجر) جایی کار نکرده باشن تو ایران. ولی ما قدرت پیاده کردنشو داریم.

در ضمن من نمیخوام به ایشون امکانات تحمیل کنم. فقط میخوام یه چیزه درست درمون داشته باشه. عزیز شما بنویس چقدر
پول میتونی بذاری، بر طبق بودجه ای که داری بررسی میکنیم طرحتو. یه پروپوزال هم از کارت بنویس.

این از من به تمام شما نصیحت : وقتی ذهن محدود شد، انسان بازنده میشه.

موفق و سربلند باشید

ALI4GHA

Member

امیدوارم منظورتون من نبوده باشم
چون من فقط یه سیستم سورس باز معرفی کردم و اصلا پیشنهادی هم برای طراحی ندادم ، چون مثل بعضی ها تا یکم php و html یاد گرفتم خودم را طراح نمی دونم .

ضمنا باید خدمت شما عرض کنم سورس باز برای همین روزها ایجاد شده تا براحتی بشه اونو تغییر داد و ازش استفاده کرد ضمنا من فکر نمی کنم هیچ یک از دوستان که ادعای برنامه نویسی هم دارند بتونن تا 10 شهریور سیستم جامعی مثل اونی که من معرفی کردم با اون همه امکانات طراحی کنند

حالا اگه بعضی ها قصد سر کیسه کردن یه عده را دارن و من با معرفی یه سیستم مانع این کار شدم ...

من قصد توهین به هیچ کس را نداشتم و نیازی هم به اضافه شدن پست و ... ندارم ، امیدوارم شما هم این قصد را نداشته باشید .

در آخر باید بگم این دوستمون در انتخابش آزاده و اینقدر هم عقلش می رسه که چیکار کنه

ALI4GHA

Member
بلدرچین ناراحت شده بود و گفته بود این پست را حذف کنم منم بر خلاف میلم برای احترام به ایشان این پست را به این صورت ویرایش کردم :

ما نگوييم بد و ميل به ناحق نکنيم
جامه کس سيه و دلق خود ازرق نکنيم

عيب درويش و توانگر به کم و بيش بد است
کار بد مصلحت آن است که مطلق نکنيم

رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنيم
سر حق بر ورق شعبده ملحق نکنيم

شاه اگر جرعه رندان نه به حرمت نوشد
التفاتش به مي صاف مروق نکنيم

خوش برانيم جهان در نظر راهروان
فکر اسب سيه و زين مغرق نکنيم

آسمان کشتي ارباب هنر مي‌شکند
تکيه آن به که بر اين بحر معلق نکنيم

گر بدي گفت حسودي و رفيقي رنجيد
گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنيم

حافظ ار خصم خطا گفت نگيريم بر او
ور به حق گفت جدل با سخن حق نکنيم

ضمنا من دیگه غلط بکنم دست به کار خیر بزنم

آخرین ویرایش:

amirhossin_me

New Member
سلام ، برای اینکه مستقیم برگردیم به بحث اصلی :
تیم eyenetgroup سایت رو به صورت php v html با توجه به کوتاه بودن زمان در رنج قیمت 500 الی 700 هزار تومان طراحی میکنه . نمونه کارها رو اول این پست معرفی کردم همچنین در سایت گروه هم میتونید نمونه کارها رو ببنید .
سایت گروه : www.eyenetgroup.net

id :amirhossin_me

یا علی

belderchin

Member
از دوستان تقاضا دارم فقط در مورد موضوع تاپيك بحث كنند و اطلاعات بدهند نه در مورد اينكه كي چي گفته و چرا گفته ( شما فقط در مورد كار خودتون نظر بديد....... بنده اينقدر حاليم هست كه فرق كار 100 تومني با 1000000 تومني رو بفهمم ! ..... از راهنماييتون هم ممنون ) يا اينكه دو تا دونه تشكري كه ازتون شده رو به رخ هم بكشيد ( اينجا جاي اين بچه بازيا نيست ، بهتون تو پيغام خصوصي اخطار دادم يا پاك كنيد پستتون رو يا ديگه ادامه نديد ) .
بازم تاكيد ميكنم اين بحثا ادامه پيدا نكنه و فقط در مورد موضوع تاپيك ...... اگه ميخوايد جواب كسي رو بديد فقط تو پيغام خصوصي !
با عزيزاني كه اينجا خارج از موضوع پست بزنند از طريق مديران سايت برخورد ميكنم
از راهنمايي تك تك شما عزيزان ممنون ......... بازم منتظر نظرات شما هستم
ياعلي

hamid_001

Member
خوب اول از همه از دوستاني كه رنجيده خاطر شده اند عذرخواهي ميكنم.
از حالا روي صحبت من با جناب بلدرچين است.
شما درخواست طراحي(يا بهتر بگم برنامه نويسي) يه سايت كرده بوديد و كاملا مشخص بود كه چه چيزي مد نظرتان است.
من اين پروژه را براي شما ميتوانم انجام دهم.در ضمن بسياري از امكانات ديگر هم علاوه بر انچه كه خواسته بوديد
در پروژه قرار ميدهم.مثلا يك سيستم تجزيه و تحليل نمرات دانش آموزان.سيستمي كه روند رشد يا افول دانش آموز,كلاس
و يا مدرسه را نشان دهد.وضعيت تحصيلي اين ماه را با ماه قبل مقايسه كند و بسياري از تجزيه و تحليلها كه
از گفتن همه ي انها در اين جمع عمومي معذورم.

در ضمن فكر نميكنم يك مدير مدرسه چيز زيادي از آپلود كردن فايل و ويرايش سايت با برنامه هايي از قبيل دريم ويور
سر در بياورد.براي اين مورد هم يك برنامه كاربردي مينويسم كه فرد مسئول به روز مردن سايت بتواند به راحتي
بخش مورد نظر خود را انتخاب كرده و ويرايش را انجام دهد.

در ضمن يه سيستم خبرنامه اختصاصي هم ميشه راه انداخت كه در داخل سايت قرار گرفته و كليه فعاليتهاي مدرسه
از جمله امتحانات و خلاصه هر چيزي در ان قرار گيرد و هر بار كه خبرنامه تغيير كرد يك نسخه از ان به ادرس ايميل
اوليا فرستاده شود.در ضمن وضعيت تحصيلي هر دانش اموز و روند پيشرفت او به صورت نموداري به ادرس
ايميل اوليا فرستاده شود.

و بسياري از امكانات ديگر و هر انچه شما بخواهيد.

در ضمن من پروژه را به صورت asp.net و يا php (نسخه 5) ميتوانم انجام دهم.البته پيشنهاد خودم php است.
در مورد گارانتي هم يكسال گارانتي و پشتيباني 24 ساعته.

قيمت پيشنهادي من نهصد هزار تومان است.

و خلاصه اين كه تصميم گيرنده نهايي شما هستيد.

amirhossin_me

New Member
سلام ، در تایید حرف آقا حمید_100 بگم که امکاناتی که نام بردید عالیه و واسه یه دانشکده هم کافیه و انصافا قیمت عادلانه ای رو پیشنهاد دادید .
البته من خودم هم تو این پست اعلام آمادگی با قیمت کردم . به هر حال امید وارم که مناسب ترین انتخاب تنیجه این پست باشه

واقعا از دیدن این همه مشتاق به انجام این پروژه جا خوردم! فکر نمیکردم تا این حد انجام دادن چنین پروژه ای باعث کنار گذاشتن احترام و دوستی بشه... اما من هم به عنوان یه بی طرف چند نکته عرض کنم :

1- بهتر بود به جای پایین آواردن ارزش کار (قیمتهایی مثل 70 یا 200 هزار تومان) و راحت جلوه دادن پروژه اول خوب فکر میکردید و بعد قیمتی در حد و حدود رایج میدادید، نا سلامتی همه ی شما یا برنامه نویس هستید یا نماینده ی برنامه نویس، همتون هم خوب میدونید ارش کار یه برنامه نویس اصلا در این حد نیست، زحمتی که میکشه، فکری که میکنه همش از جونش مایه میزاره، هر چند یه چیز قابل لمس نیست اما ممکنه برای یه مشکل کوچیک کلی توی دردسر بیفته، چه برسه به چنین پروژه ای که بعد از اجرا هم مسئولیت زیادی رو بابت کارکرد صحیح بر دوشتون خواهد گذاشت، متحد باشید!

2- اصلا کار قشنگی نبود که بییاید و دیگری رو خراب کنید، شما فقط بگید چه محصولی دارید و چه مکاناتی داره، قیمتش رو هم بفرمایید، جناب بلدرچین به قول خودشون فرق بین کار 70 رو از یک میلیون تشخیص میدن.

3- اگه کسی محصولی آماده و تست شده داره بیاد و حرفشو بزنه و الا شمایی که میخواید توی 10 روز چنین کاری رو تحویل بدی و هنوز نه زحمتشو کشیدی و نه تحلیلش کردی از کجا میدونی که با 100 تومن دلت رضا میده برای این بنده ی خدا کار خوب انجام بدی، اصلا میشه؟

4- جناب بلدرچین، لطفا یه بار این بخش از حرفهاتون رو بخونید :

اينجا جاي اين بچه بازيا نيست ، بهتون تو پيغام خصوصي اخطار دادم يا پاك كنيد پستتون رو يا ديگه ادامه نديد ) .
بازم تاكيد ميكنم اين بحثا ادامه پيدا نكنه و فقط در مورد موضوع تاپيك ...... اگه ميخوايد جواب كسي رو بديد فقط تو پيغام خصوصي !
با عزيزاني كه اينجا خارج از موضوع پست بزنند از طريق مديران سايت برخورد ميكنم

فکر کنم اینجا رو با سالن حراجی و خودتون رو با مسئول سالن اشتباه گرفتید! (دلخور نشید اما دیگه...)

5- منم مثل شما، کاشکی کارها بیشتر میشد تا دست همه ی دوستان یه جایی بند بشه، آمــــــیــــــن یا رب العالمین!

belderchin

Member
4- جناب بلدرچین، لطفا یه بار این بخش از حرفهاتون رو بخونید :

فکر کنم اینجا رو با سالن حراجی و خودتون رو با مسئول سالن اشتباه گرفتید! (دلخور نشید اما دیگه...)

دوست عزيز اول سلام عرض ميكنم خدمتون و از نظرات ارزشمند و معقولانتون بينهايت سپاسگزاري ميكنم . در جواب فرمايش جنابعالي بايد بگم كه :

بنده نه اينجا رو سالن حراجي فرض كردم ونه خودم رو در حدي ميدونم كه بخوام اينجا برا كسي تعيين تكليف كنم و خودمو مسئول به قول شما سالن بدونم ! حرفهايي كه من زدم و شما هم زحمت كشيديد به عنوان نقل قول در پست خودتون آورديد رو من فقط در جواب پست يكي از دوستان زدم

اگر پست 28 اين تاپيك رو ملاحظه فرماييد پست ويرايش شده و پست اول پاك شده قطعا" شما اون مطالبي كه دوستمون در پست اولش زده رو نديديد و نخونديد ......... ولي من با خوندن اون پست وقتي ديدم تاپيكي كه براي كمك از دوستان زدم به يه تاپيكي تبديل شده كه همه دارن بهم توهين مي كنند و يه سري مسائلي رو مطرح ميكنند كه واقعا" در شان اين سايت و اعضاش نيست مسلما " خودم رو مسئول اين قضاياي پيش اومده ميدونم و بر خودم واجب ميدونم كه با دخالت تو بحثهاي پيش اومده جلوي اين مسائل رو بگيرم .........

در همين راستا سعي كردم با يه لحن نسبتا" تند از دوستان بخوام ادامه ندهند و از اون دوستمون هم خواستم پستشو پاك كنه كه ايشون هم به كل پستشون رو ويرايش كرد و چند بيت شعر نوشت !

اگر كسي پستي ميزنه پس خودش مسئول اون پست هست تا به بيراهه نره و خداي نكرده به كسي توهين نشه ولي اگه من باعث شدم كسي ناراحت بشه يا بهش بي احترامي بشه همين جا عنوان كنه تا جلوي همه ازش معذرت خواهي كنم .

ياعلي

YTERROR

Active Member
5- منم مثل شما، کاشکی کارها بیشتر میشد تا دست همه ی دوستان یه جایی بند بشه، آمــــــیــــــن یا رب العالمین!

کاشکی نیروی کاری خوب و مفید و .... زیاد می شد تا این همه کار ماست مالی نشه :) و ادعا و ..... کم می شد تا رقابت سالم می موند + و هر کس هم جایگاه خودشو می دونست یا بدست می آورد تا این قدر بازار و ..... سنگین نمی شد

بطور مثال : یکی هنوز کلاس 2 دبیرستان شروع می کنه به ادعا کردن طرا وب سایت و یک سی دی تم و .... می خره میشه ...... بجای درس خوندن دو یا چند ما تابستان رو میاد یکسری حرفا رو می زنه و می ره و یک شرکت طراحی رو کلا زیر سوال می بره و ...... بهتره زیاد روش و باز نکنیم ولی .......

3- اگه کسی محصولی آماده و تست شده داره بیاد و حرفشو بزنه و الا شمایی که میخواید توی 10 روز چنین کاری رو تحویل بدی و هنوز نه زحمتشو کشیدی و نه تحلیلش کردی از کجا میدونی که با 100 تومن دلت رضا میده برای این بنده ی خدا کار خوب انجام بدی، اصلا میشه؟

+ دوست عزیز این برداشت شما اشتباه هر کس یک سطحی داره کارش و یک ارزش خاص داره و نمی شه روی کار دیگران قیمت گذاشت حالا یکی ممکنه با کمتر از این قیمت هم انجام بده انتخاب نه با شماست نه با من با خود سفارش دهنده می باشد و کسی که به کارش اعتماد داره از این نظرات زیاد خودشو درگیر نمی کنه

ان شاالله موفق باشید

hamid_001

Member
اي كاش ميدونستيم كه سرانجام هر سفارشي كه اينجا مطرح ميشه به كجا ميرسه.

belderchin

Member
اي كاش ميدونستيم كه سرانجام هر سفارشي كه اينجا مطرح ميشه به كجا ميرسه.

در جواب شما دوست عزيز بايد بگم
از اونجا كه اين سايت براي يه مدرسه دولتي هست با هزينه هاي بالاي سايت مخالفند و حتي المقدور بايد با هزينه اي پايين اين سايت آماده بشه ! لذا من پيشنهاد يكي از دوستان تو همين تاپيك رو با نصب نيوك قبول كردم

ايشون ميگن بايد براي سايت مدرسه تغييراتي توي نيوك اعمال كنن و با توجه به اينكه بنده ميخوام دومين ثبت شده اين سايت رو از سرور قبلي به سرور ايشون منتقل كنم قبول كردن كه در كل با مبلغ 50 تومن اين سايتو آماده كنند و به سرور خودشون منتقل كنند

من يه راه ديگه هم دارم و اون هم اينكه با توجه به اينكه دومين و سرور ثبت و انتخاب شده هستن من خودم با نصب مامبو ، نيوك و ... سايت رو آماده كنم ولي از اونجايي كه تا حالا تجربه همچين كاري رو نداشتم دوستان فكر ميكنند ميتونم با مشكلات پيش اومده كنار بيام يا نه ؟ اين پيشنهاد چندتا از دوستان بود كه من خودم با نصب نيوك اين كار رو انجام بدم ......... لطفا" در اين مورد راهنمايي كنيد كه آيا من بدون تجربه كاري در اين زمينه ميتونم خودم اين كار رو انجام بدم ؟

حالا از دوستاني كه دستي تو كار دارند خواهش دارم كه در اين مورد نظري بدن ببينم پيشنهاد اين دوستان در چه حدي هست ! اين سايت براي اول مهر ماه بايد آماده باشه پس ميخوام زودتر تكليف اين كار معلوم بشه ، از همگي ممنون و سپاسگزار .

ياعلي

آخرین ویرایش:

hamid_001

Member
درسته از قديم الايام گفتن هر كي پول بيشتر بده همونقدر هم آش ميخوره ولي برادر بنده اعلام كردم براي مدرسه سايت ميخوام ! پس مطمئنا" هر چقدر هزينه سايت بشه از جيب بنده نخواهد رفت كه من بيام به خاطر ارزوني از كيفيت كارم بزنم .
اين سايتي كه من ميگم براي يك مدرسه دولتي هست كه هزينه هاي اون رو خود مدرسه پرداخت ميكنه .
من دوست ندارم تو تاپيكي كه ايجاد كردم به كسي بي احترامي بشه ! هر كسي آزاده براي نظر دادن و اين من هستم كه بايد بفهمم و درك كنم كه كدوم يك از اين پيشنهادها به درد كار من ميخوره ........ مسلما" كار دوستي كه به من قيمت 100 تومن ميده با كسي كه قيمت 1500000 داده يكي نيست !
14.gif

البته من فكر كردم كه شما بيشتر به دنبال كيفيت هستيد تا اين كه به دنبال يه سيستم باشيد كه
بتواند تا حدودي نيازهاي شما رو جوابگو باشد.من هم با توجه به اين يه پيشنهاد دادم.نميدونستم كه نظرتون عوض ميشه.آخه من فكر ميكردم كه يه سايت براي مدزسه بايد به صورتي باشه كه به راحتي
يه مدير بتونه باهاش كار كنه.
در هر صورت اميدوارم كه موفق باشيد.در ضمن اگه خودتون مقداري زمان صرف كنيد به راحتي ميتونيد
كار با نوك رو ياد بگيريد.

در ضمن منظور من از اين بود كه بهتر سرنوشت هر سفارش و يا پروژه معلوم بشه تا خدايي نكرده
اعضا فكر نكنن كه اصلا چيزي در كار نبوده.اگه مثلا شما بگي كه سفارشم انجام شد ما ميفهميم كه
بلاخره كار شما راه افتاد و قدم مثبتي برداشته شده.در غير اينصورت برنامه نويسان عزيز بي انگيزه ميشن.
اميدوارم كه برداشت اشتباهي نكرده باشيد.
با آرزوي موفقيت براي شما.

belderchin

Member
البته من فكر كردم كه شما بيشتر به دنبال كيفيت هستيد تا اين كه به دنبال يه سيستم باشيد كه
بتواند تا حدودي نيازهاي شما رو جوابگو باشد.من هم با توجه به اين يه پيشنهاد دادم.نميدونستم كه نظرتون عوض ميشه.آخه من فكر ميكردم كه يه سايت براي مدزسه بايد به صورتي باشه كه به راحتي
يه مدير بتونه باهاش كار كنه.
در هر صورت اميدوارم كه موفق باشيد.در ضمن اگه خودتون مقداري زمان صرف كنيد به راحتي ميتونيد
كار با نوك رو ياد بگيريد.

در ضمن منظور من از اين بود كه بهتر سرنوشت هر سفارش و يا پروژه معلوم بشه تا خدايي نكرده
اعضا فكر نكنن كه اصلا چيزي در كار نبوده.اگه مثلا شما بگي كه سفارشم انجام شد ما ميفهميم كه
بلاخره كار شما راه افتاد و قدم مثبتي برداشته شده.در غير اينصورت برنامه نويسان عزيز بي انگيزه ميشن.
اميدوارم كه برداشت اشتباهي نكرده باشيد.
با آرزوي موفقيت براي شما.

نميدونم چرا توجه نميكنيد به اينكه من چند بار گفتم اين سايت مال يك مدرسه دولتي هست و تصميم گيرنده مدير و مسئولان مدرسه .
بله بنده قبلا" از كيفيت كار صحبت كردم ولي وقتي قيمتهاي بالاي دوستان رو به مسئولان مدرسه گفتم با اين قيمتها موافقت نكردند و عنوان كردند كه سايتشون نبايد هزينه بالايي برداره ! پس نظر من در مورد كيفيت كار عوض نشده بلكه تصميم گيرنده در مورد اين پروژه مسئولين مدرسه هستن نه من !
حرف آخرتون هم قبول دارم .... بايد نتيجه كار به اطلاع همه دوستان برسه .
ياعلي

my friend

Member
قصد داشتم که دیگه به این تاپیک سر نزنم ، اما نمیدونم چرا وقتی تو نتایج سرچ گوگل وقتی اسم این تاپیک رو دیدم دلم طاقت نیاورد و اومدم تو و این تاپیک رو دیدم...
دو سه تا از پست ها رو خوندم ، این هم جوابشون:
بطور مثال : یکی هنوز کلاس 2 دبیرستان شروع می کنه به ادعا کردن طرا وب سایت و یک سی دی تم و .... می خره میشه ...... بجای درس خوندن دو یا چند ما تابستان رو میاد یکسری حرفا رو می زنه و می ره و یک شرکت طراحی رو کلا زیر سوال می بره و ...... بهتره زیاد روش و باز نکنیم ولی .......
فکر کنم منو بگی ، چون این مشخصات به من میخوره...
باید بگم که شخصیت به تعداد پست تو سایت ها و سن نیست ، بلکه به طرز تفکر ، شخصیت و میزان اطلاعات هست...
هستن گروه هایی که ادعا میکنن ، اما هیچی حالیشون نیست...
ذر ضمن، من فقط 15 تا سیدی قالب دارم که اونهارو رفیقم بهم هدیه داد... با اینکه طرح های جالبی توشون پیدا میشه ، اما هیچ کدومشون رو دستکاری نکردم ، هیچ کدوم از سیدی ها رو هم بیشتر از 2 بار تو درایو نزاشتم و ازشون کپی هم نگرفتم ، الان هم تو پکشون هستن ، توی کشوی میزم که خاک روشو گرفته...
کاشکی نیروی کاری خوب و مفید و .... زیاد می شد تا این همه کار ماست مالی نشه و ادعا و ..... کم می شد تا رقابت سالم می موند + و هر کس هم جایگاه خودشو می دونست یا بدست می آورد تا این قدر بازار و ..... سنگین نمی شد
فکر میکنم منظورتون از ادعا ، من هستم...
تو همون پست های قبلیم نوشتم که من این سفارش رو قبول نمیکنم ، اما با توجه به امکاناتی که نیاز داشتن قیمت خودم رو گفتم... البته با تخفیف ، چون یه کار فرهنگی هست...

در جواب شما دوست عزيز بايد بگم
از اونجا كه اين سايت براي يه مدرسه دولتي هست با هزينه هاي بالاي سايت مخالفند و حتي المقدور بايد با هزينه اي پايين اين سايت آماده بشه ! لذا من پيشنهاد يكي از دوستان تو همين تاپيك رو با نصب نيوك قبول كردم

ايشون ميگن بايد براي سايت مدرسه تغييراتي توي نيوك اعمال كنن و با توجه به اينكه بنده ميخوام دومين ثبت شده اين سايت رو از سرور قبلي به سرور ايشون منتقل كنم قبول كردن كه در كل با مبلغ 50 تومن اين سايتو آماده كنند و به سرور خودشون منتقل كنند

من يه راه ديگه هم دارم و اون هم اينكه با توجه به اينكه دومين و سرور ثبت و انتخاب شده هستن من خودم با نصب مامبو ، نيوك و ... سايت رو آماده كنم ولي از اونجايي كه تا حالا تجربه همچين كاري رو نداشتم دوستان فكر ميكنند ميتونم با مشكلات پيش اومده كنار بيام يا نه ؟ اين پيشنهاد چندتا از دوستان بود كه من خودم با نصب نيوك اين كار رو انجام بدم ......... لطفا" در اين مورد راهنمايي كنيد كه آيا من بدون تجربه كاري در اين زمينه ميتونم خودم اين كار رو انجام بدم ؟

حالا از دوستاني كه دستي تو كار دارند خواهش دارم كه در اين مورد نظري بدن ببينم پيشنهاد اين دوستان در چه حدي هست ! اين سايت براي اول مهر ماه بايد آماده باشه پس ميخوام زودتر تكليف اين كار معلوم بشه ، از همگي ممنون و سپاسگزار .

ياعلي
از اول هم معلوم بود که یه مدرسه دولتی که بودجه اش کمتر از 1 میلیون تومن هست نمیتونه یه سایت یه میلیونی داشته باشه...( خیلی کم اتفاق میوفته که بیشتر از این بودجه داشته باشن )
در آخر هم همه اونهایی که ادعا داشتن که نمیدونم... ما یه شرکت هستیم و یه سایت مدرسه باید چی داشته باشه و اینجاش چطور باشه و از اینجور حرف ها با گفته جناب بلدرچین بسی جوش میارن و به یاد گفته من میوفتن... هرچند شاید غرور بعضی هاشون این اجازه رو نده که اعتراف کنن. ( دقیقا مثل اون شخصی که تو پیام خصوصی گفتم جوابم رو بده ، اما غرورشون اجازه نداد.... )
البته کسایی هم هستن که میخوان کار رو راه بندازن و حتی اگه خودشون این کار رو نکنن ، اما ببینن که کس دیگه ای این کار رو انجام داده خوشحال میشن... ( hamid_001 )
نميدونم چرا توجه نميكنيد به اينكه من چند بار گفتم اين سايت مال يك مدرسه دولتي هست و تصميم گيرنده مدير و مسئولان مدرسه .
بله بنده قبلا" از كيفيت كار صحبت كردم ولي وقتي قيمتهاي بالاي دوستان رو به مسئولان مدرسه گفتم با اين قيمتها موافقت نكردند و عنوان كردند كه سايتشون نبايد هزينه بالايي برداره ! پس نظر من در مورد كيفيت كار عوض نشده بلكه تصميم گيرنده در مورد اين پروژه مسئولين مدرسه هستن نه من !
حرف آخرتون هم قبول دارم .... بايد نتيجه كار به اطلاع همه دوستان برسه .
ياعلي
البته دقیقا پیشنهاد من به همین علت بود... چون مادر خودم تو کادر اجرایی مدرسه هست... دقیقا میدونم که مدرسه با بودجه کمش بیشتر به ظاهر توجه میکنه تا کیفیت... چاره چیه؟ من اگه دستم جایی بند بود این وضع رو سعی میکردم بهبود بدم... چون حتی اون دکتر و مهندسی که اینهمه بهشون مینازن و به گفته خیلی ها هر چی تعدادشون بیشتر باشه باعث افتخار کشور هست از زیر دست معلم و از همین مدرسه ها بیرون میان... اگه همین مدرسه ها و معلم ها نباشن کشوری هم وجود نداره ، اما متاسفانه تو ایران اصلا به معلم و مدرسه توجهی نمیکنن... فقط افتخارشون اینه که تعداد دکتر های در پیتی و مهندس های احمق رو زیاد کنن ( یه نگاهی به رشته های دانشگاهی بندازین... بیش از 50 درصدشون به هیچ دردی نمیخوره و فقط برای این گذاشته شده که تعداد مهندس ها رو زیاد نشون بدن... مهندس هایی که چون یه رشته درست و حسابی قبول نشدن و ترس از ریختن آبروشون در بین فامیل و دوستان مجبور میشن برن و در اون رشته ادامه تحصیل بدن و به مدارک دکتری و مهندسی برسن! دکتر و مهندسی که بعد از حدود 25 سال درس خوندن هیچی بارش نیست و از مدرکش نمیتونه استفاده کنه و باید بره یه پیکان قراضه بخره و تو شهر راه بیفته تا مسافر کشی کنه...
اصلا این حرف ها چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟؟؟

بگذریم....
دلیل اینکه این پست رو نوشتم و تا حالا جواب کسی رو نداده بودم این بود که میخواستم از گفته ایجاد کننده تاپیک تخطی نکرده باشم...
این پست رو هم نخواستم بنویسم... اما با خوندن یکی دو تا از پست ها که به نظرم مقصودشون من بودم ، تصمیم گرفتم جواب رو در همینجا بزارم تا یه وقت نگن طرف خر بود و جواب نداد...
باز هم معذرت میخوام که این پست رو نوشتم...
از همه کسانی هم که از حرف هام دلخور شدن معذرت میخوام....
به امید پیشرفت تمامی برنامه نویسا که به جای ادعا به فکر رقابت سالم و سازنده باشن... و به جای اینکه سفارش رو با خواسته ارباب رجوع تحویل بدن ، نرن یه سری کد رو که قبلا نوشتن یا از جایی برداشتن رو به دلخواه خودشون اضافه کنن و پول هنگفتی رو بخواطر جیب خودشون بگیرن..... آمین.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا